Skip to Content
Contact

Volledig gericht op de klant met onze verzekeringssoftware

Voorzie in de behoeften van de klant die altijd online is. De software van SAP voor de verzekeringsbranche zorgt daarvoor. Onze oplossingen maken gebruik van de nieuwste technologie. Zo kunt u uw claimbeheer stroomlijnen, uw polisbeheer vereenvoudigen en de compliance en het risicobeheer effectief beheersen. Versnel de productontwikkeling en gebruik geavanceerde CRM-functionaliteit voor de verzekeringsbranche om de omzet te vergroten en marketinginspanningen te optimaliseren.

Lees meer over onze verzekeringssoftware
Previous

SAP Claims Management

Ontdek hoe deze flexibele oplossing voor claimmanagement het makkelijker maakt om zaken toe te wijzen, zelfs als de resourcepool verandert. Zo loopt u minder risico terwijl uw klanttevredenheid stijgt.

Hoe klantgericht bent u?

11%* van de financiële dienstverleners heeft een compleet beeld van de klant en kan deze klant een consistente omnichannel ervaring bieden voor al hun producten. Hoe presteert uw organisatie op dit vlak?

Next

Kijk wat onze klanten erover zeggen...

Previous

Het effect van de cloud op financiële dienstverlening

Ontdek waarom banken en verzekeringsmaatschappijen in regionale markten op grote schaal cloudtechnologieën toepassen. En lees hoe ze die technologieën gebruiken. In dit Ovum-rapport worden de resultaten van een enquête onder 400 CIO's van financiële instellingen samengevat.

Verzekeren in een tijd van customer intimacy

Ontdek hoe aansprakelijkheids- en schadeverzekeraars over de hele wereld digitale technologieën als big data-analyses en het Internet of Things gebruiken om de consument centraal te stellen. Lees dit rapport van de Economist Intelligence Unit (EIU) voor meer informatie.

Samenwerking tussen finance en risicobeheer

Vooruitstrevende verzekeringsmaatschappijen zoeken actief de samenwerking op met finance. Hoe ze dat kunnen realiseren? Dat leest u in dit rapport van IDC Financial Insights, dat gebaseerd is op een wereldwijd onderzoek onder professionals in finance en de verzekeringswereld.

Next

Ontdek de verfrissende ideeën van experts uit de verzekeringsbranche

Previous

Verzekeraars kunnen net zo innoveren als start-ups als ze erin slagen het corporate systeem te omzeilen

Er bestaat geen twijfel over dat de verzekeringsbranche klaar is voor nieuwe, grote ideeën. De vraag is, wie erin slaagt om dat ene "game changing"-idee te introduceren in een markt die staat te springen om de klant meer centraal te stellen.

Hoe verzekeringsmaatschappijen succesvol met IoT zijn in een netwerkeconomie


Het Internet of Things (IoT) biedt ongekende mogelijkheden voor de verzekeringsbranche. Het is vandaag de dag mogelijk om voertuigen aan het IoT te koppelen en sensordata te verzamelen over het rijgedrag, de locatie en de voertuigstatus, om maar een paar voorbeelden te noemen.

Digitale transformatie en de toekomst van de verzekeringsbranche


De stands zijn afgebroken, Coldplay heeft de drums weer ingepakt en bezoekers van over de hele wereld zijn weer thuis. Zij lopen waarschijnlijk over van de nieuwe ideeën die ze tijdens SAPPHIRE NOW hebben opgedaan. Hier volgt een laatste samenvatting van de boeiende SAPPHIRE sessies voor de verzekeringsbranche.

Next

SAP Financial Services Forum 4-5 July 2017

Voor de zesde keer wordt het SAP Financial Services Forum gehouden in London. Op 4 en 5 juli brengen SAP en Finextra meer dan 450 professionals bij elkaar uit de financiële sector rondom het topic: ‘Winning in the Digital Moment’. Tijdens dit gratis event ontmoet je ‘peers’ en leer je alles over de laatste trends zoals: AI, Blockchain, Open API’s en Cloud.

Transformeer uw bedrijfsvoering met SAP Digital Business Services

Bedrijven overal ter wereld transformeren in digitale ondernemingen, maar dat is niet altijd gemakkelijk. SAP Digital Business Services helpt u bij dit transformatieproces, van strategie tot technologie-implementatie en meer.

Onze experts hanteren een totaalaanpak waarbij ze u helpen met het identificeren en implementeren van nieuwe processen en functies en er tegelijk voor zorgen dat uw processen soepel blijven verlopen. Wij garanderen dat uw SAP software continue en ongeëvenaarde meerwaarde biedt wanneer u inspeelt op de veranderende eisen van de digitale economie. 

SAP training en opleidingen

Verbeter uw kennis van SAP software, ontwikkel nieuwe vaardigheden en breng meer expertise in uw bedrijf. Ons complete aanbod van softwarecursussen en -certificeringen helpt u het maximale uit uw SAP oplossingen te halen.

Back to top