Skip to Content
Contact

Lever de producten waar consumenten naar op zoek zijn

SAP heeft unieke oplossingen voor de CPG (verpakte consumentengoederen)-branche. Daarmee kunt u alle aspecten van uw bedrijfsvoering – van productontwikkeling tot retail – afstemmen op de behoeften van de moderne consument. Onze software helpt u om de vraag naar innovatieve consumentengoederen en -producten in te schatten, te plannen en te beheren en daarbij de verwachtingen van zelfs de meest veeleisende consument te overtreffen.

Bekijk een overzicht van SAP for Consumer Products
Previous

Breng populaire producten sneller op de markt

Zorg voor een kortere time-to-market en lever de producten waar uw klanten om vragen op het moment en op de plek die hen het beste uitkomt. Ontdek hoe onze oplossingen voor constumentenproducten u helpen om sneller op een dynamische marktvraag te reageren. En dat terwijl u uw investeringen in marketing en brand management optimaliseert.

14% kortere voorraadtermijn*

Producenten van consumentengoederen die voorraadprognoses uitvoeren voor verschillende combinaties van verhandelbare eenheden en locaties, hebben een kortere voorraadtermijn dan bedrijven die dit niet doen. Dat scheelt maar liefst 14%. Hoe gaat dat bij uw bedrijf?
Next

Kijk wat onze klanten erover zeggen...

Previous

Breng trendy producten sneller op de markt

Verkort de time-to-market van producten waar klanten naar verlangen, en biedt deze producten aan waar en wanneer de consument dat wil. Ontdek hoe de oplossingen van SAP voor consumentengoederen u helpen om sneller te reageren op de dynamische vraag van uw klanten, terwijl u uw investeringen op het gebied van promotie en brand management optimaliseert.

IoT en digitale transformatie

Er zijn maar weinig technolgieën die zo van invloed zijn op customer engagement als het Internet of Things (IoT). Lees dit rapport van IDC en ontdek hoe IoT zorgt voor een revolutie in de branche voor consumentenproducten, retail, gezondheidszorg en de maakindustrie.

Next

De frisse blik van experts in de consumentengoederenbranche

Previous
 
International Data Corporation schat dat een derde van de twintig bedrijven met het grootste marktaandeel in de meeste branches, in 2018 op een sterk "disruptieve" manier te maken krijgen met nieuwe concurrenten.
 
Het Internet of Things (IoT) groeit razendsnel en verandert intussen ons hele leven. In 2020 zullen naar schatting 50 miljard apparaten verbonden zijn.
 
Producenten van consumentengoederen die uitblinken in de digitale economie, onderscheiden zich vooral door hun vermogen om een koopervaring te bieden die perfect aansluit op de klantbeleving.

 

Next
Previous

Volg SAP voor de consumentengoederenbranche
op Twitter

Volg het laatste nieuws, ontdek de nieuwste inzichten en maak kennis met CPG-software op het gebied van productontwikkeling, productie, toeleveringsketen en marketing.

Word lid van de LinkedIn-groep 'SAP Consumer Products'

Word lid van onze LinkedIn-groep en praat met andere CPG-professionals om nieuwe inzichten en mogelijkheden te ontdekken.

 

 

Bezoek onze consumentengoederencommunity

Bezoek onze community en praat mee over ontwikkelingen in de CPG-branche. U kunt ook deelnemen aan online fora of u verdiepen in de inzichten van branche-experts.

Next

Transformeer uw bedrijfsvoering met SAP Digital Business Services

Bedrijven overal ter wereld transformeren in digitale ondernemingen, maar dat is niet altijd gemakkelijk. SAP Digital Business Services helpt u bij dit transformatieproces, van strategie tot technologie-implementatie en meer.

Onze experts hanteren een totaalaanpak waarbij ze u helpen met het identificeren en implementeren van nieuwe processen en functies en er tegelijk voor zorgen dat uw processen soepel blijven verlopen. Wij garanderen dat uw SAP software continue en ongeëvenaarde meerwaarde biedt wanneer u inspeelt op de veranderende eisen van de digitale economie. 

SAP training en opleidingen

Verbeter uw kennis van SAP software, ontwikkel nieuwe vaardigheden en breng meer expertise in uw bedrijf. Ons complete aanbod van softwarecursussen en -certificeringen helpt u het maximale uit uw SAP oplossingen te halen.

Back to top