Gå til innhold
digital sirkel

SAP Insights

Leders pålitelige kilde til de nyeste trendene, beste praksis, forskning og innsikt i innovasjons- og teknologistyrkene som utgjør virksomhetens fremtid.

 

Denne websiden er maskinoversatt for å hjelpe deg. SAP kan ikke garantere at maskinoversettelsen er riktig eller fullstendig oversatt. Den opprinnelige engelske nettsiden finner du ved å bruke verdenskartet i øvre høyre hjørne av denne siden.

Forskning

Datastyrt, original innsikt i hvordan teknologiinnovasjon påvirker forretningsmessige, økonomiske og sosiale spørsmål for å informere og inspirere måten du styrer organisasjonen på.

placeholder
Bærekraft: En forretningsprosessprodusent

Oppgavegivere i undersøkelsen sier at de integrerer bærekraft i forretningsprosessene sine på det dypeste nivået, ikke fordi de må, men fordi det får resultater.

placeholder
Det endrede oppdraget med læring og utvikling

Vi er midt i en generasjons endring i måten folk jobber på. Læring og utvikling har muligheten til å gjøre det til en endring for bedre.

placeholder
Passionatene: verdier og følelser vil forme fremtiden for virksomheten

Hvor mye bør du bryte deg om et spesielt krevende mindretall av markedet ditt? Mye om de er i gruppen vi har kalt Passionatene.

Synspunkter

Dybde artikler om hvordan trender, innovasjon, teknologi og lederskap påvirker virksomheten.

placeholder
Den sirkulære økonomien går over i hovedstrømmen.

Den sirkulære økonomien er ikke lenger bare en lofty teori – det er blitt et sett med praksis som bedrifter bruker i dag for å forbedre ytelsen.

placeholder
Hvorfor smarter tech-integrasjon er kritisk for M&En suksess

Digitale eiendeler og ferdigheter er målene for dagens fusjon og oppkjøpsmani. Her er fem strategier for å unngå IT-problemer og levere hele verdien.

placeholder
Gamifisering hjelper medarbeiderne med å lære cybersikkerhet

Hos SAP bygger vi fordypende spillverdener som rømningsrom og hjemsøkte hus for å lage treningsstokk. Her er det vi har lært.

Grunnprinsipper

Utforsk dagens tekniske begreper definert i enkelt språk, sammen med praktiske tips og veiledning som hjelper bedriften blomstrer.

placeholder
Hva er ERP?

Et moderne skybasert ERP-system er et kritisk verktøy for enhver forretningstransformasjonsinnsats. Finn ut alt det grunnleggende i denne veiledningen i forbindelse med ressursplanlegging for bedriften.

placeholder
Alt om Human Capital Management (HCM)

Dagens HR-team står i kjernen av noen kraftige skift slik teamene arbeider på, og hvordan arbeidsgivere og ansatte samarbeider med hverandre og gjør jobbene sine.

placeholder
Innføring med lav kode / ingen kode

Brukervennlige verktøy gir makt til forretningsbrukere, som nå kan utvikle applikasjoner uten å skrive kode. Say hello til borgerutviklere.

Søk i alle artikler

placeholder

Nyhetsbrev for SAP Insights

Få nøkkelinnsikt ved å abonnere på nyhetsbrevet vårt.

Om SAP Insights

Som leder er du avhengig av unike og informerte synspunkter på å gi deg en mer omfattende forståelse av komplekse emner og informere beslutningene dine. Og du forventer at innholdet skal være basert på bevis og solid rapportering – ikke meninger.

 

Det er alt SAP Insights handler om.

 

Det er et hjem der du kan dele med (og lære fra) ikke bare hva som kommer videre i den digitale virksomheten, men også hva du skal gjøre om den. Vi kombinerer datastyrt forskning med kunnskap fra deg og kollegaer på samme nivå, i tillegg til eksperter og ledende tenkere fra hele verden. Resultatene av dette samarbeidet er nye ideer og velprøvd praksis som forbedrer måten organisasjoner kjører på. Vi lover ingen salgsargumenter. Ingen markedsf. Ingen “insider” teknisk sjargong. Bare overbevisende innsikt i forretninger og teknologi. 

 

Er vi i ferd med å oppfylle oppdraget vårt? La oss vite det.

Tilbake til toppen