Skip to Content
Contact

Verkoop slimmer met onze CRM-software voor sales

Geef uw verkoopmedewerkers de middelen die zij nodig hebben om antwoorden te vinden, goede gesprekken te voeren met de klant en sneller meer deals te sluiten. Onze software voor sales biedt nieuwe mogelijkheden voor geavanceerde CRM, automatisering van verkoopactiviteiten en nog veel meer – ter plekke of in de cloud. Versterk uw salesprocessen, verbeter de prestaties en empower uw salesmedewerkers, waar ze ook zijn en via elk device.

Verkoopsoftware die werkt zoals u: in de cloud

Ontdek hoe SAP Cloud for Sales u kan helpen slimmer te verkopen, samen te werken en vanaf elk mobiel apparaat meer deals te sluiten.

Previous

Slimmer verkopen

Als verkoopprofessional moet u elke dag belangrijke beslissingen nemen: beslissingen die van invloed zijn op uw team, uw klanten en zelfs uw gezin. Ontdek hoe verkoopsoftware u kan helpen de juiste keuzes te maken.

Overal verkopen

Waar is uw kantoor? Met SAP Cloud for Sales werkt u waar het u uitkomt. De applicatie biedt u op elk gewenst apparaat de benodigde inzichten en flexibiliteit, zodat u overal en altijd kunt (samen)werken.

Samenwerken

Als het om verkoop gaat, wint niemand alleen. Wie met een team werkt dat alle rollen afdekt, van productspecialisten tot juristen, krijgt meer voor elkaar en wint sneller deals. Kies daarom voor salessoftware die is gebouwd voor samenwerking.

Meer deals sluiten

Het leuke van verkopen hoeft niet te stoppen bij het tekenen van een deal. Kies voor een verkoopoplossing die administratief werk overbodig maakt, zodat u meer tijd heeft om dat succes te vieren.

Next
Previous

Gratis proberen: SAP Digital CRM

Deze eenvoudige maar krachtige CRM-oplossing is ontwikkeld om kleinere verkoopteams in een paar minuten op gang te helpen en biedt toch een groot deel van de functionaliteit van onze enterprisesoftware.

Kan uw verkooporganisatie de concurrentie aan?

Organisaties die gekwalificeerde leads, prospectfases en statusgegevens in realtime volgen, sluiten op jaarbasis 26% meer deals.* Hoe staat uw bedrijf ervoor?

Next

Onze klanten aan het woord...

Gratis proefversie - verkoop overal en altijd slimmer

SAP Cloud voor Sales helpt u om overal slimmer te verkopen. Start vandaag met SAP Digital CRM, een oplossing ontworpen voor kleinere sales teams met veel van dezelfde mogelijkheden als onze enterprise-versie, SAP Cloud voor Sales. In een paar minuten bent u up and running om de enterprise sales features 30 dagen gratis te proberen. Probeer vandaag nog!

Previous

Onderzoek de toekomst van verkoop

Vergroot uw inzicht in de toekomst van verkoop, inclusief de nieuwste trends en strategieën, met dit onderzoeksrapport. De meningen van 1120 internationale zakelijke inkopers zijn hierin verwerkt. Krijg meer inzicht in de veranderende dynamiek tussen inkoper en verkoper en ontdek hoe u meer deals kunt sluiten.

Vijf belangrijkste retailstrategieën voor 2015

Ontdek hoe u met vijf essentiële retailstrategieën meer verkoopt vanuit de schappen en daarbuiten. In dit nieuwe onderzoeksrapport van EKN wordt uitgelegd waarom en hoe u deze strategieën implementeert en leest u hoe sommige fabrikanten er al hun voordeel mee doen.

Verkoop slimmer en zet in op klantenbinding

Ontdek hoe SAP Cloud for Sales u kan helpen de verkoopuitdagingen van deze tijd aan te pakken. Begrijp uw klanten beter, inclusief hun unieke uitdagingen, branche en bedrijfsdoelstellingen. 

Next

Transformeer uw bedrijfsvoering met SAP Digital Business Services

Bedrijven overal ter wereld transformeren in digitale ondernemingen, maar dat is niet altijd gemakkelijk. SAP Digital Business Services helpt u bij dit transformatieproces, van strategie tot technologie-implementatie en meer.

Onze experts hanteren een totaalaanpak waarbij ze u helpen met het identificeren en implementeren van nieuwe processen en functies en er tegelijk voor zorgen dat uw processen soepel blijven verlopen. Wij garanderen dat uw SAP software continue en ongeëvenaarde meerwaarde biedt wanneer u inspeelt op de veranderende eisen van de digitale economie. 

Haal alles uit uw verkoopoplossingen met SAP Service and Support

Versnel innovatie en maximaliseer de meerwaarde van uw verkoop- en CRM-oplossingen met SAP Service and Support. Onze meer dan 30.000 getrainde en gecertificeerde consultants kunnen bouwen op 40 jaar ervaring met honderdduizenden klanten. Zij helpen u graag. Dit is voor u de gemakkelijkste manier om de end-to-end oplossingen in huis te halen die u nodig heeft om uw belangrijkste targets te halen en de concurrentie voor te blijven. 

We hebben de manier waarop we met onze klanten samenwerken onlangs verbeterd. Het is nu voor u nog makkelijker geworden om uw bedrijfsvoering te transformeren en te vereenvoudigen. Wilt u uw implementatie versnellen, overstappen naar de cloud, uw oplossing aanpassen, uw IT optimaliseren of iets heel anders? Het SAP Service and Support-team staat voor u klaar.

Previous

Ontwikkel een roadmap voor innovatie die op uw bedrijfsdoelstellingen is toegesneden.

Richt uw oplossing optimaal en snel in met best practices en relevante technologie.

Ga voor "premium engagement" om riskante scenario's het hoofd te bieden.

Next

SAP training en opleidingen

Verbeter uw kennis van SAP software, ontwikkel nieuwe vaardigheden en breng meer expertise in uw bedrijf. Ons complete aanbod van softwarecursussen en -certificeringen helpt u het maximale uit uw SAP oplossingen te halen.

Back to top