Naar inhoud gaan

Technologie en innovatie

Als u in dit digitale tijdperk voorop wilt lopen, moet u op de hoogte blijven van nieuwe, opkomende en toekomstige technologieën. Maar waar moet u beginnen? Ontdek de nieuwste digitale trends en bepaal de beste kansen voor uw bedrijf.

Big data

De hoeveelheid data neemt explosief toe, in volume en diversiteit. Bedrijven moeten die groei bijhouden. Ontdek de nieuwste trends in big-data-techniek, waaronder realtime analytics en kunstmatige intelligentie, en kom te weten wat ze betekenen voor uw business. 

Blockchain

Blockchain kan in elke branche voor disruptie gaan zorgen. Deze gedistribueerde database gaat veel verder dan cryptovaluta (zoals bitcoin). Het kan ook gaan om eigendomspapieren, intellectueel eigendom en zelfs stemmen tijdens verkiezingen of referenda. 

Cloudoplossingen

Van SaaS en PaaS tot private en hybride, ontdek meer over cloudtechnologie en de voordelen ervan. Bekijk ook de nieuwste trends en populaire onderwerpen, zoals beveiligings- en publieke cloudopties.

Digital Business

De digitale economie zorgt voor radicale ontwrichting van traditionele businessmodellen. Ontdek wat ervoor nodig is om een digitaal bedrijf te worden en lees meer over innovatieve technologieën die uw digitale transformatie stimuleren.

Internet of Things

Het Internet of Things (IoT) verbindt machines met machines (M2M) en machines met mensen. In bijna elke branche. Verken deze wereld die bestaat uit netwerken, waaronder het IIoT en het Internet of Everything (IoE).

Machine learning

Kunstmatige intelligentie (AI), machine learning en deep learning maken een nieuwe vorm van software-innovatie mogelijk. Ontdek hoe technologie helpt om de mogelijkheden van big data te benutten en zakelijke kansen te creëren.

Terug naar boven