Naar inhoud gaan

Bied uitzonderlijke werknemerservaringen voor de personeelscyclus

Boek resultaten met de SAP SuccessFactors Human Experience Management Suite. Leer hoe u de best mogelijke ervaringen kunt creëren om de productiviteit van werknemers en de flexibiliteit van uw organisatie te vergroten.

Creëer persoonlijke en betekenisvolle ervaringen voor werknemers

Welke producten heb ik nodig om aan de slag te gaan met werknemerservaring?

Met SAP Qualtrics Employee Engagement kunt u de belangrijkste drijfveren van werknemersbetrokkenheid begrijpen om de werknemerservaring te verbeteren.

Met SAP Qualtrics Employee Lifecycle kunt u werknemersfeedback en -inzichten op belangrijke contactpunten verzamelen. Zo kunt u in realtime handelen om verbeteringen te realiseren.

Met SAP Qualtrics 360 Feedback kunnen managers en medewerkers deelnemen aan beoordelingen door meerdere beoordelaars die bruikbare inzichten bieden voor carrièregroei.

Vervang mondiale HR-complexiteit door begeleide eenvoud

Welke producten heb ik nodig om aan de slag te gaan met core HR?

Met SAP SuccessFactors Employee Central kunt u veranderingen in uw bedrijf en uw personeelsbestand bijhouden met behulp van flexibele, cloudgebaseerde software van HRIS (Human Resource Information System).

Met SAP SuccessFactors Employee Central Payroll kunt u uw wereldwijde processen voor salarisadministratie vereenvoudigen en integreren. Met ons salarisadministratiesysteem in de cloud wordt uw personeel nauwkeurig en op tijd uitbetaald.

Met SAP SuccessFactors Employee Central Service Center kunt u werknemers in staat stellen via hun voorkeurskanaal contact op te nemen met HR. Ook kunt u HR-medewerkers van een geïntegreerde kennisdatabase voorzien.

Bouw aan vaardigheden en flexibiliteit met geïndividualiseerde opleidingen en ontwikkeling

Welke producten heb ik nodig om aan de slag te gaan met opleidingen?

Met SAP SuccessFactors Learning kunt u de vaardigheden van uw werknemers ontwikkelen en compliancerisico's verlagen met een uniform learning management system (LMS).

Met SAP SuccessFactors Performance & Goals kunt u toptalent evalueren en passend belonen, uw strategieën en doelen op elkaar afstemmen en het performance management van werknemers voortdurend verbeteren.

Met SAP SuccessFactors Succession & Development kunt u medewerkers betrokken maken met kansrijke carrièremogelijkheden, personeelstekorten opvullen en leidinggevenden ondersteunen.

Met de oplossingen van SAP Litmos kan het personeel van mkb-ondernemingen en bepaalde organisatieonderdelen doelgericht opgeleid worden. Hiermee worden de klantervaring en de prestaties binnen de onderneming en daarbuiten verbeterd.

Terug naar boven