Skip to Content
Contact

De burger centraal met SAP software voor de publieke sector

Verbeter de dienstverlening, ga succesvol om met budgettaire beperkingen en met nieuwe vormen van aansprakelijkheid. SAP software voor de publieke sector maakt het mogelijk. Deze digitale oplossingen maken gebruik van moderne technologieën zoals cloud computing, enterprise mobility en analyse zodat overheidsorganisaties beter kunnen presteren en proactieve programma's met de burger als focus kunnen ontwikkelen.

Lees meer over onze software voor de publieke sector
Previous

Cloud: de sleutel tot betere publieke service

Ontdek hoe overheidsinstanties op elk niveau - van lokaal tot nationaal - cloud computing inzetten om een hoge kwaliteit van dienstverlening te bieden en burgers een optimale ervaring te bieden.

10%

Organisaties in de publieke sector gebruiken sensordata voor het beheren van de veiligheid. Wilt u zich vergelijken met branchegenoten?
 
Next

Kijk wat onze klanten erover zeggen...

Previous

E-book: shared services voor de overheid

Steeds meer overheidsinstellingen staan voor de uitdaging om meer te doen met minder geld. Ontdek hoe samenwerkende overheden dankzij shared services het kwaliteitsniveau van de dienstverlening verbeteren en tegelijkertijd het kostenpeil verlagen. Voortaan is er nog maar één versie van de waarheid en is de efficiency sterk verbeterd.

Analytics voor de overheid én voor de maatschappij

Ontdek hoe de Amerikaanse staat Indiana analytics gebruikt om burgers beter te bedienen en de eigen prestaties transparanter te maken. In deze casestudy van Forbes wordt onderzocht hoe de staat op datagedreven inzichten gebruikt om bijvoorbeeld resource allocation, budgetten en diensten te verbeteren. 

Personalisering als redmiddel voor de zorg

Als de zorg holistischer en persoonlijker wordt, verbeteren de resultaten en bezwijken overheden niet meer onder de verpletterende economische druk. Lees deze whitepaper en maak kennis met technologieën en strategieën die gepersonaliseerde zorg binnen handbereik brengen. 

Next

Nieuw perspectief van deskundigen op het gebied van de publieke sector

Previous

Digitale transformatie bij de overheid: deze 3 stappen zijn noodzakelijk (NL)

Burgers verwachten anno 2017 dat ze als klant worden behandeld in plaats van als belastingplichtige. Dat is goed mogelijk, maar dan moet het roer wel om. Een digitale transformatie kan die dienstverlening moderniseren. 

Overheid en IT: dit zijn de trends voor 2017 (NL)

De overheid ziet wat betreft IT-inzet en digitale dienstverlening nog wat pips om de neus. Dat kan en moet anders! Dit zijn volgens Hein Keijzer de belangrijkste lijnen waarlangs de overheid in 2017 moet opereren.

Ontdek de kracht van S/4 HANA voor de publieke sector (EN)

Deze blog van Harald Pitz zoomt in om de kansen die SAP S/4 HANA biedt aan de publieke sector. Met voorbeelden van o.a. City of Buenos Aires & State of Indiana.

Next

10 manieren waarop mobiel de overheid verandert

Enterprise mobility is een krachtig instrument dat een complete transformatie kan betekenen voor overheidsinstellingen. Maak kennis met 10 manieren waarop mobiliteit zijn effecten laat gelden – van het stimuleren van betrokkenheid bij burgers en medewerkerstevredenheid tot reductie van kosten en verbetering van efficiëntie.

Transformeer uw bedrijfsvoering met SAP Digital Business Services

Bedrijven overal ter wereld transformeren in digitale ondernemingen, maar dat is niet altijd gemakkelijk. SAP Digital Business Services helpt u bij dit transformatieproces, van strategie tot technologie-implementatie en meer.

Onze experts hanteren een totaalaanpak waarbij ze u helpen met het identificeren en implementeren van nieuwe processen en functies en er tegelijk voor zorgen dat uw processen soepel blijven verlopen. Wij garanderen dat uw SAP software continue en ongeëvenaarde meerwaarde biedt wanneer u inspeelt op de veranderende eisen van de digitale economie. 

SAP training en opleidingen

Verbeter uw kennis van SAP software, ontwikkel nieuwe vaardigheden en breng meer expertise in uw bedrijf. Ons complete aanbod van softwarecursussen en -certificeringen helpt u het maximale uit uw SAP oplossingen te halen.

Back to top