Naar inhoud gaan

Services en support

Op naar een slimme organisatie

Maak gebruik van de expertise, services en support waarmee uw bedrijf slim sneller waarde kan creëren met meer zicht, focus en flexibiliteit.

SAP Digital Business Services biedt de expertise die u nodig hebt, verpakt in een portfolio van intelligente oplossingen, intelligente systemen, digitale platforms, services en support.

Bekijk ons aanbod

Premium verbintenissen

Ondersteun uw implementatie met pakketservices en ‑support, zodat u samen met SAP kunt innoveren en revolutionaire bedrijfsmodellen kunt maken.

Support services

Verplaats uw on-premise oplossingen naar de cloud met programma's voor guided support. Zo kan uw bedrijf zich makkelijker aanpassen en profiteert u van optimaal presterende oplossingen.

Innovatie- en adviesservices

Maak gebruik van consulting, zodat u de beste weg naar digitale transformatie, cloudimplementatie en duurzame innovatie kunt inslaan.

Implementatieservices

Versnel de implementatie, migratie en acceptatie van SAP oplossingen met een combinatie van unieke expertise en best practices.

Cloudservices

Genereer waarde voor uw organisatie en klanten met de belofte van snelheid, innovatie, flexibiliteit, elasticiteit en eenvoud.

Ontdek hoe klanten succes behalen met SAP

13.000 winkels die 24/7 voor gemak zorgen

Luister hoe Walgreens Boots Alliance klanten de best mogelijke service verleent dankzij een consistente implementatie van SAP S/4HANA in de VS en het VK.

Klanten meer toegevoegde waarde bieden

Ontdek hoe American Airlines bij de fusie van twee luchtvaartmaatschappijen profiteerde van onze expertise op het gebied van de nieuwste technologie en bedrijfsprocessen.

Ontvang het laatste nieuws en de nieuwste trends van experts

Michael Kleinemeier
Lid van de Executive Board
SAP SE

Blijf een paar stappen voor met SAP Digital Business Services

Profiteer van de expertise van een erkende marktleider onder 13 dienstverleners, zodat u de waarde van uw bedrijf kunt maximaliseren en succes kunt hebben als een intelligente onderneming.

SAP News

Combineer legacy technologie met nieuwe zakelijke scherpzinnigheid

Leid inzichten af om operationele activiteiten, klantinteracties en bedrijfsmodellen te optimaliseren. Ontdek waarom SAP een leider wordt genoemd op het gebied van gespecialiseerde inzichtservices.

Andreas Heckmann
Head of Support Delivery for SAP Digital Business Services

Zet uw supportbehoeften centraal

Zie hoe het nieuwe supportmodel van SAP klanten helpt intelligente ondernemingen te worden: het krijgt de TSIA STAR Award 2018 voor “Best Practices in Support Services”.

Innovation & Transformation nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met de laatste informatie en inzichten over SAP services en support, over onder andere:

  • Handige services en tools
  • Klantreferenties en -voorbeelden
  • Support en onderhoudsgerelateerd aanbod

Vind het service- en supportaanbod dat het beste bij u past

Adviesservices

Implementatieservices

Succes en support

Vragen? Neem contact met ons op!

Terug naar boven