Gå til innhold
Sporing av biler på en motorvei ved hjelp av maskinlæringsteknologi

SAP Insights

Lær om teknologi og trendene som former fremtiden til forretningsprogramvare.

Utvalgte artikler

placeholder
Hva er ERP?

Et moderne skybasert ERP-system er et kritisk verktøy i ethvert forsøk på bedriftstransformasjon. Lær hvordan et ERP-system fungerer, fordelene med det, distribusjonstyper og mer.

Alt om data

placeholder
Stordata

Få oversikt over de ulike typene data, de såkalte fem V‑ene innen stordata, og hvordan analyse av store datamengder transformerer bedrifter og gjør dem mer konkurransedyktige og robuste.

placeholder
Datavarehus

Oppdag hvilken sentral rolle et datavarehus spiller når data fra ulike kilder skal knyttes sammen og harmoniseres. Lær deg nøkkelbegrepene, hvordan det fungerer, fordelene det gir, og alt om dataarkitektur.

placeholder
Datasjø

Finn ut hvordan en datasjø lagrer store mengder rådata i det opprinnelige formatet, og hvordan en datasjø skiller seg fra et datavarehus.

placeholder
Datastyring

Se hvordan retningslinjer og prosesser for datastyring bidrar til å sikre at dataene er nøyaktige og pålitelige når de kommer fra forskjellige kilder og når de behandles – hele veien fra dataregistrering til tilgang.

placeholder
Datamodellering

Utforsk hvordan datamodellering gir en standardmetode for å definere og formatere databaseinnhold som gjør at forskjellige applikasjoner kan dele de samme dataene.

placeholder
Datautvinning

Lær hvordan datautvinning bruker kraftige statistiske, matematiske og analytiske verktøy til å gå gjennom store datasett for å identifisere mønstre og relasjoner.

Få mer innsikt

Nyhetsbrev for SAP Insights

placeholder
Abonner i dag

Få nøkkelinnsikt ved å abonnere på nyhetsbrevet vårt.

Tilbake til toppen