Skip to Content
Contact

Big Data

Wat is eigenlijk Big Data?

Big Data - de oceaan van gegevens waarin wij dag in dag uit ons hoofd boven water moeten zien te houden. Een zee van zetabytes aan informatie, afkomstig van onze computers, onze mobiele apparatuur en machinesensoren. Met de juiste oplossingen beweegt u zich in die zee van gegevens als een vis in het water. En beschikt u over inzichten die voorheen onvoorstelbaar waren. Ontdek hoe u met Big Data-technologieën en -analysetools uw bedrijfsvoering totaal transformeert.

Maak kennis met de menselijke kant van Big Data

Ontdek hoe Big Data elk aspect van uw leven, zowel zakelijk als privé, kan en gaat beïnvloeden.

Previous

Big Data betekent grote, nieuw kansen. Tenminste, als u weet hoe u er gebruik van kunt maken.

Focus op de kansen die Big Data u te bieden heeft. Lees dit witboek en kijk hoe het ervoor staat met uw "data maturity". Maak kennis met use cases en met de technologische infrastructuur voor verbeterde datamining. En ontdek hoeveel datawetenschappers uw organisatie in de toekomst nodig heeft.

Een streepjescode voor elke diersoort op aarde

SAP is toonaangevend op het gebied van big data en analytics. Daarom vroeg de International Barcode of Life (iBOL) of SAP wilde meedoen aan het grootste genomicaonderzoek dat ooit is gedaan op het gebied van biodiversiteit.

Next

Kijk wat onze klanten erover zeggen...

Previous

SAP genoemd als leider in Big Data-analyse

Ontdek hoe u snel kunt reageren op essentiële situaties met realtime, gebeurtenisbestuurde analyse. SAP combineert technologie voor Complex Event Processing (CEP) met het SAP HANA platform om u de flexibiliteit te geven die u nodig heeft om snel winstgevende beslissingen te nemen. Ontdek waarom SAP leider is in Big Data Streaming Analyse.  

Slimmer dan de concurrentie dankzij geavanceerde analytics

De meest innovatieve bedrijven gebruiken geavanceerde analytics om slimmer te concurreren in de digitale wereld. Maar liefst 86% van deze bedrijven is tevreden met het resultaat van big data analytics. In dit rapport van Economist Intelligence Unit ontdekt u hoe zij business- en data-uitdagingen omzetten in harde resultaten.

Zorg dat u meteen goed van start gaat

Bent u een start-up met een oplossing voor Big Data of een systeem voor voorspellende of realtime analyse? Dan kan SAP Startup Focus u helpen sneller een positie in de markt te veroveren. Zorg dat u de tools en ondersteuning krijgt die u nodig heeft om uw oplossing te ontwikkelen onder SAP HANA en leer hoe u uw producten in de markt zet en aan het wereldwijde klantenbestand van SAP verkoopt .

Next

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in Big Data

Previous

Big Data-innovatie

Lees de nieuwste blogs over Big Data  

Platform en Big Data

Lees de laatste blogs over het SAP HANA platform en Big Data.

Analyse en Big Data

Lees de nieuwste blogs over analyse en Big Data.

Next

Haal meer waarde uit Big Data met SAP Digital Business Services

Haal alles uit uw Big Data en analytics - sneller dan u ooit voor mogelijk hield. Onze experts op het gebied van big data helpen u uw IT-infrastructuur te transformeren en de beste technologieën voor Big Data te implementeren. Dat maakt het mogelijk voor u om op feiten gebaseerde inzichten in realtime vast te leggen, op te slaan en toe te passen.

Previous

Maak gebruik van design thinking om kansen te ontdekken die Big Data biedt, kansen die aansluiten bij uw prioriteiten

Implementeer een platform en governancesysteem voor Big Data op basis van best practices

Maak gebruik van geavanceerde datawetenschap om verborgen signalen te ontdekken die belangrijke concurrentievoordelen opleveren

Maak gebruik van applicaties voor Big Data-analyse die u inzicht geven in het complete plaatje. Dat helpt u om slim te anticiperen op de toekomst

Stel een gedetailleerde roadmap op voor het realiseren van uw langetermijnvisie met betrekking tot Big Data

On-premise, cloud of hybride. Implementeer de oplossing in een omgeving die het best past bij uw behoeften.

Next
Back to top