Skip to Content
Contact

Software voor het MKB

Groei zoals u het wilt, met oplossingen van SAP voor het mkb.

Automatiseer alle aspecten van uw mkb-onderneming met software van SAP: on-premise of in de cloud. Onze schaalbare bedrijfssoftware ondersteunt uw ERP, HR, e-commerce, analytics en verslaglegging, om maar een paar voorbeelden te noemen. Meer dan 250.000 mkb-klanten hebben al ontdekt dat SAP altijd meegroeit, ongeacht de koers die uw bedrijf volgt.

Lees ook de blog over de 7 vooroordelen over cloud-ERP. In dit blog beoordeelt Richard Nagel, Sr.Solution Champion/Presales teamlead EMEA, de 7 veelvoorkomende stellingen over cloud-ERP op hun waarheidsgehalte.

Lees meer

Maak kennis met producten en de expertise van SAP voor uw zakelijke behoeften

Run uw bedrijf

Klein of middelgroot bedrijf? Profiteer dan van de eersteklas software voor ERP en expense management. Daarmee stroomlijnt u onder andere uw financiële gegevens, onkostendeclaraties, HR en inkoop. 

Alles voor uw klanten

Geef uw klanten een consistente en betekenisvolle ervaring, ongeacht via welk kanaal ze contact met u opnemen. Verbeter de klantinteracties bij sales, marketing en de klantenservice. En integreer online en offline ervaringen. 

Motiveer uw personeel

Ondersteun de groei van uw bedrijf met slimme HR-software die u helpt talent te werven en te ontwikkelen. Bovendien stelt de software u in staat personeelszaken te automatiseren, personeelsstrategieën in te richten en reiskosten voor werknemers te beheren. 

Verbeter uw besluitvorming

De analytics, business intelligence (BI)- en rapportagetools van SAP helpen u om meer inzicht te creëren, sneller beslissingen te nemen en uw zaak efficiënter te runnen. 

Een sterke CFO is essentieel voor een succesvol bedrijf

Wat maakt een effectieve CFO? Hoe kijkt hij of zij naar een organisatie, naar zijn of haar eigen handelen, doelen en rollen? Wij stelden ons als doel om dit uit te zoeken. Download de paper waarin we de ‘7 Habits’ of Highly Effective CFO’s omschrijven. 

Transform Sales with SAP S/4HANA

Download de whitepaper, speciaal voor sales-afdelingen! Hoe transformeert u Sales in de digitale economie?

Bekijken de klantverhalen

SAP partner

SAP partners helpen organisaties van verschillende grootten en in alle branches om hun bedrijf te transformeren en op een succesvolle manier te runnen met de beste IT-services. Zij zorgen ervoor dat u de best mogelijke SAP oplossingen koopt, bouwt, implementeert, onderhoudt en ondersteunt. Vind vandaag nog een betrouwbare professional.

Bekijk de belangrijkste onderwerpen voor het mkb

Previous

Thought Leadership-blogs voor het mkb

Podcasts en live videostreams voor het mkb

Next
Back to top