Skip to Content
Contact

Software voor het mkb

Doe waar u goed in bent – en zelfs nog meer – met SAP oplossingen voor mkb-ondernemingen.

Beheer alle aspecten van uw bedrijf met software van SAP, on-premise of in de cloud. Onze schaalbare bedrijfssoftware kan u helpen om elk proces te digitaliseren en te verbinden, waaronder ERP, CRM, e-commerce, HR en analytics. Meer dan 250.000 MKB-klanten hebben al ontdekt dat SAP altijd met u meegroeit, ongeacht de koers die uw bedrijf volgt.

Vind de juiste SAP oplossing voor uw groeiende bedrijf

Ontdek onze bedrijfssoftware


voor het mkb

Vind de juiste SAP oplossing voor uw groeiende bedrijf. Beantwoord een paar vragen en onze oplossingstool zal u op weg helpen om zakelijke uitdagingen het hoofd te bieden. Denk aan bedrijfsmanagement, communicatie met klanten, motivering van werknemers en een verbeterde besluitvorming.

Ontvang uw gepersonaliseerde aanbeveling

Beheer uw bedrijf

Benut de eersteklas ERP-software voor het midden- en kleinbedrijf en voor grote bedrijven in het middensegment. Verbind alle processen, van finance en kostenrapportage tot inkoop en voorraad. Help uw medewerkers om kosten te beperken met een schaalbare oplossing. 

Alles voor uw klanten

Zorg via elk kanaal voor een geweldige klantbeleving met onze CRM- en e-commercesoftware voor het mkb. Geef medewerkers de context die ze nodig hebben om klantinteractie te personaliseren en uw verkoop, service en marketingactiviteiten te verbeteren. 

Motiveer uw mensen

Werf en behoud medewerkers die u nodig heeft om uw doel te bereiken met uw bedrijf. Onze HR-software maakt het eenvoudig voor medewerkers en managers om hun team efficiënt te laten groeien en ontwikkelen. Dat geldt ook voor hun eigen carrières. 

Verbeter uw besluitvorming

Voorzie al uw medewerkers van inzichten die besluitvorming stimuleren met analytics, business intelligence (BI) en rapportagetools voor kleine en middelgrote bedrijven. Bekijk wat er vandaag gebeurt, anticipeer op toekomstige resultaten en neem direct de juiste beslissingen. 

Digital HR voor groeiende bedrijven

Ontdek industriespecifieke pakketten ontworpen door SAP-partner

Ontdek de SAP-partner SAP-oplossing voor de SAP ERP-suite voor kleine en middelgrote bedrijven: SAP S/4HANA voor SAP Business All-in-One. Ze combineren de kracht van in-memory technologie met de uitgebreide sectorvaardigheden van onze partners. Profiteer van volledige inkomsten in de digitale economie met de realtime ERP-oplossing die vooraf is geconfigureerd voor uw industrie.

Onze klanten aan het woord

SAP partner

SAP partners helpen organisaties van verschillende grootten en in alle branches om hun bedrijf te transformeren en op een succesvolle manier te runnen met de beste IT-services. Zij zorgen ervoor dat u de best mogelijke SAP oplossingen koopt, bouwt, implementeert, onderhoudt en ondersteunt. Vind vandaag nog een betrouwbare professional.

Get an industry view of digital technologies for SMEs

Bekijk de belangrijkste onderwerpen voor kleine en middelgrote bedrijven

Previous

Thought Leadership voor het mkb

Podcasts en live videostreams voor het mkb

Next
Back to top

Call me now