Skip to Content
Contact

Verken het portfolio van SAP

Geavanceerde bedrijfssoftware hoeft niet ingewikkeld te zijn. We hanteren bij SAP daarom twee basisprincipes: onze software moet simpel en slim zijn. Mede daardoor zijn wij marktleider op het gebied van bedrijfsapplicaties.
Bekijk ons portfolio per line of business, branche of productcategorie.

Oplossingen per activiteit

Bent u op zoek naar manieren om uw afdeling succesvoller te maken? Neem een kijkje in onze oplossingsportfolio's die speciaal zijn afgestemd op uw activiteit, van activabeheer en financiën tot marketing en productie. Hier vindt u de software die aansluit bij uw unieke dagelijkse behoeften.

Softwareproducten

Heeft u al een SAP product?  Vind hier uw product – van analytics tot ERP tot technologieplatform – en krijg alle informatie en tools waarmee u uw software kunt uitvoeren en optimaliseren.

Previous
Next

Platform- en technologieoplossingen

Houd zelf de controle over de prestaties van uw organisatie. De platformoplossingen en -technologie van SAP helpen u daarbij. Stroomlijn de complexe onderdelen van uw bedrijfsvoering zodat u in realtime kunt reageren. Innoveer en transformeer de manier waarop uw organisatie produceert, presteert en communiceert.

Technologietrends

Van onze toonaangevende ERP software tot de ongeëvenaarde technologie voor IoT: maak kennis met onze baanbrekende technologieën die de huidige business vormgeven. Vind softwareoplossingen en bekijk de populairste technologietrends vanuit strategisch perspectief. 

Oplossingen voor kleine ondernemingen

Automatiseer alle aspecten van uw mkb-onderneming met software van SAP SME: on-premise of in de cloud. Menig mkb-klant heeft al ontdekt dat SAP altijd meegroeit, ongeacht de koers die uw bedrijf volgt.

SAP Digital Business Services

De digitale economie heeft een grote impact op organisaties. Om het maximale uit uw business te kunnen halen en zeker te zijn van continuïteit, is een compleet nieuwe aanpak nodig. SAP Digital Business Services brengen business en IT samen, zodat u de digitale transformatie gezamenlijk kunt realiseren met behulp van ons digital business framework.
 
SAP Digital Business Services omvatten alles wat u nodig heeft. Dat komt doordat SAP ruim veertig jaar ervaring heeft met de meest vooruitstrevende organisaties ter wereld, en doordat we werken met een solide ecosysteem van partners. Wij hebben de kennis, mensen en ervaring om u te helpen met innoveren en transformeren, zonder dat uw kritische bedrijfsprocessen enig risico lopen.
 
Back to top