Naar inhoud gaan

Profiteer van SAP-trainingen en cursussen 

Voorzie gebruikers van de kennis en vaardigheden om optimaal met SAP-oplossingen te werken. Hoe? Via SAP-trainingen en enablement.

Productiviteit en prestaties versnellen met aangepaste training van SAP

Zorg voor transformerende bedrijfsresultaten met toonaangevende training die softwareadoptie stimuleert. Stel mensen in staat optimaal te presteren met voortdurende bijscholing die gelijke tred houdt met technologische ontwikkelingen, de productiviteit verhoogt en innovatie versnelt.

Het laatste nieuws over SAP Learning Hub en trainingen

Blogs over training en enablement

Nieuws over SAP Learning Hub

Veel gestelde vragen over SAP Trainingen

Met onze SAP trainingen leert u alles wat u wilt weten over innovatieve technologieën en over het gebruik van verschillende SAP-oplossingen. Denk hierbij aan software voor Finance, HR, Marketing, Inkoop en meer.

  • Volg gratis cursussen, podcasts en microlearning-afspeellijsten van openSAP
  • Zoek naar cursussen en wereldwijde certificeringen van SAP
  • Werk 24x7 aan uw SAP vaardigheden met online en social learning van SAP Learning Hub
  • Krijg toegang tot visuele handleidingen die u helpen uw leertraject te volgen

U kunt er voor kiezen om gratis trainingen te volgen via OpenSAP die u kunt volgen wanneer het u uitkomt. U kunt ook kiezen voor onze  curssussen. De tijdsduur van deze cursusseren variëren van een aantal dagen tot meerdere weken. Dit kan verschillen per SAP-oplossingen en per moeilijkheidsgraad (beginner, intermediate of advanced). Lees meer op deze cursuspagina.

Al onze trainingen zijn van hoge kwaliteit. 

De populairste SAP-training in Nederland is momenteel:

Het is zeker mogelijk om online te leren hoe je met SAP-software werkt. Door de Covid-19 crisis zijn alle cursussen te volgen via E-learnings. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om gratis trainingen te volgen op het openSAP platform. Via openSAP kun je innovatief leren met door experts geleide inhoud. Leren is levenslang en met ons gratis online leren dat wereldwijd beschikbaar is, kun je bijscholen waar en wanneer je het nodig hebt.

Terug naar boven