Skip to Content
Contact

SAP Support

Blijf optimaal presteren en creëer meerwaarde via uw nieuwe en bestaande SAP software, met SAP Support services. Wij bieden een uitgebreid scala aan services, van langetermijnplanningen tot geïntegreerde supportteams en van technologiesupport op afstand tot een selfserviceportaal. Onze experts helpen u graag met SAP implementaties, onderhoud, systeemverbeteringen en innovatiestrategieën. 
Previous

SAP Preferred Success

SAP Preferred Success combineert het beste van SAP om uw succes in de cloud te garanderen: exclusieve toegang tot succesmateriaal voor een snellere adoptie van de oplossing, rolgebaseerde trainingen en uitgebreide incidentverwerking voor klanten nu al die werken met SAP SuccessFactors, SAP S/4HANA Cloud en SAP Hybris Cloud for Customer.

SAP Preferred Care

SAP Preferred Care biedt technologiesupport op persoonlijk niveau. In dit plan werken wij met u samen om de interne productkennis te verbeteren, het proces van probleemoplossing te verbeteren en systemen optimaal te laten blijven presteren.

SAP Enterprise Support

Of u uw IT-landschap nu on-premise, in de cloud of in een hybride scenario implementeert, SAP Enterprise Support biedt vanaf de eerste dag proactieve support op afstand. Dat geldt voor de volledige levenscyclus van de oplossing. 
Next
Bezoek de SAP Support Portal en SAP ONE Support Launchpad en bekijk onder meer onze kennisdatabase, vind oplossingen voor problemen en rapporteer incidenten.

Vind oplossingen

Zoek in onze kennisdatabase naar oplossingen voor problemen met uw SAP producten. 

Neem contact op met support

Rapporteer een incident aan productsupport als u de oplossing voor uw probleem niet online kunt vinden. 

Software downloaden

Bezoek het SAP Software Download Center, dé hub waar u SAP software kunt downloaden en bestellen. 

Gebruikers beheren

Bent u een beheerder? Beheer de toegang van s-users tot uw bedrijfsapplicaties met onze selfservicetool. 
image
Krijg toegang tot de nieuwste informatie op het gebied van installatie, upgrades, productbeschikbaarheid en meer in het SAP Help Portal.
image
Blijf op de hoogte via WhatsApp. Ontvang updates van SAP Product Support op uw mobiele apparaat. 

SAP Digital Business Services

Digitalisering is overal. Als u hier niet aan meedoet, loopt u het risico achterop te raken. Ontdek hoe SAP Digital Business Services u kan helpen bij dit transformatieproces, van strategie tot technologie-implementatie en meer. 

SAP Solution Manager

Beheer uw SAP en non-SAP applicaties gedurende de hele levenscyclus, met SAP Solution Manager. SAP Solution Manager is gebaseerd op een SAP Enterprise Support contract en omvat alle processen, tools en services die u nodig hebt om uw IT-landschap te ondersteunen, nu en in de toekomst. Met de nieuwste release, 7.2, haalt u het maximale uit digitalisering, met SAP S/4HANA. 

Back to top