Skip to Content
Contact

Opleiden, inwerken en certificeren met SAP

Bied uw werknemers − van ontwikkelaars tot marketeers − de kennis en vaardigheden die ze nodig hebben om het maximale uit uw SAP oplossingen te halen, met eersteklas training en certificeringstrajecten. Stel een compleet trainingsplan samen. U kunt kiezen uit klassikale, online en mobiele cursussen. Zo vergroot u de technologische vaardigheden binnen uw organisatie. We hebben onder andere trainingen voor SAP S/4HANA, SAP HANA, SAP SuccessFactors en SAP BusinessObjects. 

Boek succes met SAP Education

Niemand kent SAP beter dan SAP zelf. En niemand anders beschikt over de tools en ervaring om u zo goed mogelijk te leren met onze software te werken. Waar u ook bent, SAP Education biedt altijd en overal de nieuwste en meest actuele SAP trainingen.
 

openSAP online cursussen

Leer alles over SAP innovaties. Waar, wanneer en hoe u maar wilt. Helemaal gratis met openSAP. Dit innovatieve platform voor MOOC's (Massive Open Online Courses) biedt een flexibele en boeiende leerervaring via gamification. U maakt u de stof snel eigen, op een doeltreffende en leuke manier.
Previous

Current courses

2
8
8 november 2016 - 18 januari 2017

Upcoming courses

11
Next

SAP Learning Hub

De SAP Learning Hub geeft u toegang tot een uitgebreid aanbod van SAP studiemateriaal en online klaslokalen. Heel eenvoudig via de cloud. Met SAP Live Access voert u live klassikale opdrachten uit, bereidt u zich voor op klantinteracties of experimenteert u met compleet geconfigureerde SAP trainingssystemen.

Partnerschappen met universiteiten

Via het SAP University Alliances programma maken studenten kennis met de nieuwste SAP bedrijfstechnologieën zodat ze een voorsprong krijgen op de arbeidsmarkt van de 21e eeuw! Meer dan 3100 universiteiten in 106 landen zijn aangesloten bij het programma. 

SAP Education Network for Digital Transformation

Het SAP Education Network for Digital Transformation helpt u de vaardigheden op te doen die u nodig hebt om een visie te ontwikkelen voor de digitalisering van uw bedrijf, om de directie te interesseren in uw innovatiestrategie en om uw digitale transformatie succesvol uit te voeren.

Meerwaarde door opleiding

Met de leeroplossingen en consultingservices van SAP Education zijn uw technologietrainingen gegarandeerd een succes.

SAP Learning Hub

Leer wanneer u maar wilt in de cloud! De interactieve leeromgevingen en het uitgebreide aanbod aan leercontent maken van SAP Learning Hub de ideale manier om over SAP te leren. 

SAP Workforce Performance Builder

Maak en implementeer moeiteloos contextgevoelige gebruikershelp, transactiedocumentatie, trainingssimulaties, testscripts en e-learningmateriaal.

SAP User Experience Management van KNOA

De gebruikerservaringssoftware van SAP voorziet u van bruikbare informatie waarmee u de efficiency van uw software en van de mensen die ermee werken kunt verbeteren.

SAP Assessment Management van Questionmark

Met onze speciale tool voor talent assessment maakt en verstuurt u enquêtes, quizzen, tests en belangrijke examens. En rapporteert u moeiteloos de resultaten.

SAP SuccessFactors Learning

Lever, beheer en beoordeel bedrijfstrainingen via de cloud. Met ons revolutionaire Learning Management System is leren makkelijk, intuïtief en mobiel. 

SAP Enterprise Learning

Bevorder de productiviteit met SAP Enterprise Learning Management. Bied in elke gewenste omgeving trainingen aan die op uw bedrijfsstrategie zijn afgestemd.

SAP Productivity Pak van ANCILE

De productiviteitssoftware van SAP helpt u kwaliteitstrainingen voor eindgebruikers te ontwikkelen waarmee u het kennisniveau van uw mensen en de meerwaarde van uw bedrijfsoplossingen verhoogt.

SAP Communication Center van ANCILE

Versnel de acceptatie van nieuwe software door de interne communicatie te verbeteren met SAP Communication Center van ANCILE.

Education Consulting Services

Behaal uw doelstellingen voor softwaretraining sneller, met behulp van SAP Education Consulting Services. Onze experts brengen in kaart wat u nodig heeft, stellen een strategisch trainingsplan op en bieden direct ondersteuning wanneer dat nodig is. 

Geef de concurrentie het nakijken met


SAP Certification

Waarom SAP Certification?

Het antwoord is duidelijk: omdat onze trainingscertificeringen wereldwijd erkend zijn en ze uw vaardigheden écht aanscherpen. Wij bieden certificeringstrajecten aan per vakgebied en vaardigheidsniveau, ongeacht of u een SAP partner, klant of eindgebruiker bent.
Wilt u uw SAP vaardigheden verbeteren of uw kennis verbreden? Er is altijd een certificeringsprogramma dat bij u past. Blader door de SAP Certification oplossingen. 

NIEUW: certificeer uw SAP Ariba P2P-expertise

Het eerste SAP Ariba P2P-certificeringsexamen ooit is nu bij SAP Education beschikbaar voor applicatieconsultants. Het examen heeft tot doel vast te stellen of kandidaten over de vereiste basiskennis van de Ariba Procument-oplossing beschikken en wordt aanbevolen als een instapkwalificatie die consultants ertoe in staat stelt vertrouwd te raken met de basisprincipes van SAP Ariba Procure to Pay.
Wij helpen u graag om snel aan de slag te gaan met de SAP certificering van uw keuze. Hieronder vindt u alle informatie die u nodig heeft om te beginnen. Van certificeringsniveaus en vakgebieden tot examenvoorbereiding en veelgestelde vragen.
Previous

Meer informatie over SAP Certification

Examenvoorbereiding

Next
Kom in contact met branchegenoten en experts van SAP en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste inzichten over SAP certificeringen.
Wilt u deelnemen aan discussies of heeft u een vraag?  Bekijk voor meer informatie de snelstartgids van de SAP Community.

Onze klanten aan het woord ...

De nieuwste ontwikkelingen binnen SAP training en certificering

Previous
Blogs
Vragen
Next
Back to top