Skip to Content
Contact

Financieel management voor digitale organisaties

Groei mee met moderne, digitale bedrijfsmodellen en creëer een concurrentievoordeel voor uw organisatie. Onze software voor financieel management en accounting helpt u daarbij. Onze on-premise en cloudoplossingen ondersteunen FP&A, afsluitingsprocessen, treasury- en riskmanagement, financial operations en GRC. Wij kunnen finance executives helpen hun dagelijkse werkzaamheden efficiënter uit te voeren en tegelijkertijd voorbereid te zijn op de toekomst.

Video: ontdek SAP S/4HANA Finance

Vul de enquête in en ontdek in 5 minuten hoe uw bedrijf zich verhoudt tot de concurrentie

Maak kennis met onze software voor financieel management

Previous

Financiële planning en analyse 

 • Het ontwikkelen en uitvoeren van strategieën    
 • Planning, budgettering en forecasting       
 • Profitability en Cost Management  
 • Monitoring en rapportage
 • Accounting       
 • Entity close     
 • Corporate close    
 • Verslaglegging en publicatie      
 • Financial close governance

Treasury- en riskmanagement

 • Betalingen en bankcommunicatie
 • Kas- en liquiditeitsbeheer
 • Beheer van schulden en investeringen
 • Financieel risicomanagement
 • Grondstoffenrisicomanagement
Next
Previous

Financial Operations

 • Debiteurenbeheer
 • Invoice Management
 • Reiskostenbeheer
 • Real Estate Management
 • Financiële shared services

Ondernemingsrisico- en nalevingsbeheer

 • Enterprise risicomanagement
 • Controls & Compliance Management   
 • International Trade Management
 • Fraudebeheer
 • Audit Management
Next

Hoe finance de toon zet voor digitale transformatie

CFO's worden steeds vaker gevraagd om te helpen bij belangrijke beslissingen, en dit moet meestal direct gebeuren. Ontdek hoe SAP S/4HANA Finance dit mogelijk maakt, door uw hele organisatie live aan te sturen in het huidige digitale ondernemingsklimaat.

Previous

Waarom SAP S/4HANA Finance?

Vooruitdenkende CFO's tillen hun onderneming naar een hoger niveau, creëren nieuwe kansen en helpen hun organisatie te transformeren om zo de concurrentie voor te blijven. In dit rapport leest u in hun eigen woorden hoe zij dit doen, met de hulp van SAP S/4HANA Finance.

Blijf de concurrentie voor in de digitale wereld

In de huidige digitale economie is succes afhankelijk van de vraag of een bedrijf kan inspelen op dynamische kansen  en snel aan de slag kan met geavanceerde financiële analyses. Ontdek in het rapport van CFO Research hoe finance executives de uitdagingen het hoofd bieden. 

Profiteer van realtime inzicht

Boek succes met directe inzichten in uw organisatie. Ontdek hoe uw financial officers met SAP S/4HANA Finance bedrijfsresultaten genereren, prognoses maken en ter plekke voorspellende analyses uitvoeren, met als resultaat snelle, weloverwogen besluitvoering.

Next

Bekijken de klantverhalen

image
Ontdek hoe andere klanten financeoplossingen van SAP gebruiken.  Bekijk alle klantverhalen.

SAP spotlight:

Nieuwe tools voor financieel management

Previous

Predictive tools voor treasurymanagement

Zorg ervoor dat uw treasury maximaal profiteert van big data. Onze oplossingen voor predictive finance maken het mogelijk. Maak betere prognoses - voor finance én de business - en minimaliseer de blootstelling aan risico's op wereldmarkten. Zo verbetert u het complete kas- en liquiditeitsmanagement.

Breng transacties en financiële analyses samen

Pak de leiding met behulp van cijfers in plaats van achter de feiten aan te lopen. SAP S/4HANA Finance maakt het mogelijk. Deze financiële in-memory software combineert transacties en analyses in één soepele workflow. Koppel systemen van SAP en derden in realtime en consolideer zo uw financiële verslaglegging en bedrijfsvoering.

AribaPay transformeert invoice management

Wist u dat voor meer dan 60% van de business-to-business (B2B)-betalingen in de VS nog steeds cheques worden gebruikt? AribaPay is hard op weg dat model te transformeren, met elektronische B2B-betalingen die het frauderisico verkleinen. Dat maakt het bovendien mogelijk om debiteuren en crediteuren snel te traceren. Dat werkt zo:

Next
Maak kennis met de nieuwste trends op het gebied van accounting
en finance

Previous

De digitalisering van inkoop heeft gevolgen voor de winstmarge. Ontdek welke twee belangrijke medewerkers vanuit financieel oogpunt essentieel zijn...

Hoe CFO's de wereld vormgeven

Een CFO helpt bedrijfsleiders aan de hand van risicoanalyses, scenario's en een uniek standpunt om het grotere plaatje te zien. Dat perspectief is belangrijker dan ooit...

De digitaal betrokken CFO

Ontdek wat Arlen Shenkman, SVP en CFO van SAP Noord-Amerika te zeggen heeft over de digitale transformatie van financiën, de belangrijkste uitdagingen voor CFO's en hoe de rol van de CFO aan het veranderen is.

Next

SAP Digital Business Services

SAP Digital Business Services helpt om de waarde van uw systeem voor financieel management optimaal te benutten. Maak gebruik van de kennis en jarenlange ervaring van ruim 30.000 gecertificeerde consultants. Zij hebben inmiddels al honderdduizenden klanten geholpen, en staan ook klaar voor u. Wilt u uw implementatie versnellen, overstappen naar de cloud, uw oplossing aanpassen, een digitale transformatie op gang brengen of iets heel anders? Maak gebruik van SAP Digital Business Services!

Previous

Ga op korte termijn aan de slag met tools voor FP&A, accounting, afsluiting, treasury, riskmanagement, financial operations en GRC.

U transformeert finance pas echt als u gebruikmaakt van de nieuwste technologieën, zoals big data, in-memory, cloud en mobile.

Ontwikkel een roadmap naar maximale business value en een snelle ROI - en maak uw prognoses waar.

Next

2016 SAP Financial Excellence Forum

11-12 oktober, Newtown Square, Pennsylvania

Krijg het volledige, actuele overzicht van de financiën van uw organisatie om meteen de juiste beslissingen te kunnen nemen.

SAP training en opleidingen

Verbeter uw kennis van SAP software, ontwikkel nieuwe vaardigheden en breng meer expertise in uw bedrijf. Ons complete aanbod van softwarecursussen en -certificeringen helpt u het maximale uit uw SAP oplossingen te halen.

Back to top