Naar inhoud gaan
Contact
Chat met mij Chat offline
Chat met een medewerker van SAP voor live hulp.
Contact
Commentaar, vragen of feedback? Stuur ons een e-mail.

Alle
producten

Aanbevolen producten

Vind de juiste producten die u helpen bij de digitale transformatie, in de breedte van uw bedrijf. Breng bedrijfskritische processen snel en veilig onder in de cloud. Nu, én als uw zakelijke behoeften veranderen.

SAP S/4HANA

Verbeter de besluitvorming en verhoog de productiviteit met een digital core die al uw bedrijfskritische processen ondersteunt. Gebouwd op het SAP HANA-platform, is de SAP S/4HANA Enterprise Management oplossing ontworpen met de gebruikerservaring van SAP Fiori. Deze wordt geleverd in de cloud en on-premise.

SAP Cloud Platform

Bouw en implementeer apps razendsnel met ons platform-as-a-service (PaaS) in de cloud. Met het SAP Cloud Platform levert u veilige bedrijfsapplicaties die uw IT-landschap integreren en optimaliseren, flexibiliteit stimuleren en digitale transformatie versnellen. En dat in weken in plaats van in jaren.

Previous Next

SAP HANA

Versnel uw bedrijfsprocessen, verbeter de business intelligence en vereenvoudig uw IT-omgeving met ons in-memory dataplatform. Het is het fundament voor al uw databehoeften.

Concur Expense

Integreer reiskosten, ERP, accounting en betalingsdata in één enkel, cloudgebaseerd en mobiel systeem dat het gehele kostenproces beheert, van aanvragen tot vergoeding.

SAP Ariba Strategic Sourcing Suite

Beheer uw inkoop en leveranciers in alle uitgavencategorieën met één sluitende, source-to-contract suite van oplossingen die de geavanceerde eisen van de sourcing van directe inkoop afhandelen. 

SAP BusinessObjects Business Intelligence Suite

Gebruikers hebben zelf toegang tot inzichten op een platform voor data en analyse. Dankzij die selfservice verhoogt u de flexibiliteit, verlaagt u de werklast en de IT-kosten, én stimuleert u betere besluitvorming.

SAP Commerce Cloud

Bied ongeëvenaarde, naadloze klantervaringen door op één enkel platform alle digitale en fysieke interacties met klanten te integreren. Ongeacht of die online, mobiel of via callcenters en sociale media plaatsvinden.

SAP SuccessFactors Employee Central

Transformeer de work experience met een meertalige cloudoplossing die dient als 'databank' voor gegevens over mensen en HR, en die ook dient als platform voor het stroomlijnen van belangrijke HR-processen.

Technologie en innovatie

Als u in dit digitale tijdperk voorop wilt lopen, moet u op de hoogte blijven van nieuwe, opkomende en toekomstige technologieën. Maar waar moet u beginnen? Ontdek de nieuwste digitale trends en bepaal de beste kansen voor uw bedrijf.
Terug naar boven