Naar inhoud gaan
Chat met ons
Chat met mij Chat offline
Chat met een medewerker van SAP voor live hulp.
Contact
Commentaar, vragen of feedback? Stuur ons een e-mail.

SAP Cloud Solutions en Services

Ontdek welke voordelen de cloud met zich meebrengt en lees meer over onze SaaS-oplossingen.

Welke kansen zijn er in de cloud?

Ontdek cloud solutions en -services die helpen data te verzamelen en te verbinden. Maar ook flexibel kunnen reageren op veranderingen en te concurreren in een gedigitaliseerde wereld.

Gebruik cloudapps in alle bedrijfsonderdelen. Profiteer van een toonaangevend cloudplatform, flexibele on-demand infrastructuur en gerenommeerde beveiligings- en hostingservices voor de zakelijke cloud. Kies uit een publieke, private of hybride cloudomgeving om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Software-as-a-Service

Bekijk SAP SaaS-applicaties voor alle bedrijfsonderdelen. Deze applicaties kunnen gemakkelijk worden beheerd en geüpdatet in de cloud. Verlaag de kosten, profiteer van de nieuwste technologieën en innoveer sneller.

Platform-as-a-Service

Bouw, integreer en implementeer cloudapplicaties en breid ze uit op SAP Cloud Platform. Kom meer te weten over dit open, in-memory PaaS met platformservices en unieke voordelen.

Private Managed Cloud

Verplaats uw kritieke SAP applicaties naar een private managed cloud die volledig schaalbaar en veilig is en is aangepast aan uw behoeften. Versnel de cloudadoptie en vereenvoudig uw IT-infrastructuur.

Infrastructure-as-a-Service

Kies uw eigen veilige hyperscale-IaaS van de beste providers met SAP productkennis. Implementeer de oplossing in ons private managed cloudaanbod, SAP HANA Enterprise Cloud.

Waarom kiezen voor een volledige cloudimplementatie?

Verken de redenen voor een volledige cloudimplementatie

Maak IT-services, applicaties en expertise efficiënter en betaalbaarder dan met on-premise processen. Lees meer over cloudoplossingen van SAP en het aanbod aan cloud-based services en beschikbare leveringsmodellen.

Hoe behalen anderen succes in de cloud met SAP?

5 Internationale vestigingen getransformeerd met een cloud ERP oplossing

Hitachi High-Technologies heeft een cloud-based core systeem geïmplementeerd voor 5 nieuw geacquireerde bedrijven. In maar enkele maanden zijn zij overgestapt. Lees hier hoe ze dat hebben gedaan

Welke opties zijn er in de cloud?

Kies de implementatieoptie die het beste aansluit bij uw bedrijfsbehoeften: public, private of hybride cloud.

Public cloud

Gebruik third-party public cloudservices van providers zoals Amazon Web Services, Google Cloud Platform, IBM Cloud en Microsoft Azure, of gebruik ze binnen een SAP datacenter. Wat u ook kiest, u kunt u uw kapitaaluitgaven verlagen.

Private cloud

Versnel groei en innovatie met SAP HANA Enterprise Cloud, een volledig beheerde, veilige private cloud. Profiteer van een complete cloudinfrastructuur en beheerde services voor in-memory applicaties, database en platform.

Hybride cloud

Kies voor maximale flexibiliteit voor een hybride model op basis van een public cloud, een private cloud en on-premise oplossingen van SAP en externe leveranciers. Kies verschillende benaderingen voor verschillende behoeften en haal het maximale uit uw investeringen.

Beveiliging, privacy en compliance in de cloud

We bieden een basis van cloudbeveiliging die voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen om uw data veilig te houden.

Ga naar SAP Cloud Trust Center voor meer informatie over:

  • Uptime en beschikbaarheid van de cloudservices van SAP
  • Onze datacenters en basis voor cloudbeveiliging
  • Privacy en gegevensbeveiliging
  • De nieuwste compliance- en beveiligingsnormen wereldwijd
Terug naar boven