Naar inhoud gaan
 3D rendering of fast flowing particle data

Services en support van SAP

Zorg dat uw systemen optimaal presteren

Haal meer waarde uit uw nieuwe en bestaande SAP software met supportservices van SAP, zoals langetermijnplannen, geïntegreerde teams en ondersteuning op afstand.

Services en support

Vereenvoudig digitale transformatie en boek snel en efficiënt verbluffende resultaten.

Premium verbintenissen

Ondersteun uw implementatie met pakketservices en ‑ondersteuning, zodat u samen met SAP kunt innoveren en revolutionaire bedrijfsmodellen kunt maken.

Support Services

Verplaats uw on-premise oplossingen naar de cloud met programma's voor begeleide ondersteuning. Zo kan uw bedrijf zich aanpassen en profiteert u van optimaal presterende oplossingen.

Innovatie- en adviesservices

Krijg de begeleiding die u nodig hebt om de beste route te volgen naar digitale transformatie, cloudadoptie en duurzame innovatie.

Implementatieservices

Versnel de implementatie, migratie en acceptatie van SAP oplossingen met een combinatie van unieke expertise en best practices.

Cloudservices

Creëer waarde voor uw organisatie en klanten met de belofte van snelheid, innovatie, flexibiliteit, elasticiteit en eenvoud.

Vind onze services online

Wij houden van efficiency en transparantie, u kunt een aantal services en producten daarom direct zelf aanschaffen in de online SAP Store. SAP is continu bezig om de online service catalogus te vergroten.

SAP Support Portal

Gebruik de SAP Support Portal om snel en eenvoudig experts te raadplegen voor technische ondersteuning en product support.

Voorkom problemen voordat ze zich voordoen

Vind oplossingen in onze uitgebreide knowledge base of gebruik intelligente tools zoals Guided Answers of het Cloud Availability Center.

Krijg hulp van experts, wanneer en hoe u maar wilt

Voor het voorkomen of snel oplossen van problemen kunt u direct hulp krijgen van SAP supportexperts via onze Expert Chat en Schedule an Expert services.

SAP Help Portal

Ga naar de SAP Help Portal om op de hoogte te blijven van installaties, upgrades en productbeschikbaarheid.

Product documentation finder

Blader door de volledige lijst met SAP producten om informatie te vinden over implementatie, upgrades en de nieuwste functies.

Learning Journeys

Gebruik gestructureerde visuele gidsen om de juiste route af te leggen om volledig vertrouwd te raken met de belangrijkste SAP oplossingen.

Best practices

Gebruik bewezen best practices om uw software in weken in plaats van maanden te implementeren, in de cloud, on-premise of in een hybride omgeving. 

SAP roadmaps

Bekijk onze roadmaps om uw huidige opties, geplande innovaties en toekomstige ontwikkelingen te verkennen. 

SAP Community

Ontdek welke invloed de SAP Community, het sociale netwerk voor en door SAP professionals, heeft op de manier waarop duizenden SAP gebruikers elke dag werken.

Blader in de community

Bekijk content over populaire communityonderwerpen, waaronder het laatste nieuws, blogs, vragen en antwoorden.

Vragen en antwoorden

Krijg snel het juiste antwoord op uw vraag in de SAP Community, en profiteer van nieuws, tips en trucs.

Blogs

Lees over de nieuwste productfuncties en updates, ontdek hoe u een blogger wordt en deel uw mening met de andere experts in de SAP Community.

SAP for Me Klantportaal

SAP for Me verzamelt belangrijke waarschuwingen, statistieken en inzichten over uw SAP-productportfolio met één toegangspunt.

Vind de support die u nodig hebt

SAP Support Portal

SAP Digital Business Services

SAP Help Portal

Terug naar boven