Skip to Content
Contact

Big data

Wat is eigenlijk Big Data?

Big data is de oceaan van informatie waar wij elke dag induiken. Een zee van zetabytes aan data, afkomstig van onze computers, mobiele apparaten en machinesensoren. Met de juiste tools voor big data kan uw organisatie deze gegevens opslaan, beheren en analyseren. Zo verkrijgt u waardevolle inzichten die voorheen onvoorstelbaar waren. Technologieën gericht op big data zoals in-memory databeheer, analytics, kunstmatige intelligentie en machine learning helpen u om de besluitvorming en uw bedrijf te transformeren.

De menselijke kant van big data

De bekroonde documentaire 'The Human Face of Big Data' onderzoekt hoe realtime visualisatie van big data ons de grootste uitdagingen laat inzien waar we als mensheid voor staan. Denk hierbij aan vervuiling, honger en ziekte.

Previous

Laat uw bedrijf leiden door inzicht

In deze gids voor middelgrote bedrijven komt u erachter hoe u meer waarde uit uw gegevens kunt putten door de juiste tools, geavanceerde pull-styleanalyse en geïntegreerde gegevens van consistente bronnen te gebruiken.

Gegevens en analyse binnen de digitale transformatie

Ontdek het verband tussen gegevensanalyse en de digitale transformatie met brancheoverkoepelende voorbeelden van bedrijven die deze middelen toepassen om omzet te genereren. Kom daarnaast meer te weten over gangbare hindernissen en oplossingen.

Weg met de fabels rond datamanagement

Welke uitdagingen moeten organisaties onder ogen komen bij complexe gegevensomgevingen? In onze Big Data Bluffing Game vindt u de antwoorden en krijgt u inzicht in misvattingen over het beheer van Big Data.

Next

Onze klanten aan het woord

Previous

Meer inzicht in data lakes

Ontdek hoe bedrijven in verschillende branches gebruikmaken van enorme hoeveelheden data, ook wel data lakes genoemd. Met behulp van Big Data-analyses en machine learning vinden ze waardevolle inzichten en verbanden die geavanceerde strategieën onthullen, en zelfs nieuwe businessmodellen.

Slimmer dan de concurrentie dankzij big-data-analyses

Vroegere big-data-applicaties richtten zich op interne initiatieven zoals klantsegmentatie of optimalisatie van de supply chain. Maar nu bedrijven meer expertise krijgen over big data, breiden ze hun initiatieven uit om ook externe analyses en databronnen toe te voegen. Zo blijven ze de concurrentie een stap voor. 

Zorg dat u meteen goed van start gaat

Bent u een start-up met een systeem voor predictive analytics, realtime analytics of een softwareoplossing voor big data? Dan kan SAP Startup Focus u helpen sneller een positie in de markt te veroveren. Met dit programma zullen wij u helpen om uw oplossing te ontwikkelen onder SAP HANA en deze aan het wereldwijde klantenbestand van SAP te verkopen.

Next

Ontdek de big data-oplossingen van SAP

Beheer uw gevarieerde datalandschap eenvoudig, over alle datawarehouses, data lakes en databases, met onze on-premise en cloudoplossingen voor big data.

Haal meer waarde uit big data met SAP Digital Business Services

Haal alles uit uw big data en analytics - sneller dan u ooit voor mogelijk hield. Onze experts op het gebied van big data helpen u uw IT-infrastructuur te transformeren en de beste technologieën voor big data te implementeren. Dat maakt het mogelijk voor u om op feiten gebaseerde inzichten in realtime vast te leggen, op te slaan en toe te passen.

Previous

Maak gebruik van design thinking om kansen te ontdekken die Big Data biedt, kansen die aansluiten bij uw prioriteiten

Implementeer een platform en governancesysteem voor Big Data op basis van best practices

Maak gebruik van geavanceerde datawetenschap om verborgen signalen te ontdekken die belangrijke concurrentievoordelen opleveren

Maak gebruik van applicaties voor Big Data-analyse die u inzicht geven in het complete plaatje. Dat helpt u om slim te anticiperen op de toekomst

Stel een gedetailleerde roadmap op voor het realiseren van uw langetermijnvisie met betrekking tot Big Data

On-premise, cloud of hybride. Implementeer de oplossing in een omgeving die het best past bij uw behoeften.

Next

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in big data

Previous

Big Data-innovatie

Lees de nieuwste blogs over beheer en innovatie van big data.

SAP HANA Platform Blog

Altijd op de hoogte van populaire blogs over big data en het SAP HANA platform.

Blogs over big data analytics

Lees de blogs en de laatste inzichten over big data analytics.

Next
Back to top