Skip to Content
Contact

SAP Digital Business Services

SAP Digital Business Services

Sluit aan bij het digitale tijdperk en excelleer in uw branche. Onze serviceplannen en -pakketten helpen u bij uw digitale transformatie. Van strategievormging tot de implementatie, de optimalisatie en het onderhoud van SAP. Wat uw IT-doelstellingen ook zijn, wij zorgen dat uw SAP investeringen structureel meerwaarde leveren. Profiteer van onze service- en supportplannen, consultingservices van experts, best practices, diepgaande branche- en technische kennis en meer.

Digitale transformatie: van luchtkasteel naar concrete roadmap

 

SAP Leonardo Innovation Services

Wij helpen u om uw digitale bedrijfsmodel te herkennen, conceptualiseren en testen met behulp van de nieuwste technologieën, zoals Internet of Things (IoT), machine learning, analytics, big data, blockchain en data intelligence. SAP Leonardo Innovation Services bieden begeleiding bij het ontdekken van de mogelijkheden van innovatie, met zo min mogelijk investeringen vooraf en een minimaal risico.

SAP Model Company service

Zorg voor een snellere implementatie, kortere tijdlijnen voor projecten en lagere kosten met vooraf geconfigureerde end-to-end branche- of bedrijfstakoplossingen van SAP. Gebruik SAP Best Practices voor het versnellen van de adaptatie van nieuwe technologieën.

Bekijken de klantverhalen

Back to top