Skip to Content
Contact

SAP Digital Business Services

Speel in op het digitale tijdperk en boek succes in uw branche. Onze serviceplannen en -pakketten helpen u bij het volledige digitale transformatieproces, van het opstellen van een strategie tot SAP implementatie, optimalisatie en onderhoud. Ongeacht uw IT-doelstellingen zorgen we ervoor dat uw SAP investeringen voortdurend ongeëvenaarde meerwaarde leveren. Doe uw voordeel met onze holistische service- en supportplannen, consultingservices van experts, bewezen best practices, diepgaande branche- en technische kennis en meer.
 

Vereenvoudig uw business in een digitale economie

Wilt u aan uw mensen en klanten altijd direct leveren wat ze nodig hebben, wanneer het hun uitkomt? Met onze wereldwijde service en support begeleiden wij ondernemingen bij elke stap van de digitale transformatie. Een nieuw commercieel model biedt één vereenvoudigde serviceportfolio, voor één wereldwijde organisatie, onder één contract.

Digitale transformatie: van luchtkasteel naar concrete roadmap

De digitale economie heeft een grote impact op onze klanten en wat ze van ons verwachten: minder producten en meer diensten. Onze missie is daarom om in deze nieuwe marktrealiteit een leider te worden in 'servitization' en onze klanten te helpen hun doelen te behalen op hun voorwaarden.
 

Overstappen op SAP S/4HANA

Begint u bij nul, of wilt u een bestaand landschap migreren? SAP en onze partners helpen u graag bij uw overstap naar SAP S/4HANA. Onze waardebeheerpakketten ondersteunen het volledige proces, ongeacht waar u begint. Aarzel niet en digitaliseer uw kernprocessen, zoals inkoop, productie, sales en vermogensbeheer. 

Onze klanten aan het woord ...

Back to top

Call me now