Naar inhoud gaan

Word een SAP Partner

200 miljard redenen om SAP Partner te worden

Een nog niet gepubliceerd IDC-onderzoek* voorspelt dat SAP Partners de komende vijf jaar naar verwachting bijna 200 miljard dollar aan netto nieuwe omzet zullen genereren. Word SAP Partner en profiteer mee. 

Aangezien wordt geschat dat SAP's partnereconomie tegen 2024 is verdubbeld, wilt u nu SAP Partner worden. De mogelijkheid om de toonaangevende technologieplatforms van SAP te verrijken en uit te breiden met uw eigen unieke IP, in de cloud en aangedreven door een intelligent enterprise is een kans die zich maar één keer per generatie voordoet.
 
Slimme bedrijven werken transparant, gefocust en flexibel om tot baanbrekende resultaten te komen. Ze doen meer met minder en vergroten de betrokkenheid van werknemers door processen te automatiseren. Ze leveren de beste klantervaringen omdat ze proactief inspelen op de verwachtingen van hun klanten. Ze bedenken nieuwe zakelijke modellen en inkomstenstromen.
 
Onze strategie is er daarom op gericht onze klanten te helpen intelligent enterprises te worden, zodat ze hun doelstellingen halen. Maar dat kunnen we niet alleen. Alleen als we onze krachten bundelen met bedrijven als het uwe, kunnen we onze belofte waarmaken dat we onze klanten willen helpen om slimme, geoptimaliseerde bedrijven te realiseren die de wereld helpen beter te functioneren.

Een programma dat bij uw bedrijf past

We hebben SAP PartnerEdge zo opgezet dat het programma via vier eenvoudige samenwerkmodellen met uw bedrijf kan meegroeien: Build, Sell, Service en Run. 

Selecteer een samenwerkmodel en word vandaag nog SAP Partner

Krijg toegang tot vereenvoudigde contracten en gestandaardiseerde programmavergoedingen met kortingen, een Value Points-systeem dat u beloont op basis van de totale bijdrage van uw bedrijf en steeds meer voordeel naarmate u hogere programmaniveaus bereikt.

Build: bouw oplossingen

Ideaal voor partners zoals OEM's, onafhankelijke softwareleveranciers (ISV's) en applicatieontwikkelaars die oplossingen ontwikkelen voor of integreren met SAP technologie en platforms. Bent u er klaar voor om innovatieve oplossingen te ontwerpen en op de markt te brengen?

Sell: verkoop oplossingen

Dit model is vooral bedoeld voor resellers en value-added resellers (VAR's) die oplossingen in de cloud of on-premise wederverkopen, implementeren en van support voorzien. U kunt de hele customer lifecycle voor uw rekening nemen of met andere partners of SAP samenwerken.

Service: lever service bij oplossingen

SAP Service Partners zijn consultants of systeemintegrators (SI's) die strategisch advies, systeemontwerp, oplossingsintegratie en projectimplementatie aanbieden bij oplossingen van SAP. 

Run: voer oplossingen uit

Als outsourcing- of hostingpartner kunt u via een private of public cloud SAP oplossingen aan klanten aanbieden. Voeg uw eigen IP toe of verbeter cloudoplossingen van SAP met uw eigen branche- of vakexpertise.

Test het concept

Bent u nog niet klaar om een van de SAP PartnerEdge-samenwerkmodellen te kiezen? U kunt de samenwerking met SAP ook testen door een "open ecosystem" partner te worden. Dit instapniveau van SAP PartnerEdge geeft u zonder risico's en kosten toegang tot een beperkt aantal mogelijkheden en een beperkte hoeveelheid product- en programma-informatie. 

*Bron: IDC SAP Partner Opportunity Study, 2019 (nog niet gepubliceerd)

Terug naar boven