Gå til innhold
Sporing av biler på en motorvei ved hjelp av maskinlæringsteknologi

SAP Insights

Lær om teknologi og trendene som former fremtiden til forretningsprogramvare.

Utvalgte artikler

Hva er ERP?

Et moderne skybasert ERP-system er et kritisk verktøy i ethvert forsøk på bedriftstransformasjon. Lær hvordan et ERP-system fungerer, fordelene med det, distribusjonstyper og mer.

Mann i et datavarehus
Person som produserer en del mens gnistene fyker

Hva er datahåndtering?

Finn ut hvorfor en solid strategi for datahåndtering og et moderne datahåndteringssystem er avgjørende for enhver bedrift – uansett størrelse eller bransje.

Lær mer

Forsyningskjedestyring i dag

Finn ut hvordan forsyningskjedestyring (SCM) er i ferd med å endres radikalt, hvorfor det er viktig, og hvordan det fører til digitalisering og transformering av virksomheter.

Lær mer

Alt om data

Stordata

Få oversikt over de ulike typene data, de såkalte fem V‑ene innen stordata, og hvordan analyse av store datamengder transformerer bedrifter og gjør dem mer konkurransedyktige og robuste.

Datavarehus

Oppdag hvilken sentral rolle et datavarehus spiller når data fra ulike kilder skal knyttes sammen og harmoniseres. Lær deg nøkkelbegrepene, hvordan det fungerer, fordelene det gir, og alt om dataarkitektur.

Datasjø

Finn ut hvordan en datasjø lagrer store mengder rådata i det opprinnelige formatet, og hvordan en datasjø skiller seg fra et datavarehus.

Datastyring

Se hvordan retningslinjer og prosesser for datastyring bidrar til å sikre at dataene er nøyaktige og pålitelige når de kommer fra forskjellige kilder og når de behandles – hele veien fra dataregistrering til tilgang.

Datamodellering

Utforsk hvordan datamodellering gir en standardmetode for å definere og formatere databaseinnhold som gjør at forskjellige applikasjoner kan dele de samme dataene.

Datautvinning

Lær hvordan datautvinning bruker kraftige statistiske, matematiske og analytiske verktøy til å gå gjennom store datasett for å identifisere mønstre og relasjoner.

Flyfoto av gater
  • Tingenes Internett
  • Kunstig intelligens
  • Maskinlæring
  • Blokkjede
  • Skybasert databehandling
  • Tingenes Internett
  • Kunstig intelligens
  • Maskinlæring
  • Blokkjede
  • Skybasert databehandling
Tingenes Internett

Tingenes Internett (IoT)

Lær det grunnleggende om IoT, for eksempel hvordan det fungerer, fordelene med det, og hvordan det skiller seg fra Industrial Internet of Things (IIoT) – samt oppdag hvordan IoT har endret moderne industri.

Kunstig intelligens

Kunstig intelligens (AI)

Lær hvordan kunstig intelligens og AI-teknologier transformerer forretningsvirksomhet og gjør bedriftene mer robuste og konkurransedyktige.

Maskinlæring

Maskinlæring

Utforsk det grunnleggende om maskinlæring – fra de forskjellige typene maskinlæring og hvordan det fungerer, til utfordringene bedrifter møter når de bruker maskinlæring.

Blokkjede

Blokkjedeteknologi

Avmystifiser blokkjede – lær hva det er og hvordan det fungerer. Utforsk de ulike typene blokkjedeteknologi som brukes i forretningsvirksomhet i dag, og hvordan den driver frem transformasjon på tvers av mange bransjer og sektorer.

Skybasert databehandling

Skybasert databehandling

Lær om skyteknologi, inkludert SaaS, PaaS og IaaS, utforsk distribusjonsmodeller og ha kontroll på de nyeste trendene.

Få mer innsikt

Nyhetsbrev fra SAP Insights

Meld deg på i dag

Få viktig innsikt ved å abonnere på nyhetsbrevet vårt.

Tilbake til toppen