Gå til innhold
Kontakt oss
Chat nå Chat Offline
Få hjelp nå og chat med en SAP-representant.
Kontakt oss
Send oss en e-post med kommentarer, spørsmål eller tilbakemeldinger.
Samarbeidets kraft
Samarbeidets kraft

Enten du er en kunde som søker en samarbeidspartner, et selskap som ønsker å utforske og delta i vårt partnerøkosystem eller en SAP-partner som ønsker å logge inn på vår sikre nettside – så har du kommet til riktig sted!

Forrige

Finn en partner

Uansett selskapets størrelse eller bransje – våre partnere hjelper deg å kjøpe, bygge, implementere, betjene, støtte og drive SAP-løsningen som passer best til dine behov. Finn en pålitelig samarbeidspartner.

Bli en partner

SAPs komplette utvalg av bransjeledende løsninger og prisbelønte partnerprogram vil hjelpe deg med å skaffe flere kunder og inntekter til virksomheten din. Ta en titt på våre samarbeidsmuligheter i dag.

Allerede partner?

Eksisterende partnere kan logge seg inn på sappartneredge.com for å få tilgang til eksklusive salgs- og markedsføringsverktøy, arrangementer, løsningsinformasjon, støtte, demoer, opplæring, fordeler og mer.

Sertifiser løsningener

Øk kundenes tillitt til de innovative applikasjonene du har bygget for kjøring på SAP-teknologi, med sertifisering fra SAP Integration and Certification Center – et offisielt kvalitetsstempel fra SAP.

Neste
Tilbake til toppen