Naar inhoud gaan
Contact
Chat met mij Chat offline
Chat met een medewerker van SAP voor live hulp.
Contact
Commentaar, vragen of feedback? Stuur ons een e-mail.

Word een SAP Partner

200 miljard redenen om SAP Partner te worden

Een nog niet gepubliceerd IDC-onderzoek* voorspelt dat SAP Partners de komende vijf jaar naar verwachting bijna 200 miljard dollar aan netto nieuwe omzet zullen genereren. Word SAP Partner en profiteer mee. 


 
Aangezien wordt geschat dat SAP's partnereconomie tegen 2024 is verdubbeld, wilt u nu SAP Partner worden. De mogelijkheid om de toonaangevende technologieplatforms van SAP te verrijken en uit te breiden met uw eigen unieke IP, in de cloud en aangedreven door een intelligent enterprise is een kans die zich maar één keer per generatie voordoet.
 
Slimme bedrijven werken transparant, gefocust en flexibel om tot baanbrekende resultaten te komen. Ze doen meer met minder en vergroten de betrokkenheid van werknemers door processen te automatiseren. Ze leveren de beste klantervaringen omdat ze proactief inspelen op de verwachtingen van hun klanten. Ze bedenken nieuwe zakelijke modellen en inkomstenstromen.
 
Onze strategie is er daarom op gericht onze klanten te helpen intelligent enterprises te worden, zodat ze hun doelstellingen halen. Maar dat kunnen we niet alleen. Alleen als we onze krachten bundelen met bedrijven als het uwe, kunnen we onze belofte waarmaken dat we onze klanten willen helpen om slimme, geoptimaliseerde bedrijven te realiseren die de wereld helpen beter te functioneren.

Een programma dat bij uw bedrijf past

We hebben SAP PartnerEdge zo opgezet dat het programma via vier eenvoudige samenwerkmodellen met uw bedrijf kan meegroeien: Build, Sell, Service en Run. 


Selecteer een samenwerkmodel en word vandaag nog SAP Partner

Krijg toegang tot vereenvoudigde contracten en gestandaardiseerde programmavergoedingen met kortingen, een Value Points-systeem dat u beloont op basis van de totale bijdrage van uw bedrijf en steeds meer voordeel naarmate u hogere programmaniveaus bereikt.

Hebt u hulp nodig bij het kiezen van een samenwerkmodel?

*Bron: IDC SAP Partner Opportunity Study, 2019 (nog niet gepubliceerd)

Terug naar boven