Skip to Content
Contact

Informatie technologie is het hart van digitale transformatie

In de digitale economie volgen innovaties en de bijbehorende IT-oplossingen elkaar razendsnel op. Voorop blijven is cruciaal. Als IT verantwoordelijke staat u in het middelpunt van deze digitale transformatie. Hoe kunt u ervoor zorgen dat uw organisatie continue kan blijven innoveren? IDC gaat in deze video dieper in op Digital Transformation en waarom zij vinden dat de CIO de aanjager zou moeten zijn.

Bekijk de video van IDC

Verken onze innovatieve IT-oplossingen

De oplossingen van SAP kunnen u verder helpen om een ‘live business’ te worden. Wendbaar, real time én op basis van data uit een ‘single source of truth’.

Probeer het zelf: SAP S/4HANA trial

Ervaar de kracht van onze ‘next generation’ business suite met een kosteloze 14- of 30-daagse proefversie in de Cloud.

Kijk wat onze klanten erover zeggen...

Heeft u een Digital Transformation gap?

IDC onderzocht bij 300 organisaties waar zij staan in het digitaal transformeren van hun bedrijf. Waar staat u? Ben u een Digital Resister of een Digital Disruptor?
Previous

Digital Disruption

De digitale economie biedt enorm veel mogelijkheden. Hoe maak je er optimaal gebruik van en hoe ga je om met de risico’s? We zetten het voor u op een rij. 

E-book: Use cases S/4HANA

Hoe maak ik optimaal gebruik van SAP S/4HANA, de ‘next generation’ business suite? Bekijk de use cases per afdeling en laat je inspireren!

Economist rapport: Competing smarter with advanced data analytics

Data wordt vooral gebruikt om interne processen te verbeteren. Hoe maak je de stap om marktinitiatieven te ondersteunen?

Next

Wat is SAP S/4HANA?

Een nieuwe generatie ERP software is opgestaan. Real-time, gebouwd op het in-memory platform SAP HANA en standaard uitgerust met de SAP Fiori user experience.

Laat u inspireren door onze technologie experts

Previous
 
Arne Tjalma van PVH houdt het graag simpel en klein tijdens zijn presentatie op de IT Inspiration Day. Hij praat niet over dé rol van IT in dé wereld, maar hield het bij zijn wereld. Lees zijn drie tips om IT beter zichtbaar te maken in de organisatie.
 
Wat maakt een bedrijf met een goed idee tot een disruptief bedrijf? Volgens Rolf Schumann, CTO en Head of Innovation EMEA & MEE bij SAP, zorgt slimme innovatie ervoor dat het gedrag van mensen verandert. Schumann geeft in deze blog sprekende voorbeelden en weet ze tegelijkertijd te plaatsen in een breder perspectief; dat van digitalisering.
 
Digitale transformatie is een hot issue. Voor vrijwel alle bedrijven en alle branches geldt dat zij moeten inspelen op technologische ontwikkelingen. Hoe bepalen succesvolle bedrijven hun koers? Welke strategieën zijn succesvol? En waar bevinden organisaties zich op dit moment in hun Digital Transformation Journey? Jan van Vonno, Senior Analyst bij IDC, geeft inzicht in dit thema.
Next
Back to top