Skip to Content
Contact

Leg de lat hoog met software voor het hoger onderwijs

Zorg voor ongekende prestaties met de allerbeste software voor hoger onderwijs en onderzoeksinstituten. Geef uw internationale reputatie en waardering een nieuwe impuls met onderzoek van het hoogste niveau, beter presterende studenten en intelligenter financieel beheer. Stimuleer leren en leiderschap door extra financiële armslag, veiliger onderzoek en een beter beheer en betere analyse van intellectueel eigendom.

Meer weten?

Onze klanten aan het woord...

Previous

SAP HANA voor het onderwijs

Ontdek hier hoe een van de grootste universiteiten van de wereld gebruikt maakt van SAP HANA.

openSAP online cursussen

Leer alles over SAP innovaties. Waar, wanneer en hoe u maar wilt. Helemaal gratis met openSAP. Dit innovatieve platform voor MOOC's (Massive Open Online Courses) biedt een flexibele en boeiende leerervaring via gamification. U maakt u de stof snel eigen, op een doeltreffende en leuke manier.

Hoe de juiste informatie voor beter en efficiënter onderwijs kan zorgen

Op 4 maart vindt bij SAP Nederland het Education Event plaats. Deze dag zal helemaal in het teken staan van innovatief gebruik van informatie om onderwijs beter en efficiënter te maken.

Next

De meest actuele thema's in hoger onderwijs en onderzoek

Previous

SAP Fiori - een frisse blik op het leven op de campus!

Maak kennis met 25 eenvoudig te gebruiken applicaties voor de meest voorkomende ERP-transacties.

Het bedrijfsmodel voor de universiteit van de toekomst

Leer alles over de dynamiek van geavanceerde leermodellen en superieure serviceverlening.

Wie zijn de managers van morgen?

Kom meer te weten over het belang en de waarde van interactie op de campus en interpersoonlijk leren.

 

Next

SAP training en opleidingen

Verbeter uw kennis van SAP software, ontwikkel nieuwe vaardigheden en breng meer expertise in uw bedrijf. Ons complete aanbod van softwarecursussen en -certificeringen helpt u het maximale uit uw SAP oplossingen te halen.

Transformeer uw bedrijfsvoering met SAP Digital Business Services

Bedrijven overal ter wereld transformeren in digitale ondernemingen, maar dat is niet altijd gemakkelijk. SAP Digital Business Services helpt u bij dit transformatieproces, van strategie tot technologie-implementatie en meer.

Onze experts hanteren een totaalaanpak waarbij ze u helpen met het identificeren en implementeren van nieuwe processen en functies en er tegelijk voor zorgen dat uw processen soepel blijven verlopen. Wij garanderen dat uw SAP software continue en ongeëvenaarde meerwaarde biedt wanneer u inspeelt op de veranderende eisen van de digitale economie. 

Back to top