Skip to Content
Contact

Meer klantbetrokkenheid door digitale marketingoplossingen

Verbeter customer engagement in elk stadium van het verkoopproces met nieuwe en innovatieve digitale marketingsoftware van SAP. Onze cloud- en on-premise oplossingen ondersteunen alles van sociale media, e-mail- en contentmarketing tot automatisering van marketing en geavanceerde analytics. Ontdek het realtime doel van elke klant en lever dynamische, gepersonaliseerde en relevante omnichannel ervaringen.

Lees de Solution Brief

Videoserie:


Ontdek de marketingcloud van SAP

Previous

Gratis proefversie: SAP Hybris Marketing Cloud

Probeer de SAP Hybris Marketing Cloud 30 dagen gratis uit. Ervaar nieuwe digitale marketingmogelijkheden die het eenvoudiger maken om diepere inzichten te krijgen, klantbetrokkenheid te vergroten, merkloyaliteit te ontwikkelen en succesvolle campagnes te creëren.

Benchmark uw personaliseringsstrategie

Waar staat uw organisatie in vergelijking met de concurrentie als het op het personaliseren van marketing aankomt? Beantwoord vier eenvoudige vragen om erachter te komen en krijg een voorsprong op de concurrentie met behulp van aanbevelingen op maat.

Next

Kijk wat onze klanten erover zeggen...

Best practices om verwachtingen te overtreffen

Hoe goed leveren huidige marketingplatformtechnologieën de naadloze, geïndividualiseerde ervaringen die klanten verwachten? Ontdek het in dit nieuwe onderzoeksrapport van CMO Council.

Previous

De noodzaak van contextuele marketing

Volgens nieuw onderzoek van Forrester bestaat er een kloof tussen klantverwachtingen rondom personalisatie en wat marketeers daadwerkelijk leveren. Ontdek hoe gegevensmanagement, realtime klantinzichten en software-integratie deze kloof kunnen overbruggen.

De uitdagingen van contextuele marketing 

Contextuele marketing zorgt voor een beter begrip van klanten en een relevantere boodschap. Maar het brengt ook nieuwe uitdagingen en risico's met zich mee. Dit EIU-rapport onderzoekt de obstakels bij het plannen en uitvoeren van "in-the-moment" marketingcampagnes. 

Leider op het gebied van Marketing Resource Management

Voor het zoveelste jaar op rij hebben Gartner-analisten SAP gepositioneerd in het leaders quadrant voor Marketing Resource Management (MRM). Die positie danken wij aan onze brede marketingoplossingen, groei, het 'market momentum' en onze visie. Zie het rapport voor details.

Next

SAP Hybris cloudoplossingen voor marketing

Leer hoe SAP Hybris marketingoplossingen diepere klantinzichten en "in-the-moment" klantervaringen kunnen bieden en uw marktstrategie kunnen optimaliseren.

Online marketing voor kleine bedrijven? Geen probleem.

Creëer met SAP Anywhere gepersonaliseerde campagnes die uw klanten terug doen komen. Zie hoe deze softwarebundel voor kleine bedrijven u kan helpen klantbetrokkenheid te vergroten en de verkoop in uw winkel, via uw e-commercewebsite en op de digitale markt kan stimuleren.

Doe frisse ideeën op van marketingexperts

Previous

Toekomstige ontwikkelingen in customer engagement en commerce

Blijf op de hoogte van de nieuwste marketingtrends, ontdek slimme, real-world campagnes en krijg inzicht
in de toekomst van klantbetrokkenheid en commerce.

SAP Hybris marketingcommunity: praat mee

Hebt u vragen over onze SAP Hybris marketingoplossingen? Krijg antwoorden via deze video's, blogs, productoverzichten en andere communityresources.

Vermijd de valkuilen van een zinloze marketingstrategie

Het perfecte voorbeeld van zinloze marketing? Een massa-aanbod blijven doen zonder enige vorm van personalisering en toch conversie verwachten.

Next

Transformeer uw bedrijfsvoering met SAP Digital Business Services

Bedrijven overal ter wereld transformeren in digitale ondernemingen, maar dat is niet altijd gemakkelijk. SAP Digital Business Services helpt u bij dit transformatieproces, van strategie tot technologie-implementatie en meer.

Onze experts hanteren een totaalaanpak waarbij ze u helpen met het identificeren en implementeren van nieuwe processen en functies en er tegelijk voor zorgen dat uw processen soepel blijven verlopen. Wij garanderen dat uw SAP software continue en ongeëvenaarde meerwaarde biedt wanneer u inspeelt op de veranderende eisen van de digitale economie. 

SAP training en opleidingen

Verbeter uw kennis van SAP software, ontwikkel nieuwe vaardigheden en breng meer expertise in uw bedrijf. Ons complete aanbod van softwarecursussen en -certificeringen helpt u het maximale uit uw SAP oplossingen te halen.

Wat is digitale marketingsoftware?

Digitale marketingsoftware wordt gebruikt om klanten aan te trekken, te betrekken en over te halen op elektronische apparaten: computers, tablets en mobiele telefoons. Het helpt bedrijven om kanalen als contentmarketing, e-mailmarketing, sociale media, SEO en online reclame te gebruiken om contact te maken met de juiste klanten op het juiste moment. Met de software kunnen gebruikers omnichannel marketingcampagnes creëren en lanceren, de campagnes in realtime monitoren en moeiteloos de koers aanpassen. In 2016 heeft vrijwel elke marketingstrategie enige digitale elementen. Digitale marketingsoftware helpt u ze te beheren.

Back to top