Skip to Content
Contact

HR-software voor kleine en middelgrote bedrijven

Onze cloudgebaseerde HR-software zorgt voor een hogere betrokkenheid onder medewerkers, waardoor uw organisatie verder groeit.

Ga snel aan de slag met intelligente mogelijkheden voor HR, met de cloudgebaseerde HR-software voor kleine en middelgrote bedrijven. Voer alle HR-werkzaamheden efficiënt uit. Van recruitment, onboarding en planning tot salarisadministratiebeheer, prestatiebeheer, beloning en ontwikkeling van werknemers. Onze oplossingen (beschikbaar in een betaalbare abonnementsvorm met gespreide betaling) automatiseren HR-processen en beschermen uw personeelsgegevens.

Bekijken de klantverhalen
Manage en motiveer uw personeel


Stimuleer de groei van uw bedrijf met software voor talent management, die ervoor zorgt dat u personeelsprocessen kunt automatiseren, salarisadministratie eenvoudig bijhoudt en de werknemersvoordelen beheert.

SAP SuccessFactors Performance & Goals

Dankzij onze prestatiebeheersoftware blijven de werknemers van uw MKB-bedrijf gefocust op de juiste doelen. Houd regelmatig beoordelingsgesprekken, geef trainingen en meet de waarde en impact van elke werknemer. 

SAP SuccessFactors Employee Central

Maximaliseer de zichtbaarheid van uw personeel met onze cloudgebaseerde software voor HR-informatiesystemen (HRIS). Werk met één systeem voor alle werknemersinformatie, automatiseer werknemersgegevens en managerworkflows en neem voortaan alleen nog slimme, weloverwogen HR-beslissingen. 

SAP SuccessFactors Compensation

Beloon en behoud uw beste werknemers met onze beloningsmanagementsoftware voor het MKB. Stem beloningsprogramma's af op bedrijfsdoelstellingen, beloon prestaties op een eerlijke en juiste manier en houd controle over uw budget. 

SAP SuccessFactors Learning

Verbeter de vaardigheden van uw werknemers, ontwikkel leiders, verklein compliancerisico's en motiveer uw werknemers met SAP SuccessFactors Learning. Deze oplossing combineert formele en sociale trainingsprogramma;s met content-, rapportage-, analyse- en mobiele tools. 

SAP Jam Collaboration

Met SAP Jam Collaboration brengt u mensen, informatie, applicaties en processen samen. De oplossing voegt tools voor samenwerking via sociale media toe aan uw HR-processen. Zo motiveert u op eenvoudige wijze uw werknemers en dringt u de trainingskosten terug. 

SAP SuccessFactors uitgelicht: ongeëvenaarde HR-tools voor het MKB

Previous

3 belangrijke HR-zaken voor MKB-leiders

Na een onderzoek onder duizenden directieleden en werknemers over de hele wereld heeft Oxford Economics een set vaardigheden aangewezen waarover elke MKB-onderneming moet beschikken. De meeste ervan zijn op HR-vlak. Kijk zelf om welke drie belangrijke zaken het gaat.  

Talent herdefiniëren: inzichten van CHRO's

Hoe gaan HR-managers om met snel veranderende zakelijke omgevingen? Het IBM Institute for Business Value heeft dit onderzocht aan de hand van gesprekken met meer dan 5000 ondernemers. Lees het rapport en ontdek hoe deze CHRO's HR-management opnieuw inrichten. 

9 redenen om voor SAP SuccessFactors te kiezen

SAP SuccessFactors is dé HR-softwareleverancier, zowel on-premise als in de cloud. Onze oplossingen bieden alles wat u nodig hebt op het gebied van werving en selectie, onboarding, core HR en analyse van het personeelsbestand. Ontdek hoe wij ons onderscheiden van de concurrentie. 

Next

Dit zegt de SAP community

Previous

Hoe wint u de strijd om toptalent?

Veel kleine en middelgrote organisaties bestempelen bedrijfscultuur en werknemersbetrokkenheid als de twee grootste uitdagingen. Lees hier waarom. 

Waarom digitalisering alles verandert

Krijg een voorproefje van het nieuwe Leaders 2020-onderzoek en ontdek hoe strategieën voor leiderschaps- en werknemersontwikkeling veranderen in de digitale economie. 

De beste technologieën & menselijke capaciteiten

Technologie creëert nieuwe kansen voor HR, maar kan niet aan al onze eisen voldoen. Ontdek hoe u de perfecte balans creëert tussen technologie en menselijke capaciteiten. 

Next

SAP partner

SAP partners helpen organisaties van verschillende grootten en in alle branches om hun bedrijf te transformeren en op een succesvolle manier te runnen met de beste IT-services. Zij zorgen ervoor dat u de best mogelijke SAP oplossingen koopt, bouwt, implementeert, onderhoudt en ondersteunt. Vind vandaag nog een betrouwbare professional.
Back to top

Call me now