Skip to Content
Contact

Lever de producten waar consumenten naar op zoek zijn

SAP heeft unieke oplossingen voor de CPG (verpakte consumentengoederen)-branche. Daarmee kunt u alle aspecten van uw bedrijfsvoering – van productontwikkeling tot retail – afstemmen op de behoeften van de moderne consument. Onze software helpt u om de vraag naar innovatieve consumentengoederen en -producten in te schatten, te plannen en te beheren en daarbij de verwachtingen van zelfs de meest veeleisende consument te overtreffen.

Bekijk een overzicht van SAP for Consumer Products
Previous

Breng trendy producten sneller op de markt

Verkort de time-to-market van producten waar klanten naar verlangen, en biedt deze producten aan waar en wanneer de consument dat wil. Ontdek hoe de oplossingen van SAP voor consumentengoederen u helpen om sneller te reageren op de dynamische vraag van uw klanten, terwijl u uw investeringen op het gebied van promotie en brand management optimaliseert.

15% van de consumentenproductenbranche

volgt individuele interacties met klanten in realtime. Wilt u zich vergelijken met branchegenoten?
Next

Digitale transformatie voor consumentenproducten

De digitale economie veroorzaakt ingrijpende veranderingen in de consumentenproductenbranche. Producten zijn nog steeds belangrijk, maar hoe kan uw bedrijf zich vandaag de dag onderscheiden? Het antwoord ligt in de beleving. Om succes te behalen is investeren in een goede relatie met consumenten belangrijker dan ooit. Zodra kansen zich voordoen moet u in staat zijn erop in te spelen. En dat in een digitale economie waarin voortdurend sprake is van interactie, beslissingen acuut genomen worden en realtime inzicht een vereiste is. 

Previous

De noodzaak van digitale transformatie

Waarom is digitale transformatie zo belangrijk voor bedrijven in de consumentenproductenbranche? Wat staat er op het spel? En wat zijn de mogelijkheden? In een nieuwe video beantwoordt Simon Ellis, een gerespecteerd IDC-analist, deze vragen en vertelt hij meer over de toekomst van de consumentenproductenbranche in de digitale economie. 

Machine learning en kunstmatige intelligentie 

De consumenten van vandaag zijn mondig en always-on. Hoe komt u écht met ze in contact? Ontdek de vooruitgang van kunstmatige intelligentie in de ondersteuning van de consumentenproductenbranche om de klantervaring persoonlijker te maken en de marges te vergroten.
Next
Previous

Haal alles uit contactmomenten

Wilt u overleven en profiteren van de digitale economie? Zet uw consumenten centraal in uw bedrijfsvoering! Dit betekent alles opnieuw uitvinden, van bedrijfsmodellen tot bedrijfsprocessen en de manier waarop u werkt. Deze aanbevelingen helpen u op weg. 

Gebruik SAP Hybris oplossingen en creëer in-the-moment ervaringen voor de consument

De consument van vandaag hecht minstens zoveel waarde aan merkbeleving als aan het product zelf. Om deze consumenten aan te trekken en te behouden, zoeken bedrijven in de consumentenproductenbranche naar nieuwe manieren van interactie in de digitale economie. Oplossingen van SAP Hybris kunnen u helpen.
Next

Kijk wat onze klanten erover zeggen...

De frisse blik van experts in de consumentengoederenbranche

Previous
 
International Data Corporation schat dat een derde van de twintig bedrijven met het grootste marktaandeel in de meeste branches, in 2018 op een sterk "disruptieve" manier te maken krijgen met nieuwe concurrenten.
 
Het Internet of Things (IoT) groeit razendsnel en verandert intussen ons hele leven. In 2020 zullen naar schatting 50 miljard apparaten verbonden zijn.
 
Producenten van consumentengoederen die uitblinken in de digitale economie, onderscheiden zich vooral door hun vermogen om een koopervaring te bieden die perfect aansluit op de klantbeleving.

 

Next
Previous

Volg SAP voor de consumentengoederenbranche op Twitter

Volg het laatste nieuws, ontdek de nieuwste inzichten en maak kennis met CPG-software op het gebied van productontwikkeling, productie, toeleveringsketen en marketing.

Word lid van de LinkedIn-groep 'SAP Consumer Products'

Word lid van onze LinkedIn-groep en praat met andere CPG-professionals om nieuwe inzichten en mogelijkheden te ontdekken.

 

 

Bezoek onze consumentengoederencommunity

Bezoek onze community en praat mee over ontwikkelingen in de CPG-branche. U kunt ook deelnemen aan online fora of u verdiepen in de inzichten van branche-experts.

Next

Transformeer uw bedrijfsvoering met SAP Digital Business Services

Bedrijven overal ter wereld transformeren in digitale ondernemingen, maar dat is niet altijd gemakkelijk. SAP Digital Business Services helpt u bij dit transformatieproces, van strategie tot technologie-implementatie en meer.

Onze experts hanteren een totaalaanpak waarbij ze u helpen met het identificeren en implementeren van nieuwe processen en functies en er tegelijk voor zorgen dat uw processen soepel blijven verlopen. Wij garanderen dat uw SAP software continue en ongeëvenaarde meerwaarde biedt wanneer u inspeelt op de veranderende eisen van de digitale economie. 

SAP training en opleidingen

Verbeter uw kennis van SAP software, ontwikkel nieuwe vaardigheden en breng meer expertise in uw bedrijf. Ons complete aanbod van softwarecursussen en -certificeringen helpt u het maximale uit uw SAP oplossingen te halen.

Back to top