Naar inhoud gaan
Vrouw met verrekijker

Zoek een SAP Partner

Waarom samenwerken met een SAP Partner

SAP Partners hebben de expertise die nodig is om SAP klanten tevreden te houden met de kwalitatieve oplossingen en service waar ze op rekenen.

SAP Partners helpen bedrijven over de hele wereld, ongeacht hun omvang of branche, om de innovatieve oplossingen van SAP in te zetten bij de transformatie en vereenvoudiging van hun bedrijfsvoering. SAP rekent bij de ontwikkeling van relevante en haalbare oplossingen voor uw bedrijf op een ecosysteem van meer dan 17.000 partners. Hier volgen een paar redenen waarom het voor u zinvol kan zijn samen te werken met een SAP Partner.

Maatwerk

SAP Partners spelen een cruciale rol doordat ze onze technologieplatforms bouwen, uitbreiden, aanpassen en verrijken, met als doel om innovatieve maatoplossingen te leveren die voldoen aan de hoge verwachtingen van klanten over de hele wereld. Elke partner beschikt over een unieke mix van expertise, vaardigheden en diensten. Zij leveren oplossingen die aansluiten bij uw wensen, waardoor ze uw bedrijf altijd van betrouwbaar advies kunnen voorzien.

Lokale expertise

Voor sommige bedrijven is het niet praktisch om rechtstreeks met een groot bedrijf als SAP samen te werken. Dit geldt met name voor MKB-ondernemingen. Samenwerking met een partner in de buurt kan voor u het ideale scenario zijn. Een partner die de lokale markt begrijpt, uw taal spreekt, dezelfde culturele context heeft en goed op de hoogte is van de plaatselijke wet- en regelgeving.

Ingebouwde kwaliteit

Alle SAP Partners moeten over de hele linie aan strenge eisen voldoen qua bedrijfsvoering, oplossingen en diensten. Zo kunt u erop vertrouwen dat u samenwerkt met een partner waar SAP niet alleen volledig in vertrouwt, maar die ook nog eens continu wordt gevolgd en geëvalueerd.

Ongeëvenaarde prestaties

In tegenstelling tot andere partnerprogramma's, meet en beloont SAP meer dan alleen omzetprestaties. Onze programma's stimuleren partners om uit te blinken op de terreinen die er voor u het meest toe doen: klanttevredenheid, kwaliteit en het niveau van hun vaardigheden. Zo ontstaat een cultuur waarbij het accent meer ligt op het onderhouden van klantrelaties dan op het sluiten van deals.

De combinatie van SAP technologie en de kracht van ons SAP partnersysteem zorgt ervoor dat onze oplossingen nog beter worden en we uw bedrijf echt meerwaarde bieden. Als u nog nooit hebt samengewerkt met een SAP Partner, is dat dan misschien toch het overwegen waard?

Wat onze partners doen

SAP Partners werken met u samen om de uitdagingen van uw bedrijf op te lossen en om u te helpen optimaal te functioneren.

Veel van onze partners werken met verschillende SAP technologieën en zijn actief op een of meerdere van de volgende vier gebieden:

Verkoop van oplossingen

Deze "value-added resellers" doen veel meer dan alleen SAP oplossingen verkopen. Ze voorzien uw bedrijf van betrouwbaar advies en hebben een uniek ervaringsniveau in specifieke branches. Bovendien weten veel van deze partners wat MKB-bedrijven nodig hebben. Ze helpen u om de beste oplossing te vinden voor uw uitdagingen en te bepalen welk implementatiemodel het beste aansluit bij uw bedrijfsdoelen. Ze bieden ook onderhoud en support en helpen u maximaal rendement te halen uit uw investering in SAP technologie, ook als uw behoeften veranderen en uw bedrijf groeit.

Ontwikkeling van oplossingen

Deze partners bouwen oplossingen op basis van SAP's vereenvoudigde nieuwe platforms, die technologieën zoals IoT (Internet of Things), de cloud en mobiele oplossingen aan elkaar koppelen. Zo helpen ze uw bedrijf op weg in een nieuwe digitale wereld. Dankzij deze partners voorzien we in de unieke behoeften van veel bedrijven en komen er innovatieve manieren tot stand waarop u uw bedrijf kunt runnen en uitbouwen. Partners die SAP oplossingen ontwikkelen, breiden onze technologie en functionaliteit uit en maken onze oplossingen een stuk krachtiger en relevanter voor een breder scala aan bedrijven.

Consulting

Onze servicepartners voorzien u van strategisch zakelijk advies bij het ontwerpen, ontwikkelen, implementeren en integreren van SAP oplossingen. Vaak werken servicepartners samen met SAP om uw bedrijf op de juiste manier van de juiste oplossing te voorzien.

Hosten van oplossingen

Veel bedrijven stappen over van on-premise oplossingen naar gehoste oplossingen die door derden worden beheerd. Onze partners staan daarom klaar om uw SAP oplossingen en IT-infrastructuur voor u te hosten en te beheren. Zo kunt u resources en financiële middelen vrijmaken voor groeistrategieën die meer opleveren.

Werk met experts

Bepaal de expertise en ervaring van een SAP Partner op basis van het niveau in SAP PartnerEdge en op basis van SAP Recognized Expertise-aanduidingen.

SAP PartnerEdge Platinum Partners

De organisaties waarmee we het meest strategisch en internationaal samenwerken, kunnen deze "platinum"-status alleen bereiken als wij hen daarvoor uitnodigen op basis van een business case die door de Executive Board van SAP wordt beoordeeld en goedgekeurd. Als u met een van onze platinum partners zaken doet, werkt u met een van de grootste en meest vertrouwde bedrijven in ons partnerecosysteem.

SAP PartnerEdge Gold Partners

Deze partners, die in alle aspecten van hun bedrijfsvoering uitblinken en sterk gericht zijn op het genereren van meerwaarde voor onze klanten, krijgen een puntenscore voor hun competentie en strategische compatibiliteit. De partners worden jaarlijks geëvalueerd en kunnen hun "gold"-status niet alleen bereiken op basis van omzet of aantal klanten.

SAP PartnerEdge Silver Partners

Deze bedrijven hebben tijd, financiële middelen en resources vrijgemaakt om lid van SAP PartnerEdge te worden en voldoen aan strenge toelatingseisen, zoals vaardigheidstests en evaluaties. Ze moeten aan operationele en trainingsvereisten blijven voldoen om hun "silver"-status te kunnen behouden. 

SAP Recognized Expertise

Partners met het SAP Recognized Expertise-logo hebben een specialisatie en ervaring opgebouwd met de implementatie van services op een bepaald gebied, in een specifieke SAP oplossing of voor een bepaalde branche. Aangezien een grondige training moet worden ondergaan en er aan strenge eisen moet worden voldaan om een SAP Recognized Expertise-aanduiding te kunnen krijgen, kunt u ervan uitgaan dat deze partners echte experts zijn binnen hun specialisatiegebied.

Winnaars van SAP Pinnacle Awards

Onze jaarlijkse SAP Pinnacle Award zet onze beste partners in de schijnwerpers. De finalisten worden door een jury van experts beoordeeld op basis van strenge criteria, maar u kunt ook uw eigen SAP Partner nomineren voor de "Customer Choice"-award. Als u met een winnaar van een SAP Pinnacle Award zaken doet, werkt u samen met een van onze meest innovatieve en beproefde en best presterende partners. 

Terug naar boven