Skip to Content
Contact

Zoek een SAP partner

SAP partners spelen een belangrijke rol bij het behalen van succes voor organisaties zoals die van u. Onze partners helpen grote en kleine bedrijven in uiteenlopende branches elke dag weer om hun bedrijf te transformeren en eenvoudiger te runnen. Ze helpen u door de beste SAP oplossingen voor u te herkennen en deze te bouwen, implementeren, onderhouden, ondersteunen en runnen. Samenwerken met een SAP partner is een slimme keuze!

Kant-en-klare apps zoeken

Het SAP App Center is dé plek waar u applicaties van derden kunt vinden, uitproberen, kopen en beheren. Met deze doelgerichte bedrijfsapplicaties realiseert u eenvoudig een innovatieve IT-omgeving. Simpelweg door de functionaliteiten van uw bestaande SAP applicaties uit te breiden.

SAP App Center

Breid uw SAP applicaties uit met krachtige oplossingen van betrouwbare SAP partners. Het SAP App Center bevat zowel gratis als betaalde apps die zijn ingedeeld in categorieën en gerangschikt naar branche. Welke SAP technologie u ook gebruikt; in het SAP App Center vindt u altijd wel een oplossing die bij u past.
Pictogram van een pijl

Ga nu naar het SAP App Center

Het SAP App Center is een wereldwijde, digitale marktplaats voor bedrijfsapplicaties (beschikbaar in meerdere valuta). Met deze applicaties kunt u uw bestaande SAP technologie en oplossingen uitbreiden.
 • Pak uw meest dringende bedrijfsproblemen aan. Ontdek een reeks gratis en betaalde apps, ontwikkeld om goed zaken te kunnen doen.
 • Gestroomlijnde procurement, ontwikkeld voor het bedrijf. Maak gebruik van een workflow op basis van rollen om uw aankopen eenvoudig en centraal te beheren. Van licentieverwerving tot gebruikersbeheer en verlengingen.
 • Een krachtige transactieverwerking. Het SAP App Center ondersteunt een end-to-end factuur- en betalingsverwerking met creditcards, inkooporders en SAP Ariba Payment. Het beschikt over een eersteklas inkoopomgeving, gerealiseerd met een two-tier systeem dat een IT-proces op basis van aanvrager en procurement ondersteunt.
 • Naadloze integratie in uw bestaande SAP omgevingen. Profiteer direct van uw aankoop via een automatische implementatie in een door u geselecteerde omgeving. Eindgebruikers kunnen de apps openen vanuit een launchpad met een single sign-on.
 • Kom in contact met de aanbieder van de app. Het platform fungeert als een centraal communicatieplatform waarmee u rechtstreeks in contact kunt komen met de verkopers achter de applicaties. 

Via het SAP App Center kunt u applicaties van betrouwbare partners ontdekken, uitproberen, kopen, beheren en implementeren. Gebruik deze apps om de digitale transformatie te versterken en uw digitale kern uit te breiden.

Pictogram van een pijl

Ga nu naar het SAP App Center

Previous

Klanten: zoek kant-en-klare apps

Breid de functionaliteit van uw oplossing uit met kant-en-klare apps die door SAP en onze partners zijn ontwikkeld voor specifieke branches, vakgebieden en use cases. Maak eenvoudig gebruik van de mogelijkheid om zowel gratis als betaalde apps te ontdekken en uit te proberen. Beheer meerdere app-abonnementen, facturering en communiceer met verkopers vanuit één uniform systeem.

Partners: voeg uw kant-en-klare apps toe

Voeg uw applicaties toe aan het SAP App Center om meer klanten te bereiken en het maximale uit uw SAP partnerschap te halen. Beheer alle facturen, betalingen en communicatie met de klant vanuit één punt. Creëer een eersteklas ervaring voor uw klanten door gratis trials aan te bieden, een prijslijst te publiceren en uw applicatie automatisch te laten installeren.

Next

Meer SAP partners en oplossingen

Is het niet gelukt een geschikte SAP partner te vinden via de SAP Partner Finder? Dan zijn de volgende op zichzelf staande partnerzoekers wellicht interessant voor u.

Previous

Vind partners die SAP Crystal oplossingen verkopen

Neem sneller en beter onderbouwde beslissingen met deze betaalbare BI-tools (business intelligence).

Afrika  |  Azië/Oceanië en Japan  |  Europa  |  Latijns-Amerika  |  Midden-Oosten  |  Noord-Amerika

Wereldwijde partners in SAP technologie

Blader door een lijst met toonaangevende, wereldwijde verkopers van hardware, databases, opslagsystemen, netwerken en mobiele technologie. Deze partners bieden een reeks producten aan die SAP technologie ondersteunen.

Bekijk de lijst

Vind partners die uw SAP oplossing aanvullen met gecertificeerde oplossingen van SAP

Deze SAP partners en ISV's ontwikkelen gecertificeerde, kant-en-klare SAP oplossingen. Hiermee kunt u de functionaliteit van uw SAP oplossing naar wens uitbreiden.

Nu zoeken

Wereldwijde strategische servicepartners van SAP

De strategische servicepartners van SAP zijn wereldwijd opererende, toonaangevende, adviserende bedrijven die een partnerschap met SAP hebben om klanten bij te staan met eersteklas services op het gebied van bedrijfsconsultancy en implementatie van oplossingen.

Bekijk de lijst

Vind partners die uw SAP oplossingen uitvoeren

Partners in het runnen van SAP oplossingen maken gebruik van de SAP Solution Manager om uw implementatie te optimaliseren. Ze bieden tevens uitgebreid solution management van de end-to-end processen van de oplossing.

Nu zoeken

Vind partners die gecertificeerde SAP HANA hardware leveren

Ontdek hardware powered by SAP HANA waarmee u uw implementatie versnelt. Onze SAP HANA hardwaredirectory bevat apparaten, opslagsystemen en ondersteunde instapsystemen van SAP partners.

Nu zoeken

Vind partners die gecertificeerde outsourcing services bieden

Zoek gecertificeerde partners waar u bepaalde diensten kunt outsourcen. Dit omvat hosting, cloudservices, SAP HANA processen, infrastructuur, applicatiebeheer, mobiele services en outsourcing van bedrijfsprocessen.

Nu zoeken

Next

Waarom werken met een SAP partner

Onze partners zijn een verlengstuk van SAP. Gekwalificeerde partners beschikken over alles wat nodig is om het hoge niveau van klanttevredenheid, productkwaliteit en dienstverlening te bieden dat klanten van SAP verwachten.

SAP partners helpen grote en kleine bedrijven uit verschillende branches en landen de innovatieve SAP oplossingen ten volste te benutten. Zo kunnen deze bedrijven hun organisatie vereenvoudigen en transformeren. Bij SAP vertrouwen we op een ecosysteem van meer dan 13.000 partners om onze oplossingen nog relevanter en toegankelijker te maken. Speciaal voor bedrijven als die van u. Op deze manier zorgen we samen voor een betere wereld met een hogere kwaliteit van leven. Dit zijn enkele redenen om samen te werken met een SAP partner:

 • Speciaal voor u ontwikkeld – Voor SAP is het onmogelijk om in haar eentje elke klant te bereiken en aan alle unieke bedrijfsbehoeften te voldoen. Daarom spelen de SAP partners zo'n cruciale rol. SAP partners zorgen voor het bouwen, uitbreiden, aanpassen en verrijken van onze technologieplatformen om klanten over de hele wereld innovatieve oplossingen op maat aan te kunnen bieden. Elke partner levert zijn eigen unieke mix van expertise, vaardigheden en services om u de juiste oplossing te bieden en u betrouwbaar advies te geven. Nu en in de toekomst.
 • Gericht op de lokale markt – Voor sommige bedrijven is het niet praktisch om rechtstreeks met zo'n groot bedrijf als SAP te werken. Dit geldt met name voor onze klanten uit het midden- en kleinbedrijf. Op dit moment leveren SAP partners diensten aan vrijwel al onze klanten in het midden- en kleinbedrijf. Daarom zijn sommige van onze specifieke oplossingen voor kleine en middelgrote bedrijven uitsluitend beschikbaar via ons partnernetwerk. Kortom, werken met een partner in de buurt, die uw lokale markt kent, uw taal spreekt, uw cultuur begrijpt en eenvoudig lokale nuances kan aanbrengen, is wellicht de ideale keuze voor u.
 • Goede kwaliteit – Alle SAP partners moeten in alle aspecten van hun bedrijfsprocessen, oplossingen en services aan strenge eisen voldoen. Op die manier bent u er zeker van dat u werkt met een partner die niet alleen wordt aanbevolen door SAP, maar ook continu wordt gecontroleerd en geëvalueerd.
 • De allerbeste – In tegenstelling tot veel andere partnerprogramma's beloont en beoordeelt SAP haar partners op meer factoren dan alleen hun omzet. In onze programma's stimuleren we partners om ook goed te presteren op gebieden die voor u heel belangrijk zijn, zoals klanttevredenheid, kwaliteit en deskundigheid. Daardoor kunnen wij een hoog niveau van partners handhaven en een cultuur creëren waarin niet alleen het sluiten van deals, maar ook het opbouwen van een goede relatie met de klant centraal staat. Zo geniet u uiteindelijk van de best mogelijke dienstverlening.

De combinatie van SAP technologie en de kracht van ons SAP partnersysteem zorgt ervoor dat onze oplossingen nog beter worden en werkelijk meerwaarde bieden voor uw bedrijf. Heeft u nog nooit met een SAP partner gewerkt? Misschien is nu het moment aangebroken om daar verandering in te brengen.

 

Pictogram van een persoon

Vind een SAP partner. Doorzoek onze database.

SAP partners werken met u samen om uw uitdagingen aan te pakken en uw bedrijfsvoering eenvoudiger te maken. Veel van onze partners werken met verschillende SAP technologieën en ondersteunen een of meer van de volgende vier disciplines:

 • Oplossingen verkopen – Deze partners worden meestal 'value-added resellers' genoemd. Ze doen in werkelijkheid veel meer dan alleen het verkopen van SAP oplossingen. Deze partners treden op als betrouwbare adviseurs en hebben vaak unieke ervaring in bepaalde branches. Ze zijn veelal experts in het aanpakken van de specifieke problemen van kleine en middelgrote bedrijven. Samen met hen bepaalt u de beste oplossing voor uw situatie en het ideale implementatiemodel dat is afgestemd op uw bedrijfsdoelstellingen. Ze bieden ook doorlopende onderhouds- en ondersteuningsdiensten en zijn erop gericht u te helpen een maximaal rendement te behalen. Zeer belangrijk in een tijd van voortdurende verandering en groei van uw bedrijf.
 • Oplossingen bouwen – Deze partners bouwen oplossingen op basis van vereenvoudigde, 'next generation platforms' van SAP die in verbinding staan met het Internet of Things (IoT), de cloud en mobiele toepassingen, om bedrijven zoals dat van u te helpen floreren in een nieuwe digitale wereld. Met behulp van deze partners kunnen wij tegemoetkomen aan de unieke behoeften van vele verschillende bedrijven en innovatieve methoden bieden om uw bedrijf te runnen en te laten groeien. Partners die SAP oplossingen bouwen, zorgen voor een uitbreiding van onze technologie en functionaliteit en maken onze oplossingen een stuk krachtiger en relevant voor meerdere bedrijven.
 • Oplossingen onderhouden– Partners geven strategisch bedrijfsadvies via het ontwerp, de ontwikkeling, de implementatie en de integratie van SAP oplossingen. Het komt nogal eens voor dat onze servicepartners samenwerken met SAP om op de juiste manier de gewenste oplossing te leveren voor uw bedrijf.
 • Oplossingen uitvoeren – Bedrijven komen meer en meer tot het besef dat het draaiende houden van het IT-systeem hen afleidt van waar het écht om gaat: het draaiende houden en laten groeien van hun organisatie. Daarom vervangen veel bedrijven hun on-premise oplossingen door gehoste oplossingen die door derden worden beheerd. Het is de taak van onze partners om uw SAP oplossingen en IT-infrastructuur namens u te hosten, beheren en uit te voeren. Hierdoor worden resources vrijgemaakt, zodat u zich beter kunt focussen op het runnen van uw bedrijf. Vaak helpt dit u ook om de financiën beter te beheren en u te richten op impactvolle groeistrategieën.

 

Pictogram van een persoon

Vind een SAP partner. Doorzoek onze database.

U bepaalt eenvoudig over welke expertise en ervaring onze partners beschikken. Dat kan namelijk via hun niveau in het SAP PartnerEdge programma en eventuele SAP Recognized Expertise aanduidingen die ze hebben verworven.

 • SAP PartnerEdge Open Ecosystem Partners – Dit is het instapniveau voor ons partnersysteem. Vaak zijn dit kleinere organisaties of partners die net een relatie zijn aangegaan met SAP. Al deze partners moeten een training voltooien voordat zij producten of diensten mogen leveren aan bedrijven zoals dat van u.
 • SAP PartnerEdge Silver Partners – Deze partners maken deel uit van ons SAP PartnerEdge programma met verschillende niveaus. Hoewel dit nog wordt gezien als een instapniveau, hebben deze bedrijven al aan enkele zeer strenge eisen voldaan. Deze partners hebben toezeggingen gedaan wat betreft tijdsbesteding, financiële middelen en resources om in ons programma te worden opgenomen. Daarnaast hebben ze onze vaardigheidstesten en evaluaties met succes doorlopen en zijn daardoor gekwalificeerd voor opname in het programma. Afgezien van deze eisen, moeten deze partners zich continu blijven bijscholen en voldoen aan vereisten wat betreft bedrijfsprocessen om hun zilveren status te behouden.
 • SAP PartnerEdge Gold Partners – Deze partners hebben de gouden status bereikt in het SAP PartnerEdge programma door binnen hun hele bedrijf op een hoog niveau te presteren. Tevens laten ze zien dat zij zeer gemotiveerd zijn om onze klanten meerwaarde te bieden. Het is voor een partner niet mogelijk om de gouden status te behalen alleen op basis van de bedrijfsprestaties of de grootte van het klantenbestand; we kennen ook punten toe voor vakkundigheid en strategische afstemming. Partners worden jaarlijks geëvalueerd en moeten zichzelf steeds opnieuw bewijzen om de gouden status te kunnen behouden.
 • SAP PartnerEdge Platinum Partners – Onze platina partners vertegenwoordigen de meest strategische en wereldwijd georiënteerde organisaties waarmee wij een partnerschap zijn aangegaan. Partners kunnen alleen op uitnodiging de platina status verkrijgen. Dit niveau wordt aangeboden naar aanleiding van een businesscase die wordt beoordeeld en goedgekeurd door de SAP Executive Board. Samenwerken met een van onze platina partners betekent samenwerken met een van onze grootste en meest gewaardeerde SAP partners.
 • SAP Recognized Expertize – Partners met het SAP Recognized Expertise logo hebben een specialisatie en gedegen ervaring opgebouwd met betrekking tot het implementeren van services in een bepaald gebied, een bepaalde SAP oplossing of een bepaalde branche. Aangezien elke partner een grondige training moet ondergaan en aan strenge eisen moet voldoen om een SAP Recognized Expertise toewijzing te krijgen, kunt u ervan uitgaan dat deze partners ware experts zijn binnen hun specialisatiegebied.

 

Pictogram van een persoon

Vind een SAP partner. Doorzoek onze database.

Prijswinnende SAP partners

Met ons jaarlijkse SAP Pinnacle Award programma zetten wij onze meest bijzondere partners in het zonnetje. De finalisten worden beoordeeld door een panel van experts aan de hand van strenge criteria. Via de 'Customer Choice Award' kunt u zelf een SAP partner nomineren. Samenwerken met een winnaar van een SAP Pinnacle Award betekent dat u in zee bent gegaan met een van onze meest innovatieve en best presterende partners. Hieronder worden de categorieën, winnaars en finalisten van de SAP Pinnacle Awards 2017 weergegeven:

SAP Pinnacle Awards

Winnaars en finalisten van 2017
 
Partner van het jaar Customer Choice Award
Winnaars (gedeelde eerste plaats): Capgemini
| EY
Finalisten: NETCONOMY
Partner van het jaar SAP Business One
Winnaar: Seidor

Finalisten: Vision33 | VAR One
Partner van het jaar SAP Business ByDesign
Winnaar: Navigator Business Solutions

Finalisten: Seidor | All for One Steeb
Partner van het jaar SAP Ariba
Winnaar: Accenture

Finalisten: Deloitte | EY
Partner van het jaar SAP S/4HANA – kleine en middelgrote bedrijven
Winnaar: itelligence, NTT DATA Business Solutions

Finalisten: vCentric Technologies | All for One Steeb
Partner van het jaar SAP S/4HANA – grote bedrijven
Winnaar: Deloitte

Finalisten: Accenture | IBM
Partner van het jaar SAP S/4HANA – cloud
Winnaar: Delaware Consulting
Finalisten: Dickinson & Associates | Birchman Group
Partner van het jaar SAP Cloud Platform
Winnaar: Siemens
Finalisten: Accenture | Keytree
Partner van het jaar SAP SuccessFactors – kleine en middelgrote bedrijven
Winnaar: Gavdi Group

Finalisten: Synchrony Global | Allos
Partner van het jaar SAP SuccessFactors – grote bedrijven
Winnaar: Accenture
Finalisten: Deloitte | EY
Partner van het jaar SAP Hybris – kleine en middelgrote bedrijven
Winnaar: Gorilla Group

Finalisten: BORN | itelligence, NTT DATA Business Solutions
Partner van het jaar SAP Hybris – grote bedrijven
Winnaar: Accenture

Finalisten: Capgemini | Deloitte
Partner van het jaar Database & Data Management
Winnaar: OpenText

Finalisten: Celonis | IBM
Partner van het jaar Business Insights
Winnaar: Fidelity Information Services

Finalisten: Fusion Consulting | Galigeo
Partner van het jaar Value Assurance
Winnaar: IBM

Finalisten: Deloitte | EY
Partner van het jaar Digital Marketing Momentum
Winnaar: itelligence, NTT DATA Business Solutions

Finalisten: N'ware Technologies | Beyond Technologies
Partner van het jaar Solution Extension
Winnaar: OpenText

Finalisten: Celonis | DocuSign
Partner van het jaar ISV
Winnaar: CallidusCloud

Finalisten: Dubai Technology Partners | PwC
Platform Reseller van het jaar
Winnaar: IBM
Finalisten: itelligence, NTT DATA Business Solutions
Partner van het jaar met speciale erkenning
Winnaar: United VARs
Pictogram van een persoon

Vind een SAP partner. Ontmoet de winnaars van 2016.

Back to top