Naar inhoud gaan

Alle producten

Aanbevolen producten

Vind de juiste producten die je helpen bij de digitale transformatie, in de breedte van jouw bedrijf. Breng essentiële processen snel en veilig onder in de cloud. Nu, én als je zakelijke behoeften veranderen.

placeholder
SAP S/4HANA Cloud

Verbeter de besluitvorming en verhoog de productiviteit met een digitale kern die al jouw essentiële processen ondersteunt. SAP S/4HANA Cloud is een Cloud ERP die is gebouwd op het SAP HANA platform en is ontworpen met de gebruikerservaring van SAP Fiori.

SAP HANA Cloud

SAP HANA Cloud is een database op een as-a-service-basis voor moderne applicaties en analyses voor al jouw bedrijfsdata. Verzamel betrouwbare, bedrijfsklare informatie uit één oplossing en zorg tegelijkertijd voor veiligheid, privacy, anonimisering en betrouwbaarheid in het bedrijf.

Concur Expense

Integreer reiskosten, ERP, accounting en betalingsdata in één cloudgebaseerd en mobiel systeem dat het gehele kostenproces beheert, van aanvragen tot afstemming.

SAP Ariba Strategic Sourcing Suite

Beheer sourcing en leveranciers in alle uitgavencategorieën met één sluitende, source-to-contract suite van oplossingen die de geavanceerde eisen van de sourcing van directe inkoop afhandelen. 

SAP Integrated Business Planning

Deze cloudoplossing wordt aangedreven door SAP HANA en combineert verkoop- en operationele planning (S&OP), prognoses en vraag, respons en aanbod, behoeftegestuurde aanvulling en voorraadplanning.

SAP Commerce Cloud

Bied ongeëvenaarde, naadloze klantervaringen door op één platform alle digitale en fysieke interacties met klanten te integreren. Ongeacht of die online, mobiel of via callcenters en sociale media plaatsvinden.

SAP SuccessFactors Employee Central

Transformeer de werkervaring met een meertalige cloudoplossing die dient als 'databank' voor gegevens over mensen en HR, en die tegelijk een platform is voor het stroomlijnen van belangrijke HR-processen.

Technologie en innovatie

Innovatie in de praktijk tot stand brengen met de juiste balans tussen mensen, technologie en processen.

Intelligente, duurzame onderneming

SAP legt de basis voor bedrijven om afdelingssilo's af te breken en dynamische, functieoverschrijdende bedrijfsprocessen te implementeren voor optimale ervaringen. 

RISE with SAP

Een moderne oplossing die innovatie mogelijk maakt en tegelijkertijd robuuste, cruciale functies levert die nodig zijn om nieuwe strategische prioriteiten te realiseren.

Duurzame bedrijfsoplossingen

Word een best-run business met de duurzaamheidsoplossingen van SAP. Deze helpen je om jouw impact op mensen en het milieu te begrijpen en te beheren.

Artificial Intelligence

Artificial Intelligence van SAP is gebruiksklaar en voorziet al je bedrijfsprocessen van de intelligence waarmee je transformeert.

Zakelijk netwerk

Stimuleer continuïteit en groei door in realtime samen te werken met al jouw handelspartners om snelheid, flexibiliteit en veerkracht in jouw supply chain te integreren.

Midden- en kleinbedrijf

Vertrouw op SAP oplossingen om jouw bedrijf te laten groeien, zodat je kunt inspelen op elke markt, elk model of elke overname die op je pad komt.

Terug naar boven