Skip to Content

Community

Handlinger

Velkommen til SAP Community

Previous
Nyeste spørsmål og svar for Cloud
Nyeste spørsmål og svar for ABAP
Nyeste spørsmål og svar for HANA
Next

Månedens medlem

Hver måned hedrer vi et medlem av SAP Community som deler kunnskap med likemenn, er hjelpsom og som tar på seg ekstraoppgaver som bidrar til aktiviteten i forumet. Er du den neste?

SAP Community-wiki

SAP Community-wiki inneholder SAP-relatert innhold som flere forfattere kan dele. Klikk på G¨å til Community-wiki nedenfor for å vise innhold og samarbeide med andre forfattere. Les brukerveiledningen for å lære hvordan du best kan samarbeide i wikiområdet.
 
 

SAP Community på sosiale medier

Previous

Facebook

Next

Om oss

Previous

Regler for bruk

Her finner du regler for hva som er tillatt, og ikke i SAP Community. Følg disse, slik at både du og andre får det beste ut av SAP Community..

Omdømmeoversikt

SAP Community har et etablert, spillifisert omdømmeprogram som legger til rette for bidrag av høy kvalitet og fremmer ekspertise.

Community-support

Her får du hjelp til å navigere i SAP Community. Informasjon finnes i egnede kanaler for support.

Next
Previous

Registrering og profilvedlikehold

En veiledning i hvordan du registrerer deg, oppretter en konto og vedlikeholder profilen din i SAP Community. Du får også tips om hvordan du kan forbedre profilen.

SAP Mentor

Lær mer om SAP Mentor-programmet – et globalt anbefalingsprogram for de mest innflytelsesrike communitydeltakerne i SAP-økosystemet. Disse bloggerne, konsulentene og aktive medlemmene i SAP Community bidrar til å holde SAP oppdatert og relevant.

Diskusjonshjørne

I diskusjonshjørnet i SAP Community kan du dele og diskutere emner du er opptatt av. Bli med!

Next
Back to top