Naar inhoud gaan
Contact
Chat met mij Chat offline
Chat met een medewerker van SAP voor live hulp.
Contact
Commentaar, vragen of feedback? Stuur ons een e-mail.

Training en certificering

Image of a toolbox

Een vliegende start met leren

Ontdek welke enablementopties relevant zijn voor uw doelstellingen met de visuele en interactieve begeleiding van Learning Journeys.

Training en Enablement voor de Intelligent Enterprise

Previous Next

Goede trainingen zijn net zo belangrijk als goede technologie. SAP software is ontworpen om transformatieve bedrijfsresultaten te leveren. Ontdek uw mogelijkheden om de juiste kennis en vaardigheden op te doen met het trainings- en enablementaanbod van SAP en benut het volledige potentieel.

Bekijk ons aanbod

Previous Next

Ontdek het framework voor continu leren

Krijg begeleiding bij nieuwe implementaties, maar ook bij trainingen voor nieuwe gebruikers en bij het uitbreiden van de vaardigheden voor bestaande applicaties, met ons framework van vijf stappen.

Schrijf u in voor een cursus

Ga naar onze webshop om de nieuwste cursussen te ontdekken, trainingslocaties bij u in de buurt te vinden, cursuscodes te zoeken of meer te weten te komen over bepaalde trainingspaden.

Ontdek SAP Learning Hub

Krijg direct toegang tot een uitgebreid cloudgebaseerd aanbod van SAP studiemateriaal en online klaslokalen, met uitgebreide opties die passen bij de behoeften van uw bedrijf.

Word SAP gecertificeerd

Valideer uw expertise met het gebruik van SAP oplossingen en zorg ervoor dat u voldoet aan de eisen voor nieuwe gebruikersrollen en verantwoordelijkheden door SAP certificaten te behalen.

Profiteer van gratis SAP training

Profiteer van een flexibele, leuke, en boeiende leerervaring dankzij gamification en train wanneer, waar en hoe u wilt. Gratis, met openSAP.

Hoeveel training is genoeg?

Opleidingsadviesdiensten

Previous Next

Behaal uw doelstellingen voor softwaretraining sneller, met behulp van experts die in kaart brengen wat u nodig heeft, een strategisch trainingsplan opstellen en waar nodig direct ondersteuning bieden.

Aanvullend materiaal

Previous Next

Learning Journey

Optimaliseer uw training met de interactieve Learning Journey-gids, die u een aanbevolen pad geeft om alle vaardigheden voor een SAP innovatie aan te leren.

Lokale SAP Education partners zoeken

Kies uit meer dan 200 geregistreerde SAP Education partners die u kunnen helpen uw unieke opleidingsvereisten in kaart te brengen en een opleidingsplan op maat te ontwikkelen.

SAP University Alliances

Word lid van een wereldwijd netwerk van onderwijsinstellingen en gebruik leermiddelen over SAP oplossingen, om studenten te helpen de vaardigheden te leren die nodig zijn voor de digitale toekomst.

SAP Next-Gen

Krijg toegang tot een purpose-driven community waarmee bedrijven, partners en universiteiten met elkaar in contact kunnen komen en kunnen innoveren met de doelstellingen die zijn gekoppeld aan de wereldwijde doelstellingen van de Verenigde Naties.

Connect with us

SAP Education on Facebook

SAP Education on Twitter

Terug naar boven