Gå til innhold

Event i fokus

Bli med på en unik 3D-opplevelse

SAP Midmarket Summit er spesielt designet for små og mellomstore bedrifter. Utforsk bransjens siste innsikt, beste praksis og kunders suksesshistorier i ditt eget tempo og bli inspirert. Nå tilgjengelig on demand!

SAP Customer Data Cloud Webinar

Finn ut hvordan du kan levere relevante digitale opplevelser med kundedata. Bli med på vårt 1-timers webinar.

Investing for the Future by Controlling Labour Costs

Bli med på webinaret for å forstå hvordan du kan planlegge og administrere arbeidsstyrken din med de riktige ressursene og samtidig optimalisere kostnadene.

Business Technology Experience

Delta i dette online eventet og hør mer om de viktigste teknologitrendene fremover, hvordan dine data raskest mulig kan skape forretningsverdi, og dermed forberede organisasjonen din på fremtiden.

SAP Service Cloud webinar

Tilby den perfekte tjenesten for kundene dine - også under COVID-19

God start webinarserie

Vi inviterer deg til å høre noen inspirerende og tankevekkende eksempler på hvordan noen selskaper nå tilpasser seg for å lykkes fremover.

Sett deg inn i de ansattes læringserfaring, og få fart på organisasjonens forretningsfleksibilitet

Tar din forretningsstrategi høyde for medarbeiderutvikling? Hør hvordan Höegh Autoliners integrerte en læringsplattform i dette webinaret den 11. februar kl. 13-14. 

Utforsk SAPs arrangementskalender

Gjør deg klar til å komme i kontakt med bransjeeksperter og finpusse ferdighetene dine. Besøk nettstedet vårt for å finne arrangementer og for å se kommende webinarer og konferanser.

Tilbake til toppen