Naar inhoud gaan
Chat met ons
Chat met mij Chat offline
Chat met een medewerker van SAP voor live hulp.
Contact
Commentaar, vragen of feedback? Stuur ons een e-mail.

Erkend als leider in alle categorieën

De beste bedrijfssoftware voldoet aan de behoeften van vandaag en maakt groei in de toekomst mogelijk, zonder dure integratie. SAP is erkend als leider in zijn hele aanbod, dus u hoeft geen compromissen te sluiten.

ERP en digital core

Lees waarom IDC MarketScape SAP een leider noemt op het gebied van in-memory ERP-cloudoplossingen en bereid uw onderneming voor op de toekomst.

CRM en Customer Experience

Gartner noemt SAP een leider in Digital Commerce en geeft aan dat deze cloudsoftware de beste keuze is voor bedrijven die zoeken naar een robuust en compleet commerceplatform.

Business Technology Platform

Benut jouw organisatie data optimaal? De juiste data platform en planning tools zijn nodig om de concurrentie voor te blijven. Lees de rapporten van BARC en Forrester over SAP data oplossingen.

Digital Supply Chain

In het Oxford Economics rapport, ontdek je de best practices en voordelen voor jouw supply chain met de focus op klanten, transparantie binnen jouw netwerk, en duurzame oplossingen in design, productie, en levering. 

Netwerk- en uitgavenbeheer

In het IDC MarketScape rapport ontdek je de belangrijkste voordelen van de samenwerking tussen mens, processen, en technologie om de toekomst van Intelligent Spend Management kracht bij te zetten. 

Succesvol in de ervaringseconomie

Organisaties die uitblinken in de ervaringseconomie van nu combineren bedrijfsprocessen met klantervaringen. Hoe doen ze dat en wat is het recept van hun succes? 

Belangrijkste voordelen

Robuuste databeveiliging

SAP zorgt ervoor dat de privacyrechten van consumenten worden gewaarborgd. Daarmee is het een van de eerste bedrijven ter wereld die wereldwijde certificering heeft gekregen van het British Standards Institute.

Belangrijke partnerschappen

SAP heeft gekozen voor een samenwerkingsgerichte multicloudstrategie die klanten op de eerste plaats zet, door partnerschappen aan te gaan met hyperscalers zoals Microsoft, Alibaba, Amazon, Google, IBM en andere leiders.

 

Het enige écht geïntegreerde softwaresysteem

Dankzij geïntegreerde intelligence in onze technologieën, processen en applicaties biedt ons geavanceerde softwaresysteem alles wat u nodig heeft om een intelligent enterprise te worden.

Best-run businesses run SAP

Wereldwijd werken inspirerende bedrijven en NGO's samen met SAP om de grootste uitdagingen van de wereld aan te gaan en de wereld beter te laten functioneren.

Vebego en het Experience Management (XM) platform

Familiebedrijf Vebego implementeert het XM-platform met Qualtrics. Op deze manier hebben ze een uniforme manier om data te evalueren en klantervaringen over de gehele customer journey te optimaliseren.

Alzheimer app 'Dat ben ik' met herinneringen

Alzheimer Nederland lanceert met SAP Nederland en SAP-partner Proxcellence de app ‘Dat ben ik’. Met tekst, foto’s en video’s visualiseert de app gebeurtenissen uit het leven van mensen met dementie. De app draait op het SAP Cloud Platform.

The Sting matcht voorraad met customer demand

The Sting kan leveren op precies het juiste moment, met de juiste artikelen, in de juiste winkel en met de juiste maten. Hoe ze dat doen? Ontdek meer over voorraadbeheer en innovaties in Digital Supply Chain.

De feiten op een rij

18.300 +

partners wereldwijd.

91 %

van de Forbes Global 2000 is SAP-klant.

200 mln.

cloudgebruikers in 180 landen profiteren van SAP oplossingen.

Waarom SAP voor het MKB?

Denkt u dat SAP alleen voor grote ondernemingen is? 80% van onze klanten is een klein of middelgroot bedrijf.
Wij weten met welke challenges MKB-bedrijven kampen, en ook welke mogelijkheden dit biedt. We helpen onze klanten routinetaken te automatiseren, betere verbindingen met hun klanten te maken en meer te bereiken met minder. 

Bewezen expertise in 25 branches

Krijg een voorsprong met branchespecifieke processen, ingebouwde compliance en best practices gebaseerd op meer dan 45 jaar ervaring in werken met bedrijven overal ter wereld. Haal het maximale uit intelligente technologieën door ze in te zetten in de context van uw specifieke bedrijfstak.
208
van de 250 belangrijkste retailers ter wereld gebruiken SAP oplossingen.
8/8

van de meest innovatieve automotivebedrijven in de wereld gebruiken SAP oplossingen.

46
van de 50 veiligste banken wereldwijd gebruiken SAP oplossingen.
97

van de top 100-universiteiten wereldwijd gebruiken SAP oplossingen.

7/10

van de beste ziekenhuizen ter wereld gebruiken SAP oplossingen.

41,100 +

bedrijven in consumentenproducten in 134 landen innoveren met oplossingen van SAP.

Word vandaag nog een intelligent enterprise

We kunnen u helpen uw bedrijf te transformeren in een intelligent enterprise. Laat u inspireren over de mogelijkheden van intelligente technologie in ons SAP Experience Center Netherlands.

Neem contact met ons op

Chat met mij Chat offline
Chat met een medewerker van SAP voor live hulp.
Contact
Commentaar, vragen of feedback? Stuur ons een e-mail.
Terug naar boven