Naar inhoud gaan
Weerspiegeling in de lucht van gebouwramen - schaal jouw bedrijf in B2B-e-commerce

B2B-e-commerce 

Bereik meer klanten, vergroot de omzet en vereenvoudig processen met een moderne aanpak van B2B-e-commerce.

Vereenvoudig, integreer en groei probleemloos met SAP oplossingen

B2B-koopervaringen moeten eenvoudig zijn, ook als dat niet geldt voor de producten. Verbind
processen, vergroot de omzet, behoud klanten en groei met een B2B-klantervaring
(CX) die eenvoudig is, zelfs voor je meest complexe producten.


Ervaar betrouwbare en beproefde zakelijke flexibiliteit

Bevorder resultaten en momentum als markten snel verschuiven door ervaringen centraal te stellen met B2B-, B2C-, direct-to-consumer-, marktplaats- of complexe branchemodellen.

Vergroot de omzet en maak jouw bedrijf toekomstbestendig

Verbind vraag- en aanbodsignalen, verkrijg ondernemingsbrede inzichten en maak realtime personalisering mogelijk met een schaalbaar, internationaal conform commerceplatform. 

Breng producten snel op de markt en schaal eenvoudig

Profiteer van nieuwe zakelijke kansen, bereik je klanten overal en lever nieuwe bedrijfsmodellen of pas bestaande modellen aan met ondersteuning van SAP.

placeholder

SAP benoemd als leider, al 7 jaar lang

Ontdek waarom in het 2021 Gartner Magic Quadrant for Digital Commerce.

Ontdek trends en strategieën voor B2B-e-commerce

placeholder
Bevorder jouw B2B-e-commerce met begeleiding van experts

Er wachten kansen voor B2B-ondernemingen die jouw digitale mogelijkheden versnellen. Profiteer van deskundige inzichten van Capgemini en SAP om de omzet te verhogen, relaties met klanten en partners te stimuleren en een evoluerend supplychainlandschap te beheren.

Klaar om omzetgenererende klantervaringen te leveren?

placeholder
Benut kansen met omzetgenererende CX

  • Bied de klant wat hij wil met predictive analytics
  • Krijg een bedrijfsbreed beeld van finance, supply chain en levering
  • Ken je klanten beter met bruikbare data-inzichten

Meer weten over Customer Experience?

Ontdek digital commerce op de juiste manier

Optimaliseer jouw value chain en groei zonder beperkingen op een e-commerce platform dat is ontwikkeld om vandaag nog in te spelen op de uitdagingen van morgen.

Zie SAP Customer Experience in actie

Ontdek hoe je meer omzet genereert voor jouw bedrijf door het bereik van jouw klanten uit te breiden en de kosten voor service te verlagen met SAP Customer Experience.

Ontvang nieuws over e-commerce waar je iets aan hebt

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief over de laatste ontwikkelingen in onze productroadmap, enablementservices, training en support.

Gartner, Magic Quadrant for Digital Commerce, Jason Daigler, Yanna Dharmasthira, Sandy Shen, Penny Gillespie, Mike Lowndes, Aditya Vasudevan, 31 augustus 2021.

Gartner en Magic Quadrant zijn gedeponeerde handelsmerken van Gartner, Inc. en/of een aan Gartner gelieerde onderneming in de VS en internationaal en worden hier met toestemming gebruikt. Alle rechten voorbehouden.

Gartner beveelt in zijn onderzoekspublicaties geen specifieke leveranciers, producten of services aan, en adviseert gebruikers van technologie niet om alleen maar leveranciers met de hoogste rating of beoordeling uit te kiezen. De onderzoekspublicaties van Gartner bestaan uit meningen van de researchorganisatie van Gartner en de inhoud ervan mag niet worden opgevat als feitelijk. Gartner sluit alle expliciete en impliciete garanties met betrekking tot dit onderzoek uit, inclusief eventuele garanties met betrekking tot de verhandelbaarheid of de geschiktheid voor een specifiek doel.

Terug naar boven