Naar inhoud gaan
Contact
Chat met mij Chat offline
Chat met een medewerker van SAP voor live hulp.
Contact
Commentaar, vragen of feedback? Stuur ons een e-mail.
Find a Partner

Zoek een SAP partner

SAP partners spelen een belangrijke rol bij het behalen van succes voor organisaties zoals die van u. Onze partners helpen grote en kleine bedrijven in uiteenlopende branches elke dag weer om hun bedrijf te transformeren en eenvoudiger te runnen. Ze helpen u door de beste SAP oplossingen voor u te herkennen en deze te bouwen, implementeren, onderhouden, ondersteunen en runnen. Samenwerken met een SAP partner is een slimme keuze!

SAP Qualified Partner Package Solutions

SAP Qualified Partner Packages Solutions worden gemaakt, verkocht en ondersteund door SAP partners. Deze geïntegreerde oplossingen combineren de toonaangevende software en innovaties van SAP met het intellectuele eigendom van een SAP partner. Denk hierbij aan branchespecifieke expertise, gespecialiseerde services, maatwerk, configuraties of applicaties. Het resultaat zijn aantrekkelijke geprijsde oplossingen die snel rendement bieden, een laag risico en hoge voorspelbaarheid.
 
 
 
 

SAP App Center

Het SAP App Center is dé plek waar u applicaties van derden kunt vinden, uitproberen, kopen en beheren. Met deze doelgerichte bedrijfsapplicaties realiseert u eenvoudig een innovatieve IT-omgeving. Simpelweg door de functionaliteiten van uw bestaande SAP applicaties uit te breiden.

SAP App Center

Breid uw SAP applicaties uit met krachtige oplossingen van betrouwbare SAP partners. Het SAP App Center bevat zowel gratis als betaalde apps die zijn ingedeeld in categorieën en gerangschikt naar branche. Welke SAP technologie u ook gebruikt; in het SAP App Center vindt u altijd wel een oplossing die bij u past.
Pictogram van een pijl

Ga nu naar het SAP App Center

Het SAP App Center is een wereldwijde, digitale marktplaats voor bedrijfsapplicaties (beschikbaar in meerdere valuta). Met deze applicaties kunt u uw bestaande SAP technologie en oplossingen uitbreiden.
 • Pak uw meest dringende bedrijfsproblemen aan. Ontdek een reeks gratis en betaalde apps, ontwikkeld om goed zaken te kunnen doen.
 • Gestroomlijnde procurement, ontwikkeld voor het bedrijf. Maak gebruik van een workflow op basis van rollen om uw aankopen eenvoudig en centraal te beheren. Van licentieverwerving tot gebruikersbeheer en verlengingen.
 • Een krachtige transactieverwerking. Het SAP App Center ondersteunt een end-to-end factuur- en betalingsverwerking met creditcards, inkooporders en SAP Ariba Payment. Het beschikt over een eersteklas inkoopomgeving, gerealiseerd met een two-tier systeem dat een IT-proces op basis van aanvrager en procurement ondersteunt.
 • Naadloze integratie in uw bestaande SAP omgevingen. Profiteer direct van uw aankoop via een automatische implementatie in een door u geselecteerde omgeving. Eindgebruikers kunnen de apps openen vanuit een launchpad met een single sign-on.
 • Kom in contact met de aanbieder van de app. Het platform fungeert als een centraal communicatieplatform waarmee u rechtstreeks in contact kunt komen met de verkopers achter de applicaties. 

Via het SAP App Center kunt u applicaties van betrouwbare partners ontdekken, uitproberen, kopen, beheren en implementeren. Gebruik deze apps om de digitale transformatie te versterken en uw digitale kern uit te breiden.

Pictogram van een pijl

Ga nu naar het SAP App Center

Vorige

Klanten: zoek kant-en-klare apps

Breid de functionaliteit van uw oplossing uit met kant-en-klare apps die door SAP en onze partners zijn ontwikkeld voor specifieke branches, vakgebieden en use cases. Maak eenvoudig gebruik van de mogelijkheid om zowel gratis als betaalde apps te ontdekken en uit te proberen. Beheer meerdere app-abonnementen, facturering en communiceer met verkopers vanuit één uniform systeem.

Partners: voeg uw kant-en-klare apps toe

Voeg uw applicaties toe aan het SAP App Center om meer klanten te bereiken en het maximale uit uw SAP partnerschap te halen. Beheer alle facturen, betalingen en communicatie met de klant vanuit één punt. Creëer een eersteklas ervaring voor uw klanten door gratis trials aan te bieden, een prijslijst te publiceren en uw applicatie automatisch te laten installeren.

Volgende

Meer SAP partners en oplossingen

Is het niet gelukt een geschikte SAP partner te vinden via de SAP Partner Finder? Dan zijn de volgende op zichzelf staande partnerzoekers wellicht interessant voor u.

Vorige

Vind partners die SAP Crystal oplossingen verkopen

Neem sneller en beter onderbouwde beslissingen met deze betaalbare BI-tools (business intelligence).

Europa

Wereldwijde partners in SAP technologie

Blader door een lijst met toonaangevende, wereldwijde verkopers van hardware, databases, opslagsystemen, netwerken en mobiele technologie. Deze partners bieden een reeks producten aan die SAP technologie ondersteunen.

Bekijk de lijst

Vind partners die uw SAP oplossing aanvullen met gecertificeerde oplossingen van SAP

Deze SAP partners en ISV's ontwikkelen gecertificeerde, kant-en-klare SAP oplossingen. Hiermee kunt u de functionaliteit van uw SAP oplossing naar wens uitbreiden.

Nu zoeken

Wereldwijde strategische servicepartners van SAP

De strategische servicepartners van SAP zijn wereldwijd opererende, toonaangevende, adviserende bedrijven die een partnerschap met SAP hebben om klanten bij te staan met eersteklas services op het gebied van bedrijfsconsultancy en implementatie van oplossingen.

Bekijk de lijst

Vind partners die uw SAP oplossingen uitvoeren

Partners in het runnen van SAP oplossingen maken gebruik van de SAP Solution Manager om uw implementatie te optimaliseren. Ze bieden tevens uitgebreid solution management van de end-to-end processen van de oplossing.

Nu zoeken

Vind partners die gecertificeerde SAP HANA hardware leveren

Ontdek hardware powered by SAP HANA waarmee u uw implementatie versnelt. Onze SAP HANA hardwaredirectory bevat apparaten, opslagsystemen en ondersteunde instapsystemen van SAP partners.

Nu zoeken

Vind partners die gecertificeerde outsourcing services bieden

Zoek gecertificeerde partners waar u bepaalde diensten kunt outsourcen. Dit omvat hosting, cloudservices, SAP HANA processen, infrastructuur, applicatiebeheer, mobiele services en outsourcing van bedrijfsprocessen.

Nu zoeken

Volgende

Waarom werken met een SAP partner

Onze partners zijn een verlengstuk van SAP. Gekwalificeerde partners beschikken over alles wat nodig is om het hoge niveau van klanttevredenheid, productkwaliteit en dienstverlening te bieden dat klanten van SAP verwachten.

SAP partners helpen grote en kleine bedrijven uit verschillende branches en landen de innovatieve SAP oplossingen ten volste te benutten. Zo kunnen deze bedrijven hun organisatie vereenvoudigen en transformeren. Bij SAP vertrouwen we op een ecosysteem van meer dan 13.000 partners om onze oplossingen nog relevanter en toegankelijker te maken. Speciaal voor bedrijven als die van u. Op deze manier zorgen we samen voor een betere wereld met een hogere kwaliteit van leven. Dit zijn enkele redenen om samen te werken met een SAP partner:

 • Speciaal voor u ontwikkeld – Voor SAP is het onmogelijk om in haar eentje elke klant te bereiken en aan alle unieke bedrijfsbehoeften te voldoen. Daarom spelen de SAP partners zo'n cruciale rol. SAP partners zorgen voor het bouwen, uitbreiden, aanpassen en verrijken van onze technologieplatformen om klanten over de hele wereld innovatieve oplossingen op maat aan te kunnen bieden. Elke partner levert zijn eigen unieke mix van expertise, vaardigheden en services om u de juiste oplossing te bieden en u betrouwbaar advies te geven. Nu en in de toekomst.
 • Gericht op de lokale markt – Voor sommige bedrijven is het niet praktisch om rechtstreeks met zo'n groot bedrijf als SAP te werken. Dit geldt met name voor onze klanten uit het midden- en kleinbedrijf. Op dit moment leveren SAP partners diensten aan vrijwel al onze klanten in het midden- en kleinbedrijf. Daarom zijn sommige van onze specifieke oplossingen voor kleine en middelgrote bedrijven uitsluitend beschikbaar via ons partnernetwerk. Kortom, werken met een partner in de buurt, die uw lokale markt kent, uw taal spreekt, uw cultuur begrijpt en eenvoudig lokale nuances kan aanbrengen, is wellicht de ideale keuze voor u.
 • Goede kwaliteit – Alle SAP partners moeten in alle aspecten van hun bedrijfsprocessen, oplossingen en services aan strenge eisen voldoen. Op die manier bent u er zeker van dat u werkt met een partner die niet alleen wordt aanbevolen door SAP, maar ook continu wordt gecontroleerd en geëvalueerd.
 • De allerbeste – In tegenstelling tot veel andere partnerprogramma's beloont en beoordeelt SAP haar partners op meer factoren dan alleen hun omzet. In onze programma's stimuleren we partners om ook goed te presteren op gebieden die voor u heel belangrijk zijn, zoals klanttevredenheid, kwaliteit en deskundigheid. Daardoor kunnen wij een hoog niveau van partners handhaven en een cultuur creëren waarin niet alleen het sluiten van deals, maar ook het opbouwen van een goede relatie met de klant centraal staat. Zo geniet u uiteindelijk van de best mogelijke dienstverlening.

De combinatie van SAP technologie en de kracht van ons SAP partnersysteem zorgt ervoor dat onze oplossingen nog beter worden en werkelijk meerwaarde bieden voor uw bedrijf. Heeft u nog nooit met een SAP partner gewerkt? Misschien is nu het moment aangebroken om daar verandering in te brengen.

 

Pictogram van een persoon

Vind een SAP partner. Doorzoek onze database.

SAP partners werken met u samen om uw uitdagingen aan te pakken en uw bedrijfsvoering eenvoudiger te maken. Veel van onze partners werken met verschillende SAP technologieën en ondersteunen een of meer van de volgende vier disciplines:

 • Oplossingen verkopen – Deze partners worden meestal 'value-added resellers' genoemd. Ze doen in werkelijkheid veel meer dan alleen het verkopen van SAP oplossingen. Deze partners treden op als betrouwbare adviseurs en hebben vaak unieke ervaring in bepaalde branches. Ze zijn veelal experts in het aanpakken van de specifieke problemen van kleine en middelgrote bedrijven. Samen met hen bepaalt u de beste oplossing voor uw situatie en het ideale implementatiemodel dat is afgestemd op uw bedrijfsdoelstellingen. Ze bieden ook doorlopende onderhouds- en ondersteuningsdiensten en zijn erop gericht u te helpen een maximaal rendement te behalen. Zeer belangrijk in een tijd van voortdurende verandering en groei van uw bedrijf.
 • Oplossingen bouwen – Deze partners bouwen oplossingen op basis van vereenvoudigde, 'next generation platforms' van SAP die in verbinding staan met het Internet of Things (IoT), de cloud en mobiele toepassingen, om bedrijven zoals dat van u te helpen floreren in een nieuwe digitale wereld. Met behulp van deze partners kunnen wij tegemoetkomen aan de unieke behoeften van vele verschillende bedrijven en innovatieve methoden bieden om uw bedrijf te runnen en te laten groeien. Partners die SAP oplossingen bouwen, zorgen voor een uitbreiding van onze technologie en functionaliteit en maken onze oplossingen een stuk krachtiger en relevant voor meerdere bedrijven.
 • Oplossingen onderhouden– Partners geven strategisch bedrijfsadvies via het ontwerp, de ontwikkeling, de implementatie en de integratie van SAP oplossingen. Het komt nogal eens voor dat onze servicepartners samenwerken met SAP om op de juiste manier de gewenste oplossing te leveren voor uw bedrijf.
 • Oplossingen uitvoeren – Bedrijven komen meer en meer tot het besef dat het draaiende houden van het IT-systeem hen afleidt van waar het écht om gaat: het draaiende houden en laten groeien van hun organisatie. Daarom vervangen veel bedrijven hun on-premise oplossingen door gehoste oplossingen die door derden worden beheerd. Het is de taak van onze partners om uw SAP oplossingen en IT-infrastructuur namens u te hosten, beheren en uit te voeren. Hierdoor worden resources vrijgemaakt, zodat u zich beter kunt focussen op het runnen van uw bedrijf. Vaak helpt dit u ook om de financiën beter te beheren en u te richten op impactvolle groeistrategieën.

 

Pictogram van een persoon

Vind een SAP partner. Doorzoek onze database.

U bepaalt eenvoudig over welke expertise en ervaring onze partners beschikken. Dat kan namelijk via hun niveau in het SAP PartnerEdge programma en eventuele SAP Recognized Expertise aanduidingen die ze hebben verworven.

 • SAP PartnerEdge Open Ecosystem Partners – Dit is het instapniveau voor ons partnersysteem. Vaak zijn dit kleinere organisaties of partners die net een relatie zijn aangegaan met SAP. Al deze partners moeten een training voltooien voordat zij producten of diensten mogen leveren aan bedrijven zoals dat van u.
 • SAP PartnerEdge Silver Partners – Deze partners maken deel uit van ons SAP PartnerEdge programma met verschillende niveaus. Hoewel dit nog wordt gezien als een instapniveau, hebben deze bedrijven al aan enkele zeer strenge eisen voldaan. Deze partners hebben toezeggingen gedaan wat betreft tijdsbesteding, financiële middelen en resources om in ons programma te worden opgenomen. Daarnaast hebben ze onze vaardigheidstesten en evaluaties met succes doorlopen en zijn daardoor gekwalificeerd voor opname in het programma. Afgezien van deze eisen, moeten deze partners zich continu blijven bijscholen en voldoen aan vereisten wat betreft bedrijfsprocessen om hun zilveren status te behouden.
 • SAP PartnerEdge Gold Partners – Deze partners hebben de gouden status bereikt in het SAP PartnerEdge programma door binnen hun hele bedrijf op een hoog niveau te presteren. Tevens laten ze zien dat zij zeer gemotiveerd zijn om onze klanten meerwaarde te bieden. Het is voor een partner niet mogelijk om de gouden status te behalen alleen op basis van de bedrijfsprestaties of de grootte van het klantenbestand; we kennen ook punten toe voor vakkundigheid en strategische afstemming. Partners worden jaarlijks geëvalueerd en moeten zichzelf steeds opnieuw bewijzen om de gouden status te kunnen behouden.
 • SAP PartnerEdge Platinum Partners – Onze platina partners vertegenwoordigen de meest strategische en wereldwijd georiënteerde organisaties waarmee wij een partnerschap zijn aangegaan. Partners kunnen alleen op uitnodiging de platina status verkrijgen. Dit niveau wordt aangeboden naar aanleiding van een businesscase die wordt beoordeeld en goedgekeurd door de SAP Executive Board. Samenwerken met een van onze platina partners betekent samenwerken met een van onze grootste en meest gewaardeerde SAP partners.
 • SAP Recognized Expertize – Partners met het SAP Recognized Expertise logo hebben een specialisatie en gedegen ervaring opgebouwd met betrekking tot het implementeren van services in een bepaald gebied, een bepaalde SAP oplossing of een bepaalde branche. Aangezien elke partner een grondige training moet ondergaan en aan strenge eisen moet voldoen om een SAP Recognized Expertise toewijzing te krijgen, kunt u ervan uitgaan dat deze partners ware experts zijn binnen hun specialisatiegebied.

 

Pictogram van een persoon

Vind een SAP partner. Doorzoek onze database.

Prijswinnende SAP partners

Met ons jaarlijkse SAP Pinnacle Award programma zetten wij onze meest bijzondere partners in het zonnetje. Een panel van experts beoordeelt de finalisten aan de hand van strenge criteria. Via de 'Customer Choice Award' kunt u zelf een SAP partner nomineren. Kiezen voor een SAP Pinnacle Award betekent dat u samenwerkt met een van onze meest innovatieve en best presterende partners. Hieronder worden de categorieën, winnaars en finalisten van de SAP Pinnacle Awards van 2018 weergegeven:

SAP Pinnacle Awards 2018: winnaars en finalisten

Vorige
SAP Hybris Partner van het Jaar – grote organisaties
Deze onderscheiding beloont een SAP partner die met SAP Hybris oplossingen een grote bijdrage heeft geleverd aan het succes van een grote organisatie. De winnende partner is geselecteerd op basis van zijn investeringen, productinnovatie, digitale innovatie, de omzet, succesvolle klantadoptie en GTM-innovatie. 
Finalisten: Deloitte | IBM 
 
Nieuwe Cloud Partner van het Jaar – kleine en middelgrote organisaties
Deze onderscheiding beloont een SAP partner die sinds 2016 of 2017 is gaan deelnemen aan het SAP PartnerEdge programma en die de grootste bijdrage in cloud business heeft laten zien gedurende 2017.
Finalisten: Blueprint Technologies | BosCloud Jiangsu Science and Technology Co., Ltd.
 
Capgemini | EY (gedeeld)
Customer Choice Partner van het Jaar – grote organisaties
Deze onderscheiding, op basis van klantnominaties, beloont een SAP partner die werkt voor grote organisaties en een bijdrage heeft geleverd aan een digitale bedrijfstransformatie met significantie organisatie-impact.
 
SAP SuccessFactors Partner van het Jaar – grote organisaties
Deze onderscheiding beloont een SAP partner voor zijn bijdrage aan het succes van grote organisaties die werken met oplossingen van SAP SuccessFactors. De winnende partner is geselecteerd op basis van zijn investeringen, productinnovatie, digitale innovatie, de omzet, succesvolle klantadoptie en Go To Market (GTM)-innovatie. 
Finalisten: Accenture | IBM
 
SAP Global Partner van het Jaar – integratie
Deze onderscheiding beloont een SAP partner die zich inzet voor verregaande integratie van SAP softwareplatforms en daarmee op diverse manieren meerwaarde levert aan klanten. De winnende partner is geselecteerd op basis van zijn investeringen, vermogen om markten te veroveren, product-innovatie, omzet en klanttevredenheid. 
Finalisten: Facebook | Thomson Reuters 
 
SAP Global Partner van het Jaar – infrastructuur 
Deze onderscheiding beloont een SAP partner die innovatieve oplossingen levert voor een verscheidenheid van implementatiescenario's, waaronder on-premise, cloud, hybride en virtuele architecturen. De winnende partner is geselecteerd op basis van succesvolle digitale transformatie voor de klant, afstemming op de visie en de SAP platformroadmap, het vermogen om markten aan te spreken en uit te breiden, en zijn succes en relevantie binnen het SAP ecosysteem. 
Finalisten: Fujitsu | Lenovo
 
SAP Business One Partner van het Jaar
Deze onderscheiding beloont een SAP partner voor de bijdrage aan de verkoop, marktgroei, adoptie van SAP HANA en werving van nieuwe klanten. 
Finalisten: Beijing AVA Technology | Devoted Business Solutions
 
SAP Business ByDesign Partner van het Jaar
Deze onderscheiding beloont een partner van SAP voor zijn impact op het succes van SAP klanten die de SAP Business ByDesign® oplossing gebruiken. De winnende partner is geselecteerd op basis van technologische innovatie, impact op de markt en aangetoonde impact op klanten.  
Finalisten: B4B Solutions | Seidor
 
Customer Choice – kleine en middelgrote organisaties
Deze onderscheiding, op basis van klantnominaties, beloont een SAP partner die kleine en middelgrote organisaties heeft geholpen met de digitale transformatie en daarmee de bedrijfsprestaties significant heeft verbeterd.
Finalisten: GISA GmbH | EY
 
SAP App Center Partner van het Jaar
Deze onderscheiding beloont een SAP partner die met zijn oplossingen op het SAP App Center bijdraagt aan de innovatie van klanten, en daarmee zorgt voor het grootste commerciële succes. De winnende partner is geselecteerd op basis van een combinatie van commerciële en go-to-market succescriteria.
Finalisten: BlueBoot Business Software | In Mind Cloud 
 
 
 
SAP Value Assurance Partner van het Jaar
Deze onderscheiding beloont een SAP partner die met SAP Value Assurance servicepakketten (op basis van SAP S/4HANA) een grote bijdrage heeft geleverd aan het succes van een klant. De winnende partner is geselecteerd op basis van zijn investeringen, productinnovatie, digitale innovatie, de omzet, succesvolle klantadoptie en Go To Market (GTM)-innovatie. 
Finalisten: Deloitte | IBM 
 
SAP Hybris Partner van het Jaar – kleine en middelgrote organisaties
Deze onderscheiding beloont een SAP partner die met SAP Hybris oplossingen een grote bijdrage heeft geleverd aan het succes van een kleine of middelgrote organisatie. De winnende partner is geselecteerd op basis van de marktimpact, aangetoonde impact op de klant en de inspanningen voor technologische innovatie.
Finalisten: Gorilla Group | Zaelab
 
SAP Analytics Cloud Partner van het Jaar
Deze onderscheiding beloont een SAP partner die - met de SAP Analytics Cloud oplossing - de grootste omzet-impact heeft gehad voor SAP en een robuust businessplan heeft voor structurele groei. De winnende partner is geselecteerd op basis van de omzetbijdrage aan SAP en het aangetoonde klantsucces.
Finalisten: Dickinson + Associates | JFE Systems, Inc.
 
SAP Ariba Partner van het Jaar – grote organisaties
Deze onderscheiding beloont een SAP partner voor zijn impact op het succes van grote organisaties die SAP Ariba oplossingen gebruiken. De winnende partner is geselecteerd op basis van zijn investeringen, productinnovatie, digitale innovatie, de omzet, succesvolle klantadoptie en Go To Market (GTM)-innovatie. 
Finalisten: Accenture | EY
 
ISV Partner van het Jaar – marktexpansie
Deze onderscheiding beloont een SAP partner met een focus op het bouwen van oplossingen, die de grootste bijdrage heeft geleverd om de SAP markt de vergroten. De winnende partner is geselecteerd op basis van de jaarlijkse groei in opkomende SAP softwaremarkten.
Finalisten: Enterprise Information Resources Inc. | Meteo Protect
 
SAP Partner van het Jaar – Database en Data Management
Deze onderscheiding beloont een SAP partner die met database en data management de grootste omzet heeft bereikt, en die een solide bedrijfsplan heeft voor blijvend succes van het partnership. De winnende partner is geselecteerd op basis van de omzetbijdrage aan SAP en aangetoond klantsucces.
Finalisten: Atos | Oxygen Business Solutions
 
SAP Global Platinum Reseller van het jaar
Deze onderscheiding beloont een SAP partner die in 2017 de grootste groei in cloud heeft laten zien, met indirecte inkomsten als resultaat.
Finalisten: Deloitte | United VARs
 
SAP Solution Extension Partner van het Jaar
Deze onderscheiding beloont een SAP partner voor de ontwikkeling van een SAP Solution Extension als een aanvullende softwaretechnologie. De winnende partner is geselecteerd op basis van zijn technologische innovatie, impact op de markt én op klanten. 
Finalisten: Celonis | DocuSign
 
SAP Cloud Partner van het Jaar – kleine en middelgrote organisaties
Deze onderscheiding beloont een SAP partner voor de uitmuntende manier waarop hij cloudoplossingen van SAP heeft geïmplementeerd en voor zijn vermogen om omzet te vergroten. Met deze onderscheiding erkent SAP dat de partner vaardig is in het ontwikkelen van nieuwe businessmodellen, zoals de 'profit option' voor het SAP PartnerEdge® Cloud Choice programma, en voor het sluiten van flinke deals met nieuwe en bestaande klanten. De winnende partner is geselecteerd op basis van zijn vermogen om een winstgevend cloudbedrijf te bouwen en beheren, en daarbij alle uitdagingen het hoofd te bieden. 
Finalisten:Edenhouse Solutions | Illumiti
 
ISV Partner van het Jaar – prijs voor technologische innovatie
Deze onderscheiding beloont een SAP partner met een focus op het bouwen van oplossingen, die de meest innovatieve oplossingen heeft ontwikkeld om klanten succesvol en innovatief te laten zijn in hun branche. De winnende partner is geselecteerd op basis van de ontwikkeling van geavanceerde technologische innovaties, integratie met de nieuwste SAP innovaties, de impact op de markt én op klanten. 
Finalisten: dormakaba Group | PowerPlan
 
SAP S/4HANA Partner van het Jaar – co-ontwikkeling
Deze onderscheiding beloont een SAP partner voor zijn uitmuntende samenwerking in de co-ontwikkeling, uitbreiding en het gezamenlijk naar de markt gaan met SAP S/4HANA Industry Solutions. De winnende partner versnelt de ontwikkeling van SAP S/4HANA Industry Solutions en breidt de mogelijkheden van SAP software uit, om zo klanten in meerdere branches te helpen hun ROI te optimaliseren en hun digitale transformatie mogelijk te maken.
 
SAP S/4HANA Partner van het Jaar – kleine en middelgrote organisaties
Deze onderscheiding beloont een SAP partner die met de SAP S/4HANA Cloud een grote bijdrage heeft geleverd aan het succes van een kleine of middelgrote organisatie. De winnende partner is geselecteerd op basis van zijn investeringen, innovatie, omzet en klantsucces.
Finalisten: Delaware | Dickinson + Associates
 
SAP S/4HANA Partner van het Jaar – grote organisaties
Deze onderscheiding beloont een SAP partner die met SAP S/4HANA® software een grote bijdrage heeft geleverd aan het succes van een grote organisatie. De winnende partner is geselecteerd op basis van zijn investeringen, productinnovatie, digitale innovatie, de omzet, succesvolle klantadoptie en Go To Market (GTM)-innovatie. 
Finalisten: Accenture | IBM
 
SAP Leonardo Partner van het Jaar
Deze onderscheiding beloont een SAP partner die heeft bewezen de digitale strategie van SAP te ondersteunen, bijvoorbeeld door producten te ontwikkelen of verkoopkansen te pakken voor o.a. het digitale innovatiesysteem SAP Leonardo. De winnende partner is geselecteerd op basis van zijn investeringen, productinnovatie, digitale innovatie, de omzet, succesvolle klantadoptie en Go To Market (GTM)-innovatie. 
Finalisten: Accenture | Capgemini
 
GSSP SAP Business Transformation Partner van het Jaar
Deze onderscheiding beloont een SAP partner voor het transformeren van zijn SAP software 'business'. De winnende organisatie integreert SAP oplossingen met innovatieve en succesvolle productconcepten, en investeert in trainingen, replatforming en het opzetten van nieuwe markten. Daardoor groeit de afname van SAP software bij deze organisatie.
Finalisten: Cognizant Technology Solutions | Wipro
 
SAP SuccessFactors Partner van het Jaar – kleine en middelgrote organisaties
Deze onderscheiding beloont een SAP partner voor zijn bijdrage aan de verkoop van abonnementsgebaseerde softwarelicenties. Daarbij wordt gekeken naar de geregistreerde omzet en jaarlijkse groei en het aantal klanten dat aan het portfolio is toegevoegd. De onderscheiding benadrukt ook dat de partner heeft geïnvesteerd in technologie en services van SAP, veel capaciteit en ervaring heeft met implementaties en er goed in slaagt klantrelaties te ontwikkelen en te behouden.
Finalisten: Gavdi Group | Seidor
 
Partner Applicatie van het Jaar – sociale impact
Deze onderscheiding beloont een SAP partner die applicaties bouwt met een hoge sociale impact. De winnende applicaties zijn geselecteerd bij SAP partners die betrokken zijn bij het SAP PartnerEdge programma, met als vereisten de sociale impact, technische innovatie en het aangetoonde klantsucces.
Finalisten: Molecular Health | Unified Inbox
 
SAP Partner van het Jaar – analytics & inzichten
Deze onderscheiding beloont een SAP partner, betrokken bij SAP software voor analytics en inzichten, die de grootste omzet aan SAP heeft geleverd en een solide bedrijfsplan heeft om blijvende groei te realiseren. De winnende partner is geselecteerd op basis van omzetbijdrage aan SAP en het aangetoonde klantsucces. 
Finalisten: BSG Partners | Techedge SpA
 
ISV Partner van het Jaar
Deze onderscheiding beloont een SAP partner met een focus op het bouwen van oplossingen, die een oplossing van wereldformaat heeft ontwikkeld en een significante omzet aan SAP heeft geleverd. Deze partner heeft ook een indrukwekkend track-record van klantsuccessen en heeft een sterk businessplan voor een succesvol partnership. De winnende partner is geselecteerd op basis van zijn marktaanwezigheid, technologische integratie met SAP en de omzetbijdrage aan SAP. 
Finalisten: Ingentis | Vertex, Inc.
 
 
Volgende
Pictogram van een persoon

Zoek een SAP partner. Nu zoeken

Terug naar boven