Naar inhoud gaan
Contact
Chat met mij Chat offline
Chat met een medewerker van SAP voor live hulp.
Contact
Commentaar, vragen of feedback? Stuur ons een e-mail.

De mogelijkheden van SAP training en certificering

Gratis SAP training

Leer alles over SAP innovaties. Waar, wanneer en hoe u maar wilt. Helemaal gratis met openSAP. Dit innovatieve platform voor MOOC's (Massive Open Online Courses) biedt een flexibele en boeiende leerervaring via gamification. U maakt u de stof snel eigen, op een doeltreffende en leuke manier.

SAP Learning Hub

SAP Learning Hub biedt toegang tot een uitgebreid aanbod van SAP studiemateriaal en online klaslokalen. Heel eenvoudig via de cloud. Abonnementen omvatten edities en toegangsopties voor uw bedrijf, waaronder SAP Live Access, volledig geconfigureerde SAP trainingssystemen, en certificering in de cloud.

Overzicht van SAP trainingen en cursussen

Versterk uw SAP eindgebruikers met SAP trainingen voor SAP S/4HANA, SAP HANA, SAP SuccessFactors, SAP BusinessObjects en nog veel meer. Stel een compleet trainingsplan samen. U kunt kiezen uit klassikale, online en mobiele cursussen. Zo vergroot u de technologische vaardigheden binnen uw organisatie.

Certificering bij SAP

Bekrachtig uw expertise en ervaring met SAP oplossingen en zorg ervoor dat u voldoet aan de eisen voor nieuwe gebruikersrollen en verantwoordelijkheden in uw organisatie door SAP certificaten te behalen. Wilt u uw SAP vaardigheden verbeteren of uw kennis verbreden? Wij hebben een certificeringsprogramma dat bij u past.

De nieuwste ontwikkelingen binnen SAP training en certificering

Vorige
Blogs
Vragen
Volgende

Partnerschappen met universiteiten

SAP University Alliances stelt een wereldwijd netwerk van opleidingsinstellingen in staat om opleidingsresources te integreren met SAP Leonardo en andere SAP oplossingen. Zo kunnen zij de volgende generatie voorbereiden op de digitale toekomst met kennis en vaardigheden.

Meerwaarde door opleiding

Met de leeroplossingen en consultingservices van SAP Education zijn uw technologietrainingen gegarandeerd een succes.

SAP Learning Hub

Leer wanneer u maar wilt in de cloud! De interactieve leeromgevingen en het uitgebreide aanbod aan leercontent maken van SAP Learning Hub de ideale manier om over SAP te leren. 

SAP Enable Now

Maak en implementeer moeiteloos contextgevoelige gebruikershelp, transactiedocumentatie, trainingssimulaties, testscripts en e-learningmateriaal.

SAP User Experience Management van KNOA

De gebruikerservaringssoftware van SAP voorziet u van bruikbare informatie waarmee u de efficiency van uw software en van de mensen die ermee werken kunt verbeteren.

SAP Assessment Management van Questionmark

Met onze speciale tool voor talent assessment maakt en verstuurt u enquêtes, quizzen, tests en belangrijke examens. En rapporteert u moeiteloos de resultaten.

SAP SuccessFactors Learning

Lever, beheer en beoordeel bedrijfstrainingen via de cloud. Met ons revolutionaire Learning Management System is leren makkelijk, intuïtief en mobiel. 

SAP Enterprise Learning

Bevorder de productiviteit met SAP Enterprise Learning Management. Bied in elke gewenste omgeving trainingen aan die op uw bedrijfsstrategie zijn afgestemd.

Education Consulting Services

Behaal uw doelstellingen voor softwaretraining sneller, met behulp van SAP Education Consulting Services. Onze experts brengen in kaart wat u nodig heeft, stellen een strategisch trainingsplan op en bieden direct ondersteuning wanneer dat nodig is. 

Onze klanten aan het woord ...

Neem contact met ons op

Vorige

SAP Education op Facebook

Volgende
*Alle genoemde implementatieresultaten zijn uitsluitend bedoeld ter informatie en de voorbeelden die hier worden gegeven zijn, hoewel ze op praktijkervaringen van klanten van SAP gebaseerd zijn, geen toezeggingen of garanties van SAP en/of haar partners. Feitelijke prijzen, kosten en implementatieresultaten kunnen variëren op basis van klantspecifieke vereisten en behoeften. De enige garanties voor producten en diensten van SAP zijn de garanties in de uitdrukkelijke garantieverklaringen voor dergelijke producten en diensten, indien van toepassing. Niets in dit materiaal mag als een aanvullende garantie worden opgevat.
Terug naar boven