Gå til innhold

Management Team

Møt ledergruppen i SAP Norge AS

Bli kjent med lederne i SAP Norge og hvordan de vil sikre at SAP fortsetter å hjelpe andre selskaper å levere enda bedre resultater.

Marius Vetter
Managing Director

Marius Vetter er Managing Director og overordnet ansvarlig for den norske organisasjonen og salgsavdelingen. Marius begynte hos SAP i 2014 som Senior General Business Sales Executive med cross industries, og hans tidligere stilling før han tok over rollen som Managing Director var Lead of the Nordics Commercial Sales Organization i Barcelona. Marius har over 12 år med erfaring fra IT bransjen, og fra tidligere, 7 år med erfaring fra finanssektoren.

Kjetil Kverne
Head of Nordic & Baltic Presales

Kjetil er ansvarlig for SAPs avdeling med løsningsrådgivere (presales) i Norge. I tillegg er han også leder for den Nordiske og Baltiske presales organisasjonen. Kjetil startet i SAP i 2002 og har jobbet med en rekke virksomheter i Norge og Norden. Han har tidligere jobbet med implementering av SAP ERP både som prosjektleder samt konsulent med fokus på økonomiprosesser. Hovedfokus gjennom all år har vært hvordan IT kan forbedre prosesser og funksjoner i verdikjeden gjennom økt innsikt, automatisering og samhandling. Kjetil har en MBA fra Universität Mannheim i Tyskland.

Carsten Hopstock
Country Manager Services

Carsten Hopstock er Country Manager Services i SAP Norge og har ansvaret for leveranser av SAP sine tjenester i det norske markedet. Carsten har jobbet i SAP siden 2010 og har hatt flere sentrale roller i selskapet, blant annet som ansvarlig for BusinessObjects, porteføljen av finansløsninger, samt også som sektoransvarlig for utvalgte industrier i det norske markedet. Carsten har en master i markedsføring fra Handelshøyskolen BI.

Camilla Hjemsæter
Management Support Senior Specialist

Camilla er Management Support Specialist for SAP Norges landssjef og ledergruppe. Hun koordinerer projekter og ledergruppens beslutninger, administrerer den daglige operative drift og internkommunikasjon, samt jobber parallelt med Communications i Norge. Camilla har bred erfaring som lederassistent, HR administrator og Operations Manager, fra bla WWL og Regus. Hun har en Bachelor i markedsføring, kommunikasjon og ledelse fra HiO.

Mikko Seppänen
Chief Finance Officer

Mikko Seppänen er finanssjef i SAP Norge og rapporterer direkte til den Nordiske CFO. Han er medlem av den Finske og Norske ledergruppen samt den Nordiske finansledelse gruppen. Finansavdelingen ledet av Mikko er ansvarlig for alt som omhandler finansiell administrasjon og fungerer som en forretningspartner for både salgs- og serviceenheter, og støtter beslutningstaking på operasjonelle og strategiske nivåer. Før han begynte i den nåværende CFO-rollen, ledet Mikko Nordic Business Controlling-teamet og har tidligere jobbet i SAP i ulike Controlling-stillinger. Før SAP jobbet han med finansielle løsninger og prosessutvikling for bl.a. Metso og Accenture. Mikko har en mastergrad i økonomi fra Universitetet i Oulu.

Tilbake til toppen