Skip to Content
Contact

Stimuleer uw verkoop met mobiele, sociale en commerciële software

Geef uw klanten een gepersonaliseerde omnichannel winkelervaring met de software van SAP Hybris. Met onze oplossingen voor digitale commercie - mobiel, sociaal en omnichannel - profiteert u o.a. van personalisering, kostenefficiënte orderafhandeling en realtime voorraad- en abonnementsbeheer. Uw inkomsten stijgen en uw klanten worden loyaler.

Meer weten?

Oplossingen en expertise van SAP voor digitale commercie

Previous

Forrester: beoordeling van e-commerce platforms

Ontdek waarom SAP Hybris snelst groeiende leverancier van e-commerce platforms ter wereld, door Forrester een toonaangever wordt genoemd vanwege een "uitzonderlijk sterke visie" die uitgaat van optimalisatie van het totale customer journey.

Is uw omnichannel commerce voldoende concurrerend?

Ongeveer 13% van alle organisaties weet de omnichannel klantervaring te verbeteren door middel van geavanceerde analyse en een totaalbeeld van de klant.* Hoe doet u het op het gebied van e-, m- en social commerce?

Next

Onze klanten aan het woord...

Previous

Aanpassing aan veranderend consumentengedrag

De klant heeft meer informatie en keuze uit meer touchpoints en opties dan ooit tevoren. Met die nieuwe keuzevrijheid zit de klant aan het roer tijdens het gehele winkelproces en dat betekent uiteindelijk een totale verandering van de manier van winkelen. Hoe kunt u uw onderneming hierop aanpassen?

B2B e-commerce playbook

Krijg inzicht in het ontwikkelen van een complete strategie voor B2B e-commerce waarmee u zorgt voor een uitzonderlijke klantervaring. Geef uw klanten en medewerkers de beschikking over krachtige functionaliteit voor e-commerce en een eenvoudig te gebruiken platform met een hoog niveau van personalisering en een intuïtieve interface.

Zorg voor de perfecte klantervaring

Het omnichannel winkelpubliek verwacht een snelle en kosteneffectieve orderuitvoering, gepersonaliseerde productsuggesties en een welhaast helderziende kennis van individuele voorkeuren. In dit artikel leest u hoe u de perfecte klantervaring creëert via online, mobiele en sociale kanalen.

Next

Essentiële capaciteit voor digitale commercie

Gartner vergeleek 11 leveranciers van commercesystemen en ontdekte subtiele verschillen in het productaanbod. Lees over de belangrijkste bevindingen en ontdek hoe de 11 leveranciers zich tot elkaar verhouden.

Transformeer uw bedrijfsvoering met SAP Digital Business Services

Bedrijven overal ter wereld transformeren in digitale ondernemingen, maar dat is niet altijd gemakkelijk. SAP Digital Business Services helpt u bij dit transformatieproces, van strategie tot technologie-implementatie en meer.

Onze experts hanteren een totaalaanpak waarbij ze u helpen met het identificeren en implementeren van nieuwe processen en functies en er tegelijk voor zorgen dat uw processen soepel blijven verlopen. Wij garanderen dat uw SAP software continue en ongeëvenaarde meerwaarde biedt wanneer u inspeelt op de veranderende eisen van de digitale economie. 

SAP training en opleidingen

Verbeter uw kennis van SAP software, ontwikkel nieuwe vaardigheden en breng meer expertise in uw bedrijf. Ons complete aanbod van softwarecursussen en -certificeringen helpt u het maximale uit uw SAP oplossingen te halen.

Gartner’s Magic Quadrant for Digital Commerce 2014

Lees waarom SAP Hybris, een SAP onderneming, als leider is opgenomen in dit invloedrijke rapport dat bedrijfs- en IT-executives helpt partners op het gebied van e-commerce te vinden om hun klantervaring te verbeteren.

Back to top