Naar inhoud gaan
Foto van een vrouw die een SAP softwaretraining volgt op haar tablet

Zet leren om in resultaten met SAP Learning

Versnel productiviteit en prestaties met aangepaste training van SAP

Lever transformatieve bedrijfsresultaten met toonaangevende trainingen die de softwareadoptie stimuleren. Zorg dat mensen optimaal kunnen presteren door continu te blijven leren en zo technologische ontwikkelingen te volgen, de productiviteit te verhogen en innovatie te versnellen.

Wat zijn de voordelen van SAP training?

De vraag naar digitale vaardigheden is groot: tegen 2030 zal waarschijnlijk 30% van de banen getransformeerd zijn door technologie1. De belangrijkste prioriteit van HR-leiders is het opbouwen van cruciale vaardigheden en competenties.2 Stoom je personeelsbestand klaar voor de toekomst en creëer organisatiesucces met SAP oplossingen en SAP Learning.

51

%

verbetering van KPI's.3

72

%

hoge tevredenheid met SAP oplossingen.3

30

snellere implementatie.3

2

x

verbetering van de belangrijkste factoren op het gebied van bedrijfswaarde.3

Lever transformatieve bedrijfsresultaten

Maximaliseer bedrijfsprestaties, haal uitstekende resultaten en optimaliseer je Intelligent Enterprise met vakkundig gebruik van SAP oplossingen die elke functie op elk niveau ondersteunen.

Stimuleer innovatie

Help je bedrijf de concurrentie voor te blijven door een cultuur van continu leren te creëren, gelijke tred te houden met technologische ontwikkelingen en sneller te innoveren met de enige training die is ontwikkeld door SAP voor SAP oplossingen.

Maak medewerkers succesvol

Bereik KPI's en verbeter de gebruikerservaring door nieuwe, effectievere manieren van werken mogelijk te maken. Stimuleer de acceptatie en productiviteit van SAP software met uitgebreide SAP trainingen die online, op locatie, virtueel en in de werkstroom beschikbaar zijn.

Speciaal voor de ontwikkelaars: start een nieuwe leerervaring met SAP Learning

SAP heeft een geheel nieuwe SAP Learning site gelanceerd om de vaardigheidskloof voor ontwikkelaars te verkleinen door mensen te bereiken waar en wanneer ze het beste leren.

placeholder

De nieuwe website heeft een eenvoudig, intuïtief ontwerp en levert op het juiste moment de juiste content aan SAP ontwikkelaars op alle niveaus. Dit geeft een breed scala aan gebruikers de mogelijkheid om oplossingen te ontwikkelen die de productiviteit, het personeelsbehoud en de klanttevredenheid vergroten. 

placeholder
Ben je een student die op zoek is naar bijscholing om je voor te bereiden op een carrière in de technologie?

Bekijk onze nieuwe studentenzone, waar je toegang hebt tot resources op belangrijke innovatiegebieden en je je op SAP Certificeringen kunt voorbereiden.

Ontdek hoe klanten succes behalen met SAP

Wat zeggen analisten?

placeholder
SAP genoemd als leider in Amerikaanse IT-training

Ontdek waarom SAP in de categorie Leiders staat in deze 2021 IDC MarketScape voor IT-training in de Verenigde Staten, op basis van IDC-analyse en koperperceptie.

Gratis virtuele evenementen van SAP

On-demand
Best practices in de sector voor het succes van je projectteam

Kom meer te weten over best practices voor het trainen van je IT-team en technisch team voor een succesvolle en efficiënte SAP implementatie. 

On-demand
Virtuele SAP training- en adoptietop

Ontdek hoe SAP trainingstechnologie en best practices de implementatie van SAP software stimuleren en grijp je kans om SAP S/4HANA simulatie te ervaren.

On-demand
Realiseer de meerwaarde van SAP: onderricht en activeer het kernteam

Bekijk dit webinar en luister naar SAP experts die vertellen over trainingen voor je kernteam voor een succesvolle implementatie van SAP.

On-demand
Klaar om te leren? Aan de slag!

Blader door alle komende webcasts in deze populaire serie. Dit jaar zetten we trainingen voor SAP Commerce Business User, SAP S/4HANA Logistics, SAP Business Objects Web Intelligence, SAP Marketing Cloud en meer in de spotlight.

On-demand
Klaar om te leren? Aan de slag! (2020)

In deze serie kom je alles te weten over beschikbare trainingen voor SAP Ariba, SAP SuccessFactors en diverse SAP S/4HANA productgroepen.

On-demand
Best practices voor het verhogen van de productiviteit van gebruikers

Ontdek hoe je de acceptatie van software kunt stimuleren met gericht leren in de werkstroom. Dit leidt tot snellere acceptatie, productievere gebruikers en beter rendement.

On-demand
Verkort de implementatietijd en blijf actueel met SAP

Luister naar SAP klanten en geselecteerde partners die over de baanbrekende waarde van experttrainingen en het up-to-date houden van vaardigheden vertellen.

On-demand
Digitale vaardigheden voor het digitale tijdperk

Krijg inzicht in de wijze waarop je belangrijke vaardigheden en competenties kunt ontwikkelen om van je digitale transformatie naar een Intelligent Enterprise een succes te maken. 

On-demand
Best practices voor SAP Analytics oplossingen trainen

Luister naar de opname van dit evenement en ontdek hoe je de implementatie van SAP Analytics oplossingen en de gebruikersacceptatie kunt versnellen.

On-demand
Best practices voor SAP S/4HANA training om de productiviteit te verhogen

Verwerf praktisch inzicht in best practices, tools en resources om je mensen volledig te kunnen trainen en laten slagen met SAP S/4HANA.

placeholder

SAP programma 'People to Work' 

SAP breidt ons trainingsprogramma voor werkzoekenden en professionals wereldwijd uit.

Community: support en nieuws

Aanvullend materiaal

Tutorials voor ontwikkelaars

Zoek binnen honderden tutorials in 45 productgebieden met stapsgewijze instructies voor het bouwen van applicaties, en krijg meer informatie over de producten en tools die wij aanbieden.

Webinars over de productroadmap

Maak kennis met de nieuwste SAP product- en industriële roadmaps en krijg antwoorden op je vragen in live sessies, geleid door experts.

SAP Support Portal

Bezoek de SAP Support Portal en de SAP ONE Support Launchpad: de plek waar je onze kennisdatabase kunt doorzoeken, oplossingen voor problemen kunt vinden en incidenten kunt rapporteren.

Blijf op de hoogte

Vragen? Neem contact met ons op!

Terug naar boven