Gå til innhold
et arrangement med flere som bruker VR briller

Digitale hendelser og arrangementer

Spotlight på arrangementer

SAP TechEd: En helt ny virtuell og fysisk arrangementopplevelse

Få de siste oppdateringene om vårt årlige SAP TechEd-arrangement:

  • Hovedarrangement: SAP TechEd, en revidert virtuell opplevelse.
    15. – 16. november: Gratis
  • Også tilgjengelig: SAP TechEd Hands-on Lab, en mulighet for læring og nettverk i Las Vegas, Nevada, U.S.A.
    15. – 16. november: Tilgjengelig som tilleggstilbud (påmeldingsavgift tilkommer)

    Registrering åpner i september.

 

Kundefellesskap for SAP Kundeopplevelse Nord-Amerika

Bli med på vårt nye flaggskiparrangement for å innovere, transformere, 
Bli med oss virtuelt eller direkte i New York City 20. september 2022, for å bygge nettverk med jevnaldrende, dele beste praksis, og lær om SAP Commerce Cloud-, SAP Sales Cloud-, SAP Service Cloud- og SAP Customer Data Cloud-løsninger.

Nordiske arrangementer

Realize the benefits of a standardized digital foundation

Bli med oss online, 6. september fra 9 til 9:30 AM, for å høre fra et globalt selskap om hvordan de overkom generelle hindringer tilknyttet operasjonell vekst ved å lage en forenklet og standardisert digitalt fundament.

Skybasert ERP gjort enkelt

Delta på vår lavterskel seminarserie som over flere episoder tar for seg de forskjellige bestanddelene i S/4HANA Public Cloud under fanen "skybasert ERP gjort enkelt". Forstå hvordan du kan få mest ut av programvaren ved å høre på eksperter innen feltet og få svar på dine spørsmål under Q&A sesjonen.

Learning & Development Summit 2022

Lær fra HR og endringsledelse eksperter for å få innsikt i transformativ læring samt hvordan du kan utnytte dette for å skape et konkurransefortrinn for din bedrift. Bli synlig med SAP SuccessFactors moduler som Learning and Development Technology og Road Map.

God Start webinar med Aker BP

Ta morgenkaffen med oss og bli med på den digitale hendelsen med Arve Sandanger, Business Unit Controller i Aker BP, fortelle om hvilke utfordringer de trengte å løse, valg av løsning og erfaringer fra bruken av SAP Analytics Cloud Planning så langt. Han vil vise konkrete eksempler på hvordan de benytter løsningen i sin daglige drift.

Webinar - en grønnere forsyningskjede

Den 7 april, kl. 15:00 avholdes webinaret, en grønnere forsyningskjede. Delta for å få innsikt fra World Trade Organisation (WTO) om hva handel og logistikk gjør for en bærekraftig fremtid. Videre vil FourKites, som er med-arrangør, snakke om hvilke muligheter maskinlæring og sanntids innsikt i ditt logistikk nettverk gir deg i sammenheng med bærekraft.

Morgenkaffe og inspirasjon med Satair

Det danske selskapet Satair er en global leverandør av innovative tjenester og løsninger til den sivile luftfarten. Hør deres historie om hvordan de gjennomførte en digitale transformasjon av verdikjeden i flybransjen med en virksomhetsarkitektur basert på SAP Commerce Cloud.

Globale arrangementer

SAP Sapphire in 2022: Repriser på forespørsel

Se SAP Sapphire-økter på forespørsel og hør fra SAP-kunder og eksperter om hvordan du kan transformere virksomheten din.

Oppdag RISE med SAP

Se arrangementet på nytt, utforsk økter på forespørsel, og lær mer om SAPs nyeste tilbud for å hjelpe deg med å kartlegge veien til intelligente bedrifter. 

SAP Business Technology Forum 2022

Delta på en innovativ og interaktiv opplevelse for å utforske de nyeste teknologiene og mulighetene for virksomheter i vekst. SAP Business Technology Forum gir deg muligheten til å snakke med noen av de ledende mellomstore bedriftene i sitt marked, høre på profilerte eksperter samt muligheten til å diskutere lønnsom bærekraft, data to value og HyperAutomation med eksperter.

SuccessConnect 2022

Hold av datoen for SuccessConnect 2022 i Las Vegas, 13-14. september! Ikke gå glipp av muligheten til å høre på noen av de største tankelederne innen Human Experience Management (HXM). Eventet vil være hybrid med mulighet til å delta virtuelt. 

Midmarket Summit 2021

Gikk du glipp av Midmarket Summit? Du kan fortsatt oppleve den nyskapende og interaktive 360° plattformen. Klikk deg rundt og hør på forskjellige videoer fra en stor variasjon av bransjer i den farten som passer deg. 

Utforsk SAPs arrangementskalender

Gjør deg klar til å komme i kontakt med bransjeeksperter og finpusse ferdighetene dine med SAP sine digitale hendelser. Besøk nettstedet vårt for å finne arrangementer og for å se kommende webinarer og konferanser.

Tilbake til toppen