Skip to Content
Contact

Beheer van een modern personeelsbestand met onze HCM-software

Motiveer, betrek en ontwikkel uw talent – met de software voor human capital management (HCM) van SAP SuccessFactors. Onze cloud-based HR-managementoplossingen voldoen aan de behoeften van een internationaal, flexibel personeelsbestand met meerdere generaties. Gebruik samenwerkingstools voor onboarding, personeelsplanning, salarisadministratie en meer. En bevorder een cultuur van continu leren en professionele ontwikkeling voor betere bedrijfsresultaten.

Meer weten?

SAP HCM-oplossingen voor Human Resources

Connect to innovate

Organisaties moeten innoveren om te overleven. En als HR-professional bent u de aangewezen persoon om uw organisatie op het juiste strategische pad te zetten. Hoe u dat aanpakt? Tijdens connect to innovate op 3 oktober geven we inspiratie en concrete handvatten.

HR management aan de slag met Design Thinking

Hoe werk je binnen HR met Design Thinking? Hoe helpt het jou om de rol van strategische business partner te pakken? En hoe start je ermee? Zeventien HR Directeuren ontdekten het op 18 april bij SAP in Den Bosch.

2017: een nieuw tijdperk

Welkom in 2017. Het wordt een boeiend jaar. Nog nooit was er zo'n explosie van creativiteit, innovatie en ontwikkeling. Dit blog gaat over zeven trends die dit jaar mainstream lijken te gaan worden en die de wereld en de manier waarop we zaken doen zullen veranderen.

Mens, Mens, Mens.

Het verbinden van mensen is de sleutel tot innovatie en de enige weg voor organisaties om te overleven. Patrick Willer geeft in zijn eerste boek inspiratie en handvaten voor deze transformatie. Lees hier snel het eerste hoofdstuk of download gratis het volledige ebook.

SAP SuccesFactors is de ideale oplossing voor HR

Ontdek waarom SAP SuccessFactors het beter doet dan concurrerende software.
Previous

Het 3e jaar op een rij leider in Magic Quadrant

Ontdek waarom Gartner SAP SuccessFactors een leider in talentmanagement noemt vanwege onze volledige visie en ons vermogen om het uit te voeren.

Argumenten voor HCM best practices

Organisaties met minder personeelsverloop halen gemiddeld 66,1%* meer omzet per medewerker. Hoe staat uw bedrijf ervoor?

Next

Bekijken de klantverhalen

7 factoren voor een eerlijke werkplek

Zie hoe SAP SuccessFactors oplossingen organisaties kunnen helpen diversiteit, integratie en gendergelijkheid in de werkplek te stimuleren.

HR nieuwe stijl: de mens als succesfactor

Wat is human resource management (HRM) en waarom is het belangrijk? Bekijk de antwoorden in deze bronnen van C-suite, analisten en klanten en ontdek nieuwe manieren om toptalent te betrekken, motiveren, koesteren en belonen.
Previous

Doe uw voordeel met onze klantencommunity

Maakt u al gebruik van HCM-software van SAP? Sluit u aan bij onze exclusieve SAP SuccessFactors community met meer dan 300.000 klanten, experts en thought leaders. U vindt er strategieën, tips en oplossingen die uw succes zullen versnellen.

SAP: een IDC MarketScape-leider

Lees dit toonaanevende rapport van IDC MarketScape en kom meer te weten over HCM-oplossingen en -verkopers. Ontdek bovendien waarom SAP SuccessFactors al 7 jaar op rij een leider is.

Videoserie: In de vuurlinie met Bill Kutik™

Krijg nieuwe inzichten van de beste HR-managementexperts, waaronder leidinggevenden, analisten en verkopers. Deze HD-videoserie met interviews wordt maandelijks uitgebreid en gaat over personeelsbeheer, geautomatiseerde HR-oplossingen, onboarding en meer.

Next

Sterk leiderschap loont in de digitale eonomie

Ontdek waar organisaties zich op moeten focussen om in deze nieuwe wereld van digitaal werk een leider te zijn. Lees het Leaders 2020-onderzoek, uitgegeven door Oxford Economics.

Previous

Management beloningsstructuren

Internationale bedrijven moeten klaar zijn voor meerdere valuta's en meerdere landen. Ze moeten bovendien inspelen op lokale wetten en gebruiken. Ontdek hoe SAP SuccessFactors Compensation kan helpen en bekijk de meningen van deskundigen, best practices, succesverhalen en meer.

Werknemersprestaties beheren

Jaarlijkse beoordelingen van werknemersprestaties zijn het effectiefst als ze worden gecombineerd met regelmatige coaching en feedback. Lees deze best practices over manieren waarop u uw evaluatieproes kunt vereenvoudigen en updaten om een basis te leggen.

HR-kernprocessen in de cloud: wat kan het voor u betekenen?

Breng uw personeelsgegevens samen met ons belangrijkste HR-managementsysteem (HRMS): SAP SuccessFactors Employee Central. Met een eenvoudigere personeelsplanning, HR-analytics en samenwerkingstools voor werknemers kunt u uw personeel efficiënt en goedkoper managen.

Next

Ontdek de nieuwste onderwerpen op het gebied van HCM

Previous

Uw flexwerkers beheren

Het beheren van flexwerk wordt steeds belangrijker. Ontdek hoe SAP SuccessFactors en SAP Fieldglass dat makkelijker maken. 

SAP SuccessFactors Employee
Central 101

Leer meer over ons volledige talentmanagementsysteem, zoals kernfuncties, functionaliteit en implementatietips en -trucs.

Nieuws uit de HCM-wereld

Duik in nieuw onderzoek over het structureren van HR-processen en het deskundig beheren van uw personeelsbestand. Elke week worden nieuwe bevindingen toegevoegd.

Next

Profiteer van onze ervaring om uw bedrijf te verbeteren

Garandeer de succesvolle start van een project met behulp van strategische planning en begeleiding van SAP Services for SuccessFactors. Samen kiezen we innovatieve HR-cloudoplossingen die zijn afgestemd op uw langetermijndoelen en uw team. En implementeer ze in slechts 6 weken.*

openSAP: HR in de cloud

Ontdek via deze openSAP cursus meer over het gebruik van SAP SuccessFactors Employee Central om uw werknemersstrategie te ondersteunen.

Haal alles uit uw HCM-software met SAP Digital Business Services

Ga de uitdagingen van HR aan met behulp van SAP Digital Business Services. We kunnen u helpen maximaal van uw HCM-oplossingen te profiteren, op het gebied van tijd- en verzuimbeheer, workforce analytics, performance tracking, training en meer.

De digitale economie heeft een grote impact op organisaties. Om het maximale uit uw business te kunnen halen en zeker te zijn van continuïteit, is een compleet nieuwe aanpak nodig. SAP Digital Business Services brengen business en IT samen, zodat u de digitale transformatie gezamenlijk kunt realiseren met behulp van ons digital business framework.

SAP Digital Business Services omvatten alles wat u nodig heeft. Dat komt doordat SAP ruim veertig jaar ervaring heeft met de meest vooruitstrevende organisaties ter wereld, en doordat we werken met een solide ecosysteem van partners. Wij hebben de kennis, mensen en ervaring om u te helpen met innoveren en transformeren, zonder dat uw kritische bedrijfsprocessen enig risico lopen.

Previous

Verbeter uw wervingsproces en stem uw personeelsbestand af op uw bedrijfsdoelen

Initieer prestatiebeheerprocessen voor een meetbaar effect

Realiseer sneller waarde met een non-disruptieve roadmap naar de cloud en een lagere TCO.

Next
Back to top