Skip to Content
Contact

Realiseer maximale kostenbesparingen met onze sourcing- en inkoopsoftware

Wilt u uw winst vervijfvoudigen? Volgens recent onderzoek bereikt u dat als u de focus legt op inkoopbesparingen, in plaats van op omzetgroei. Onze strategische sourcing- en inkoopsoftware maakt dat mogelijk. Deze oplossingen beslaan het hele proces van e-procurement tot uitgavenanalyse. Ze helpen u om terugkerende kostenbesparingen te realiseren, terwijl u tegelijkertijd de kwaliteit en compliance verbetert.

Meer weten?

Maak kennis met de oplossingen en expertise van SAP voor inkoop

Previous

Sterk duo voor inkooporganisaties: SAP en Ariba

Ontdek hoe oplossingen van SAP en Ariba de nieuwste technologieën gebruiken om u te helpen hedendaagse inkoopuitdagingen aan te gaan, procure-to-pay (p2p)-processen te stroomlijnen en de samenwerking met leveranciers te verbeteren.

SAP Ariba opnieuw Gartner Leader

Opnieuw heeft Gartner SAP Ariba uitgeroepen tot leider in het Gartner Magic Quadrant-rapport. Dit jaar zijn we bovenaan geëindigd op de lijst 2016 Magic Quadrant for Procure-to-Pay Suites wat betreft "completeness of vision". Ontdek waarom.

CPO Rising: The Agility Agenda

Ardent Partners heeft een enquête gehouden onder honderden CPO's om inzicht te krijgen in hun grootste zorgen, slimste strategieën en best-in-class prestatiebenchmarks. Bekijk hoe u het doet ten opzichte van de allerbesten en waarom aanpassingsvermogen en prestatiebeheer dit jaar op uw agenda horen te staan.

Next

Bekijken de klantverhalen

SAP Ariba Innovations Spotlight

We werken voortdurend aan snelle innovaties om uw processen voor inkoop, fulfillment en financieel management van de supply chain eenvoudiger en slimmer te maken. Maak kennis met onze oplossingen.
 

Verdiep u in de nieuwste trends voor sourcing en inkoop

Previous

Het Ariba Network: meer dan een miljoen zakenpartners met elkaar verbonden

Om de twee minuten meldt een bedrijf zich aan bij het Ariba Network. Dat is telkens weer een extra in- of verkoopmogelijkheid die u alleen maar hoeft te ontdekken.

Kom in contact met experts op het gebied van sourcing en inkoop

Doe uw voordeel met het laatste nieuws, waardevol materiaal en tips van experts in ons professionele sociale netwerk voor strategische sourcing en inkoop.

In gesprek over de netwerkeconomie

Wat is een netwerkeconomie en wat is het belang ervan? Lees blogs, doe mee aan discussies en bekijk informatieve video's voor het antwoord op deze vraag.

Next

Transformeer uw bedrijfsvoering met SAP Digital Business Services

Bedrijven overal ter wereld transformeren in digitale ondernemingen, maar dat is niet altijd gemakkelijk. SAP Digital Business Services helpt u bij dit transformatieproces, van strategie tot technologie-implementatie en meer.

Onze experts hanteren een totaalaanpak waarbij ze u helpen met het identificeren en implementeren van nieuwe processen en functies en er tegelijk voor zorgen dat uw processen soepel blijven verlopen. Wij garanderen dat uw SAP software continue en ongeëvenaarde meerwaarde biedt wanneer u inspeelt op de veranderende eisen van de digitale economie. 

SAP training en opleidingen

Verbeter uw kennis van SAP software, ontwikkel nieuwe vaardigheden en breng meer expertise in uw bedrijf. Ons complete aanbod van softwarecursussen en -certificeringen helpt u het maximale uit uw SAP oplossingen te halen.

SAP Ariba Live

12-14 juni, Praag
 
Maak kennis met geweldige succesverhalen over digitale transformatie. Het registratieformulier voor vroege vogels staat nog online tot 16 april. Kom in actie voor en profiteer van de beste deal.
Back to top