Skip to Content
Contact

Bereik uw klanten 'in the moment' met SAP retail software

Geef consumenten de producten, de informatie en de gepersonaliseerde winkelervaring waar ze behoefte aan hebben – waar en wanneer ze maar willen – met SAP software voor retail management en omnichannel commerce. Maak gebruik van realtime inzicht in consumentengedrag en point of sale-gegevens (POS), bereik uw klanten via alle mogelijke kanalen (ook mobiel) en realiseer de zichtbaarheid die u nodig heeft om alles te optimaliseren - van merchandising tot toeleveringsketen.

Een overzicht van SAP for Retail

Aanmelden voor het SAP Future of Food Forum

Previous

EKN: de toekomst van analytics in retail?

Analytics in retail zorgen er op korte termijn voor dat klantinzichten zowel in de breedte als in de diepte in bedrijven zijn verankerd. Dit zal ieder aspect van de besluitvorming beïnvloeden.

8% van de retailers

weet klanten met de juiste context te betrekken en gepersonaliseerde aanbiedingen te doen. Klaar voor de benchmark met branchegenoten?

Next

Kijk wat onze klanten erover zeggen...

Previous

Koppel marketing en merchandising

Retailers moeten het gat tussen marketing en merchandising dichten. Maar dat is niet makkelijk en het gat wordt door alle digitale kanalen alleen maar groter. Lees in deze whitepaper van Retail Systems Research welke specifieke maatregelen u kunt nemen om dit probleem op te lossen.

Next

Runt u een kleine retailonderneming? Verbreed uw horizon.

SAP Anywhere maakt het mogelijk. Open in een paar minuten uw eigen online winkel en verkoop uw artikelen op digitale marktplaatsen als Amazon en eBay. Laat uw voorraad vervolgens automatisch synchroniseren en zie uw omzet stijgen.

Doe frisse ideeën op van retailexperts

Previous

Leg contact met experts in de detailhandel

Maak kennis met nuttige hulpmiddelen en essentiële informatie die uw organisatie helpen bij de implementatie en het gebruik van SAP oplossingen voor de detailhandel.

Verkoop & marketing: 5 manieren om
gebruik te maken van netwerken

Het zijn niet alleen inkoopteams die grote moeite hebben via bestaande bedrijfsnetwerken daadwerkelijk gebruik te maken van de moderne netwerkeconomie…

6 redenen waarom Instagram essentieel is voor mode- en fitnessmerken

Mode democratiseren door het voor een groter publiek toegankelijk te maken en het faciliteren van nieuwe, slimme marketingmogelijkheden. Instagram is in meerdere opzichten waardevol voor de modebranche.

Next

Het dreigende gebrek aan talent in de detailhandel

Wat is het antwoord van HR-leiders op de groeiende uitdagingen op het gebied van personeelsbeleid in de detailhandel? Oxford Economics sprak met honderden managers en medewerkers uit de detailhandelsector om daarachter te komen.

Customer Activity Repository: gratis proefversie voor de cloud

Speel met analytics en applicaties op basis van een uitgebreid scala aan Omnichannel-retaildata. Bekijk diverse KPI's in detail om het bedrijf en de volledige customer journey beter te begrijpen.

Echte innovaties. Echte connecties. Echte oplossingen.

U vindt dit alles en nog veel meer op de 2017 NRF Convention & EXPO in New York

Profiteer net als 33.000 branchegenoten van deze uitgelezen kans om te leren en te netwerken. Maak kennis met de nieuwste technologieën en oplossingen voor retail.

Transformeer uw bedrijfsvoering met SAP Digital Business Services

Bedrijven overal ter wereld transformeren in digitale ondernemingen, maar dat is niet altijd gemakkelijk. SAP Digital Business Services helpt u bij dit transformatieproces, van strategie tot technologie-implementatie en meer.

Onze experts hanteren een totaalaanpak waarbij ze u helpen met het identificeren en implementeren van nieuwe processen en functies en er tegelijk voor zorgen dat uw processen soepel blijven verlopen. Wij garanderen dat uw SAP software continue en ongeëvenaarde meerwaarde biedt wanneer u inspeelt op de veranderende eisen van de digitale economie. 

SAP training en opleidingen

Verbeter uw kennis van SAP software, ontwikkel nieuwe vaardigheden en breng meer expertise in uw bedrijf. Ons complete aanbod van softwarecursussen en -certificeringen helpt u het maximale uit uw SAP oplossingen te halen.

Back to top