Naar inhoud gaan

SAP Trainingsaanbod, cursussen en certificering

Profiteer van uitgebreide, up-to-date trainingen in de SAP softwareportfolio en leer alles over innovatieve technologieën.

Panel: over trainingen met gebruikers

Neem deel aan onze wekelijkse chats met SAP managers, partners, klanten en anderen.

Bouwen aan de ERP van morgen

Neem deel aan deze gratis online cursus en krijg een overzicht van hoe intelligente ERP de manier van zakendoen verandert. 

Klaar om te leren? Aan de slag!

Hoor over de beschikbare trainingen voor SAP Ariba, SAP SuccessFactors en diverse SAP S/4HANA productgroepen.

Verbeter je technologische skills met SAP training cursussen en certificering

Maak een uitgebreid trainingsplan; kies met de huidige COVID-19 maatregelen uit mobiele of online cursussen en vergroot de technologische vaardigheid in uw hele organisatie.

openSAP

Profiteer van gratis Massive Open Online Courses (MOOC's), podcasts en microlearnings - beschikbaar voor iedereen die meer wil weten over de nieuwste innovaties van SAP en hoe ze overeind kunnen blijven in de digitale economie. Om u aan te melden voor cursussen heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

SAP Learning Hub

Krijg direct online toegang tot een breed scala aan door SAP-experts geleide interactieve online content en bereid u voor op een SAP Global Certification.

SAP training met een docent

Blader door onze webshop om:

  • de door een instructeur geleide cursussen te ontdekken die online beschikbaar zijn 
  • om cursuscodes te zoeken
  • om begeleiding te krijgen bij een specifiek trainingstraject.

SAP Global Certificering

Valideer uw expertise met behulp van SAP-oplossingen en zorg ervoor dat u voldoet aan de vereisten voor nieuwe rollen en verantwoordelijkheden door SAP Global Certification te behalen.

Table Feature Comparison

Volg uw eigen leertraject met Learning Journeys

Begin direct met leren

Learning Journeys zijn interactieve visuele handleidingen die u helpen uw leertraject te volgen. Ontdek hoe u met verschillende functionaliteiten het juiste leertraject in de juiste vorm volgt, toegespitst op uw rol en vaardigheidsniveau. 

Ontdek Learning Journeys voor:

Doe uw voordeel met de gratis trainingen van openSAP, ons online leerplatform

openSAP biedt een scala van gratis leermogelijkheden via Massive Open Online Courses (MOOC's), podcasts en afspeellijsten met microlearning om de nieuwste innovaties van SAP te ontdekken.

openSAP is het perfecte startpunt om de innovaties van SAP te ontdekken. Om u voor de trainingen in te schrijven, hebt u alleen een geldig e-mailadres nodig. Een officiële relatie met SAP is geen vereiste om aan podcasts of microlearning deel te nemen of er toegang tot te krijgen.

MOOC's voor ondernemingen

openSAP MOOC's voor ondernemingen bieden beproefde en vertrouwde leermethoden, die online toegankelijk zijn. Deze omvatten onder andere gamification en discussieforums om in contact te komen met branchegenoten en experts. 

Podcasts

Om openSAP MOOC's aan te vullen, bieden we nu podcasts aan die u maximale flexibiliteit geven om in uw eigen tempo te leren. Schrijf u in en blijf up-to-date met relevante topics.

Microlearning

Met microlearning van openSAP kunt u leren met onafhankelijke, hapklare inhoud om een voorproefje van een onderwerp te krijgen of gewoon uw bestaande kennis aan te vullen.

Actuele cursussen

Toekomstige cursussen

Ga op zoek naar cursussen en opleidingen van SAP, virtueel en op locatie

Niemand kent SAP beter dan SAP zelf. En niemand anders beschikt over de tools en ervaring om u zo goed mogelijk te leren met onze software te werken. Waar u ook bent, wij bieden altijd en overal de nieuwste en meest actuele SAP trainingen.

Ontdek de vorm die bij uw leerbehoeften en uw stijl past

SAP cursussen in traditionele klaslokalen en gegeven door deskundige instructeurs, SAP Live Class training (virtueel) of cursussen die altijd en overal beschikbaar zijn en die u in uw eigen tempo volgt.

Versterk uw SAP vaardigheden of verbreed uw kennis met SAP certificering

Toon aan dat u expertise hebt verworven in SAP technologie door middel van een nauwgezette studie en praktische ervaring in het door u gekozen veld.

Behaal certificeringen die zijn ontworpen voor de digitale wereld

Valideer uw SAP expertise en voldoe aan de eisen voor verschillende rollen en verantwoordelijkheden met SAP certificeringen. 

Antwoorden op al uw vragen over certificering

Stippel eenvoudig en vol vertrouwen uw route uit op weg naar SAP certificeringen door antwoorden te vinden op veelgestelde vragen.

Vergroot uw succes met digitale badges

Deel uw SAP certificeringen op social media met digitale badges en blijf de concurrentie een stap voor met een betrouwbare validatie van uw expertise.

"Stay Current"-programma's

Valideer uw ervaring en expertise met het SAP Global Certification programma. Kom meer te weten over het bereiken en onderhouden van uw SAP credentials.

SAP certificering in de cloud

Via onze Certification Hub krijgt u toegang tot certificeringen voor de belangrijkste SAP oplossingen. Daarnaast kunt u tot wel zes examens plannen in uw abonnementsperiode van twaalf maanden.

Terug naar boven