Skip to Content
Contact

Analytics voor kleine en middelgrote bedrijven

Met onze analytics- en rapportagesoftware voor kleine en middelgrote bedrijven neemt u voortaan beslissingen op basis van realtime inzicht.

SAP heeft deze business intelligence-tools speciaal ontwikkeld voor het MKB. U profiteert op een laagdrempelige manier, en tegen een aantrekkelijke prijs, van de voordelen: u neemt betere beslissingen ín het moment en speelt snel in op nieuwe kansen. Wij hebben passende software voor uw behoeften. Van relatief eenvoudige business analytics tot zwaardere Big Data-analyses. On-premise en in de cloud. U maakt interactieve rapporten, werkt met visuele en voorspellende analytics, en voert ad-hocanalyses uit.

Lees meer over deze analyticstools 

Bekijken de klantverhalen

Beheer uw zakelijke inzichten

Neem realtime beslissingen die gebaseerd zijn op feiten. Onze schatbare business analytics-oplossingen voor MKB maken het mogelijk.

SAP Crystal Solutions

Deze aantrekkelijk geprijsde tools voor analytics en BI geven u de informatie die u nodig heeft om snel de juiste beslissingen te nemen, binnen uw hele organisatie. Breng uw data tot leven met visuele analytics, en maak interactieve SAP Crystal rapporten en dashboards.

SAP Analytics Cloud

Breng alle mogelijkheden voor business analytics (planning, predictive, Big Data-analytics en business intelligence) samen op één SaaS analytics platform. Bekijk uw meest waardevolle cijfers binnen de relevante context en in realtime. Dat levert u veel meer inzicht op.

SAP BusinessObjects BI, Edge Edition

Wees alert op nieuwe kansen en uitdagingen. Onze BI-software geeft u het inzicht dat u daarvoor nodig heeft. Onze software voor middelgrote bedrijven bevat flexibele tools voor ad-hocdata-analyses en -rapportages. Daarnaast kunt u onder andere data visueel weergeven in dashboards en data integreren. 

SAP HANA, Edge Edition

Krijg direct antwoord op uw vragen met SAP HANA, Edge edition - de geavanceerde versie voor het MKB. Deze bundel bevat voorspellende analytics, dynamic tiering en mogelijkheden om data te integreren. Alles wordt aangestuurd door intelligente in-memory technologie. 

SAP Lumira, serverversie voor teams

Maak het analyseren van uw data makkelijker met visuele business intelligence-software, speciaal ontwikkeld voor het MKB. Met visuele BI kunt u eenvoudig mooie en interactieve kaarten, diagrammen, infographics en mashups maken, zonder IT-ondersteuning.

Predictive analytics-oplossingen

Met onze software voor predictive analytics versnelt u uw transformatie naar een digitale organisatie. Zowel on-premise als in de cloud beschikbaar. Maak gebruik van de duizenden sets en modellen voor predictive analytics, zodat u betere beslissingen kunt nemen en uw marges kunt vergroten.

Analytics voor het MKB:


trends en uitdagingen

Business analytics was nog niet eerder zo krachtig en laagdrempelig voor het MKB. In deze serie vertellen thought leaders u alles over de grootste trends in analytics, en de uitdagingen voor het MKB. 

Previous

Benut de volledige waarde van Big Data

Om een compleet overzicht van de markt te krijgen, moet een MKB-bedrijf data vanuit allerlei bronnen analyseren: van partners, sociale media, transactiesystemen, het Internet of Things (IoT), etc. Ontdek hoe goed MKB-bedrijven hier momenteel in slagen. 

Kansen om time-to-insight te verkorten

Het volume en de diversiteit van data blijven maar toenemen. Dat geldt ook voor de snelheid van datagebruik. Gebruikers hebben daardoor nieuwe verwachtingen. Kunnen MKB-bedrijven daaraan voldoen? Deze infographic geeft inzicht in de mogelijke obstakels, uitdagingen en oplossingen. 

Slimmere beslissingen door predictive analytics

Nieuw onderzoek toont aan dat predictive analytics de bedrijfsprestaties aanzienlijk verbeteren, en dat het ervoor zorgt dat bedrijven betere beslissingen nemen. Ontdek hoe eenvoudige en laagdrempelige tools ervoor zorgen dat u van deze voordelen profiteert. 

Next

SAP partner

SAP partners helpen organisaties van verschillende grootten en in alle branches om hun bedrijf te transformeren en op een succesvolle manier te runnen met de beste IT-services. Zij zorgen ervoor dat u de best mogelijke SAP oplossingen koopt, bouwt, implementeert, onderhoudt en ondersteunt. Vind vandaag nog een betrouwbare professional.
Back to top