Naar inhoud gaan
Contact
Chat met mij Chat offline
Chat met een medewerker van SAP voor live hulp.
Contact
Commentaar, vragen of feedback? Stuur ons een e-mail.
De kracht van partnerschap
De kracht van partnerschap

Of u nu een klant bent op zoek naar een samenwerkingspartner, een organisatie die wil deelnemen aan ons partnerecosysteem, of een bestaande SAP partner die zich wil aanmelden op onze beveiligde website: hier bent u aan het juiste adres!

Vorige

Zoek een SAP partner

Onze partners helpen u bij het aanschaffen, bouwen, implementeren, onderhouden, ondersteunen en uitvoeren van de SAP oplossing die het beste bij uw unieke behoeften past. Ongeacht de grootte of branche van uw bedrijf. Vind vandaag nog een gecertificeerde professional.

Word een SAP partner

SAP's complete portfolio van toonaangevende oplossingen en prijswinnende partnerprogramma helpen u om meer klanten en inkomsten te genereren voor uw bedrijf. Bekijk de mogelijkheden om partner te worden.

Bent u al partner?

Bestaande SAP partners kunnen zich aanmelden bij SAP PartnerEdge via sappartneredge.com. Hier vindt u exclusieve sales- en marketingtools, evenementen, informatie over oplossingen, support, demo's, trainingen en nog veel meer.

Certificeer mijn oplossing

Met een certificering vergroot u het vertrouwen dat klanten hebben in de innovatieve applicaties die u ontwikkelt met SAP technologie. Het is een keurmerk van SAP. U vraagt de certificering aan bij het SAP Integration and Certification Center.

Volgende
Terug naar boven