Naar inhoud gaan
Contact
Chat met mij Chat offline
Chat met een medewerker van SAP voor live hulp.
Contact
Commentaar, vragen of feedback? Stuur ons een e-mail.

Services en support

Op naar een slimme organisatie

Maak gebruik van de expertise, services en support waarmee uw bedrijf slim sneller waarde kan creëren met meer zicht, focus en flexibiliteit.
Previous Next

SAP Digital Business Services biedt de expertise die u nodig hebt, verpakt in een portfolio van intelligente oplossingen, intelligente systemen, digitale platforms, services en support.

Bekijk ons aanbod

Previous Next

Premium verbintenissen

Ondersteun uw implementatie met pakketservices en ‑support, zodat u samen met SAP kunt innoveren en revolutionaire bedrijfsmodellen kunt maken.

Support- en succesplannen

Verplaats uw on-premise oplossingen naar de cloud met programma's voor guided support. Zo kan uw bedrijf zich makkelijker aanpassen en profiteert u van optimaal presterende oplossingen.

Innovatie- en adviesservices

Maak gebruik van consulting, zodat u de beste weg naar digitale transformatie, cloudimplementatie en duurzame innovatie kunt inslaan.

Implementatieservices

Versnel de implementatie, migratie en acceptatie van SAP oplossingen met een combinatie van unieke expertise en best practices.

Cloudservices

Genereer waarde voor uw organisatie en klanten met de belofte van snelheid, innovatie, flexibiliteit, elasticiteit en eenvoud.

Vind de service- en supportplannen die het beste bij u passen

Terug naar boven