Skip to Content
Contact

Financieel management voor digitale organisaties

Groei mee met moderne, digitale bedrijfsmodellen en creëer een concurrentievoordeel voor uw organisatie. Onze software voor financieel management en accounting helpt u daarbij. Onze on-premise en cloudoplossingen ondersteunen FP&A, afsluitingsprocessen, treasury- en riskmanagement, financial operations en GRC. Wij kunnen finance executives helpen hun dagelijkse werkzaamheden efficiënter uit te voeren en tegelijkertijd voorbereid te zijn op de toekomst.

Video: ontdek SAP S/4HANA Finance

Vul de enquête in en ontdek in 5 minuten hoe uw bedrijf zich verhoudt tot de concurrentie

Maak kennis met onze software voor financieel management

Previous

Financiële planning en analyse 

 • Het ontwikkelen en uitvoeren van strategieën    
 • Planning, budgettering en forecasting       
 • Profitability en Cost Management  
 • Monitoring en rapportage
 • Accounting       
 • Entity close     
 • Corporate close    
 • Verslaglegging en publicatie      
 • Financial close governance

Treasury- en riskmanagement

 • Betalingen en bankcommunicatie
 • Kas- en liquiditeitsbeheer
 • Beheer van schulden en investeringen
 • Financieel risicomanagement
 • Grondstoffenrisicomanagement
Next
Previous

Financial Operations

 • Debiteurenbeheer
 • Invoice Management
 • Reiskostenbeheer
 • Real Estate Management
 • Financiële shared services

Ondernemingsrisico- en nalevingsbeheer

 • Enterprise risicomanagement
 • Controls & Compliance Management   
 • International Trade Management
 • Fraudebeheer
 • Audit Management
Next

Finance in de cloud – het is tijd voor verandering

De toekomst van Finance speelt zich af de cloud, dus waarom wachten? De digitale transformatie is in volle gang. Dit is het moment voor CFO’s om de bedrijfsvoering écht efficiënter te maken, meer te automatiseren en de Finance-afdeling een boost te geven met cloudtechnologieën.
Previous

Constellation Research over trends in de cloud

Wat zeggen vooruitstrevende Finance-professionals over de uitdagingen en kansen van cloud? Wat maakt SAP S/4HANA zo uniek? En voor welke organisaties is deze oplossing relevant? Ontdek wat uw peers hierover te zeggen hebben.

Breng uw Finance naar grote hoogte

Gebruikers van SAP S/4HANA Finance Cloud hebben zicht op alle financiële en operationele data, werken met flexibele en duidelijke rapportages, automatiseren processen en nemen gefundeerde beslissingen op basis van real-time analytics.
Next
Previous

Webinar - Digital Boardroom: Empowering Finance

De SAP Digital Boardroom helpt CFO’s om strategische beslissingen te nemen. Op 26 april laten we u zien hoe de Digital Boardroom werkt, wat de oplossing inhoudt en hoe het waarde levert aan Finance.

CFO’s en ‘the clouded view of the past’

In haar nieuwe blog deelt Dr Mana Mojadadr – CFO van SAP Italië – haar visie op Finance in de cloud. Ontdek hoe het komt dat de mening over cloud verandert en waarom Mana andere CFO’s aanmoedigt om cloudtechnologie te omarmen.
Next

Bekijken de klantverhalen

image
Ontdek hoe andere klanten financeoplossingen van SAP gebruiken.  Bekijk alle klantverhalen.

SAP spotlight:

Nieuwe tools voor financieel management

Previous

Predictive tools voor treasurymanagement

Zorg ervoor dat uw treasury maximaal profiteert van big data. Onze oplossingen voor predictive finance maken het mogelijk. Maak betere prognoses - voor finance én de business - en minimaliseer de blootstelling aan risico's op wereldmarkten. Zo verbetert u het complete kas- en liquiditeitsmanagement.

Breng transacties en financiële analyses samen

Pak de leiding met behulp van cijfers in plaats van achter de feiten aan te lopen. SAP S/4HANA Finance maakt het mogelijk. Deze financiële in-memory software combineert transacties en analyses in één soepele workflow. Koppel systemen van SAP en derden in realtime en consolideer zo uw financiële verslaglegging en bedrijfsvoering.

AribaPay transformeert invoice management

Wist u dat voor meer dan 60% van de business-to-business (B2B)-betalingen in de VS nog steeds cheques worden gebruikt? AribaPay is hard op weg dat model te transformeren, met elektronische B2B-betalingen die het frauderisico verkleinen. Dat maakt het bovendien mogelijk om debiteuren en crediteuren snel te traceren. Dat werkt zo:

Next
Maak kennis met de nieuwste trends op het gebied van accounting
en finance

Previous

De digitalisering van inkoop heeft gevolgen voor de winstmarge. Ontdek welke twee belangrijke medewerkers vanuit financieel oogpunt essentieel zijn...

Hoe CFO's de wereld vormgeven

Een CFO helpt bedrijfsleiders aan de hand van risicoanalyses, scenario's en een uniek standpunt om het grotere plaatje te zien. Dat perspectief is belangrijker dan ooit...

De digitaal betrokken CFO

Ontdek wat Arlen Shenkman, SVP en CFO van SAP Noord-Amerika te zeggen heeft over de digitale transformatie van financiën, de belangrijkste uitdagingen voor CFO's en hoe de rol van de CFO aan het veranderen is.

Next

SAP Digital Business Services

SAP Digital Business Services helpt om de waarde van uw systeem voor financieel management optimaal te benutten. Maak gebruik van de kennis en jarenlange ervaring van ruim 30.000 gecertificeerde consultants. Zij hebben inmiddels al honderdduizenden klanten geholpen, en staan ook klaar voor u. Wilt u uw implementatie versnellen, overstappen naar de cloud, uw oplossing aanpassen, een digitale transformatie op gang brengen of iets heel anders? Maak gebruik van SAP Digital Business Services!

Previous

Ga op korte termijn aan de slag met tools voor FP&A, accounting, afsluiting, treasury, riskmanagement, financial operations en GRC.

U transformeert finance pas echt als u gebruikmaakt van de nieuwste technologieën, zoals big data, in-memory, cloud en mobile.

Ontwikkel een roadmap naar maximale business value en een snelle ROI - en maak uw prognoses waar.

Next

SAPPHIRE NOW + ASUG Annual Conference

Zorg dat u erbij bent op 16, 17 en 18 mei voor strategie, discussies, netwerken en kennis rondom de nieuwste oplossingen van SAP.

SAP training en opleidingen

Verbeter uw kennis van SAP software, ontwikkel nieuwe vaardigheden en breng meer expertise in uw bedrijf. Ons complete aanbod van softwarecursussen en -certificeringen helpt u het maximale uit uw SAP oplossingen te halen.

Back to top