Skip to Content
Contact

Focus op klanten met onze verzekeringssector software

Voorzie in de behoeften van de klant die altijd online is. De software van SAP voor de verzekeringsbranche zorgt daarvoor. Onze oplossingen maken gebruik van de nieuwste technologie. Zo kunt u uw claimbeheer stroomlijnen, uw polisbeheer vereenvoudigen en de compliance en het risicobeheer effectief beheersen. Versnel de productontwikkeling en gebruik geavanceerde CRM-functionaliteit voor de verzekeringsbranche om de omzet te vergroten en marketinginspanningen te optimaliseren.

Lees meer over onze verzekeringssoftware

Bekijk de video: Verzekeren digitaal – van risicobescherming naar risicopreventie

Previous

SAP Claims Management

Ontdek hoe deze flexibele oplossing voor claimmanagement het makkelijker maakt om zaken toe te wijzen, zelfs als de resourcepool verandert. Zo loopt u minder risico terwijl uw klanttevredenheid stijgt.

Hoe klantgericht bent u?

11%* van de financiële dienstverleners heeft een compleet beeld van de klant en kan deze klant een consistente omnichannel ervaring bieden voor al hun producten. Bent u klaar voor de benchmark met branchegenoten?

Next

Verzekeringen digitaal: van risicobescherming naar risicopreventie

Nieuwe technologieën zorgen voor fundamentele veranderingen in de verzekeringsbranche. We zien compleet nieuwe businessmodellen, opnieuw vormgegeven processen en medewerkers die aan de slag gaan met realtime data en mobiele apps. In deze serie laten we thought leaders aan het woord over de impact van deze veelomvattende veranderingen. Hoe halen verzekeraars omzet uit digitale verzekeringen?

Uw roadmap naar digitale verzekeringen

Wat zijn de drijvende krachten achter verandering in de verzekeringsbranche? En hoe kunnen verzekeraars ten volle profiteren van technologieën die de spelregels herschrijven? Ontdek het met onze roadmap naar de digitale verzekeraar.

De verzekeraar van de toekomst

Zie in een oogopslag hoe de digitale economie de verzekeringsbranche verandert. Deze infographic laat ook nieuwe manieren zien om te concurreren. Maak kennis met de vijf kenmerken voor succes, gericht op verzekeraars.  

Nieuwe technologieën voor verzekeringen

Tijdens de SAPPHIRE NOW conferentie barst het altijd van de nieuwe ideeën en inzichten in de transformatiekracht van technologie. Ontdek wat de uitkomsten zijn van twee sensationele sessies over de verzekeringsbranche.

Bereid u voor op de digitale revolutie

Klaar om te digitaliseren? Met de tips in deze whitepaper kunt u direct aan de slag. Ontdek hoe u een framework opzet voor de digital core, hoe u uw businessmodellen, processen en personeelsbeheer transformeert en nog veel meer.

Kijk wat onze klanten erover zeggen...

Previous

Technologische transformatie in de wereldwijde verzekeringsbranche

De wereldwijde verzekeringsbranche is de afgelopen jaren blootgesteld aan een ongekend aantal marktwerkingen. Het regelgevend toezicht heeft zich uitgebreid en is complexer geworden. Er heeft een fundamentele verschuiving plaatsgevonden in klantverwachtingen. En nieuwe markten en technologieën zijn razendsnel opgekomen.

Insurance of Things: hoe digitalisering de spelregels verandert

Het digitale tijdperk heeft de lat hoger gelegd. Consumenten verwachten meer gepersonaliseerde diensten die waarde toevoegen van hun verzekeraar. En als die daar niet aan kan voldoen, stappen ze over op nieuwe, innovatievere concurrenten. Dit is het moment om technologie te gebruiken, de datastroom te kanaliseren en nieuwe markten aan te boren. Ontdek de 'disruptive trend'.

Next
Previous

Gartner: Insurance Megavendors report 2017

Ontdek hoe SAP de leiding neemt in de strijd om digitale platformen binnen de verzekeringsbranche. Volgens Gartner scoort SAP het hoogst ten opzichte van concurrenten binnen 4 van de 5 categorieën, waaronder Customer Experience, Cloud, IoT en Data/Analytics.

EIU: welk effect heeft digitale technologie op IT?

De Economist Intelligence Unit stelde senior managers uit de financiële dienstverlening een aantal vragen over digitale technologie en het effect daarvan op hun branche. De antwoorden en de inzichten die EIU daarbij heeft opgedaan, laten zien hoe IT de digitale agenda van de branche bepaalt.

Next

Ontdek de verfrissende ideeën van experts uit de verzekeringsbranche

Previous

Hoe 'disruption' de verzekeringsbranche gaat veranderen

Digitale transformatie verandert onze wereld. En de verzekeringsbranche ontkomt daar niet aan. Naar verwachting zal de digitale klantervaring de komende jaren steeds bepalender zijn voor de winstgevendheid van verzekeringen.

Waarom de verzekeringsbranche over 20 jaar groter en toch ook 'onzichtbaar' is

Onthoud even hoe een verzekering eruitziet. Want kinderen die nu worden geboren, vormen mogelijk de eerste generatie die niet weet wat verzekeringen zijn. Niet omdat verzekeringen straks niet meer belangrijk zijn. De verzekeringsbranche zal er over 20 jaar gewoon heel erg anders uitzien.

Verzekeringsklanten verwachten vandaag de dag eenvoud, persoonlijk maatwerk en ervaringen

Klanten verwachten dat ze op een eenvoudige, gestroomlijnde manier kunnen communiceren met hun verzekeraar, vaak al lang voor het eerste interactiemoment. Hoe voldoen verzekeraars  aan de vraag van de klant naar hyper-connectivity en gepersonaliseerde lifestyle-ervaringen?

Next
Previous

Bent u klaar voor 'de mobiele polishouder'?

Ontdek hoe mobiele technologieën ervoor zorgen dat er nieuwe relaties ontstaan tussen verzekeraars en polishouders. In deze infographic ziet u hoe mobiele apps en data het mogelijk maken voor verzekeringsmaatschappijen om on-demand gepersonaliseerde diensten aan te bieden, wat leidt tot minder risico's en verliezen .

De impact van digitale verzekeringen op levens van mensen: het verhaal van Kirtland

Ontdek waarom Kirtland van zijn verzekeraar verwacht dat die eenvoudig, connected en effectief is.

Next

Transformeer uw bedrijfsvoering met SAP Digital Business Services

Bedrijven overal ter wereld transformeren in digitale ondernemingen, maar dat is niet altijd gemakkelijk. SAP Digital Business Services helpt u bij dit transformatieproces, van strategie tot technologie-implementatie en meer.

Onze experts hanteren een totaalaanpak waarbij ze u helpen met het identificeren en implementeren van nieuwe processen en functies en er tegelijk voor zorgen dat uw processen soepel blijven verlopen. Wij garanderen dat uw SAP software continue en ongeëvenaarde meerwaarde biedt wanneer u inspeelt op de veranderende eisen van de digitale economie. 

SAP training en opleidingen

Verbeter uw kennis van SAP software, ontwikkel nieuwe vaardigheden en breng meer expertise in uw bedrijf. Ons complete aanbod van softwarecursussen en -certificeringen helpt u het maximale uit uw SAP oplossingen te halen.

Back to top