Naar inhoud gaan
afbeelding van een man die op een mobiel apparaat werkt en naar een supply chain kijkt

Run een intelligente, duurzame onderneming

Presteer optimaal met SAP oplossingen voor meer flexibiliteit, winstgevendheid en duurzaamheid.

Wat is een intelligente, duurzame onderneming?

Een intelligente, duurzame onderneming is een onderneming waarin geavanceerde technologieën en best practices consistent worden toegepast binnen flexibele, geïntegreerde bedrijfsprocessen. Zo helpt SAP u een intelligent, duurzaam bedrijf op te bouwen:

  • Gebruik tools om te begrijpen wat er in je onderneming gebeurt en waarom 
  • Integreer AI en machine learning in je bedrijfsprocessen
  • Integreer duurzame praktijken in de kern van je bedrijfsstrategie en -activiteiten
  • Bouw flexibele waardeketens en pas geavanceerde best practices uit de branche toe om je bedrijf te optimaliseren
  • Implementeer branchespecifieke verticale processen in de cloud om uw waardeketen volledig uit te voeren

Maak van je organisatie een intelligente, duurzame onderneming

Bij SAP leggen we de basis voor bedrijven om afdelingssilo's af te breken en dynamische, functieoverschrijdende bedrijfsprocessen te implementeren voor optimale ervaringen. 

 
Uitgelichte oplossingen binnen ons framework:
Duurzame bedrijfsoplossingen

Word een best-run business door duurzaam te werken. De SAP solutions for sustainability helpen je om je impact op mensen en het milieu te begrijpen en te beheren.

Business Technology Platform

Behaal uw doelen met de vrijheid en flexibiliteit om uw applicaties overal op één holistisch platform te bouwen, te beheren en te implementeren.

Artificial Intelligence

Presteer op je best door gebruik te maken van AI met uitgebreide en transformatieprocessen om onmiddellijk elk aspect van je bedrijf te optimaliseren.

Zakelijk netwerk

Breng alle interactie- en integratiepunten van uw handelspartners samen om uw bedrijf sneller dan ooit vooruit te laten komen met SAP Business Network. 

Branchespecifieke cloud

Ontdek en implementeer verticale oplossingen van SAP en onze partners waarmee u geavanceerde, branchespecifieke best practices kunt toepassen en uw huidige bedrijfsprocessen kunt uitbreiden.

Uitgebreide planning en analyse

Zet een vereenvoudigd, uitgebreid planningsproces op dat de planningen van je financiën, supply chain en personeel aan elkaar koppelt tot één geïntegreerd plan voor de gehele onderneming.

Experience Management

Krijg inzicht in de sentimenten van klanten, werknemers en andere belanghebbenden met oplossingen voor Experience Management van SAP en Qualtrics. 

Business Process Management

Transformeer processen en realiseer customer excellence op schaal door op efficiënte wijze te analyseren, modelleren, simuleren, automatiseren, verbeteren en processen te bewaken.

placeholder

RISE with SAP

RISE with SAP helpt u om een intelligente, duurzame onderneming te worden.

Wat zeggen toonaangevende analisten over SAP?

Wat zeggen toonaangevende analisten over SAP?

Ontdek in dit IDC-rapport het belang van de sectorcloud en het bedrijfsnetwerk als belangrijke stimulansen van digitale transformatie in industriële ecosystemen.

Duurzaamheid van bedrijven van betrokkenheid naar impact

Ontdek hoe bedrijven uitgebreide duurzaamheid in de hele waardeketen stimuleren en de bedrijfsprestaties verbeteren met geïntegreerde technologie en oplossingen voor gegevensbeheer.

Nieuwe technologie: se verwachte totale economische impact van de benadering voor de sectorcloud van SAP

Ontdek hoe de sectorcloud van SAP bedrijven helpt hun bedrijf te transformeren door de invoering van beste praktijken, processen en oplossingen specifiek voor de sector.

Intelligent Enterprise Institute

SAP heeft het Intelligent Enterprise Institute opgericht, dat bedrijfseigenaren op maat gesneden ondersteuning zal bieden om hen te helpen optimaal te profiteren van hun SAP landschap. Het Intelligent Enterprise Institute biedt expertise op het gebied van datamanagement, verbeteringen van bedrijfsprocessen, ervaringsbeheer en duurzaamheid via laboratoria.

Data

Het Data Lab helpt klanten een resultaatgerichte datastrategie te definiëren en data tot een asset te maken. Data Lab combineert de kracht van SAP datamanagementservices en technologieën om onze klanten te helpen een nieuwe aanpak van datagedreven business models te ontdekken.

Proces

Het Process Lab van het Intelligent Enterprise Institute belooft een terrein voor procesinnovatie en -optimalisatie op basis van de nieuwste technologieën en best practices. Klanten krijgen de kans om hun eigen roadmap voor procesinnovatie en -optimalisatie op hoog niveau op te stellen.

Ervaring

Het Experience Lab wil onze klanten helpen luisteren naar wat er rond hun bedrijf gebeurt, of naar hun ervaringsdata, en te begrijpen waarom dit gebeurt. Klanten krijgen de kans om hun ervaringsbeheertraject te ontwerpen en de initiële roadmap te tekenen.

Duurzaamheid

Het Sustainability Lab helpt onze klanten op weg naar een duurzamer bedrijf. Klanten krijgen de kans om te bedenken en herevalueren hoe ze hun bedrijf naar duurzaamheid in kunnen richten, en dit vervolgens uit te voeren.

Wil je je bedrijf optimaliseren en maximaal profiteren van je SAP landschap? Neem contact met ons op.
Je kunt ook contact met ons opnemen via je technische kwaliteitsmanager,  die verantwoordelijk is voor je SAP MaxAttention contract.

Verbeter uw bedrijfsprocessen in de hele onderneming

placeholder
Enterprise Resource Planning

Geef uw hele organisatie inzicht in de financiële context en de winstgevendheid van beslissingen en planningen en behaal nieuwe productiviteitsniveaus door workflows te automatiseren.

placeholder
Human Capital Management

Bied naadloze ervaringen die de betrokkenheid vergroten door personeelsstrategieën te koppelen aan bedrijfsprioriteiten en door volledig zicht te krijgen op talent en gerelateerde financiën. 

placeholder
Supply Chain Management

Verbeter de betrouwbaarheid en prestaties door uw netwerken volledig transparant te maken. Met geïntegreerde AI en realtime inzichten kunt u onmiddellijk de juiste actie ondernemen om in te spelen op veranderende omstandigheden.

placeholder
Uitgavenbeheer

Integreer intelligente technologieën en analyses in wereldwijde uitgavenprocessen en bied uitgebreid compliance- en leveranciersbeheer door uitgavendata uit alle bronnen te verzamelen.

placeholder
Customer Relationship Management

Bied persoonlijke, betrouwbare en verbonden klantervaringen dankzij diepgaand inzicht in de klant, effectieve betrokkenheid bij elk contactmoment en levering van uitzonderlijke persoonlijke ervaringen. 

placeholder
IT

Stel samen met IT roadmaps voor digitale transformatie op en laat uw team op de snelst mogelijke manier apps ontwikkelen, processen integreren en data-inzichten leveren om uw kernbedrijfsprocessen te verrijken.

Veelgestelde vragen

Een Intelligent Enterprise past geavanceerde technologieën en best practices toe binnen flexibele, geïntegreerde bedrijfsprocessen om de best mogelijke resultaten te behalen. Bij SAP stellen we onze klanten in staat om Intelligent Enterprises te worden door data en processen te integreren, flexibele waardeketens op te bouwen en te innoveren met best practices uit de branche. We bieden onze klanten de mogelijkheid de sentimenten van hun klanten, partners en werknemers te begrijpen en ernaar te handelen. We helpen hen om hun milieu-impact te beheren en zo flexibeler, winstgevender en duurzamer te worden.

Nee. De strategie voor een Intelligent Enterprise werd ontwikkeld om uw bedrijf te helpen de mogelijkheden aan te nemen die wij als kenmerkend voor een best-run business zien. U hoeft niet al deze mogelijkheden te implementeren om een Intelligent Enterprise te zijn. En het is niet nodig al deze mogelijkheden te ondersteunen met SAP oplossingen om een Intelligent Enterprise van uw bedrijf te maken. SAP ondersteunt de soepele integratie van on-premise en cloudgebaseerde applicaties, inclusief oplossingen van partners en derden.

Nee. U kunt het traject naar een Intelligent Enterprise in elk onderdeel van uw bedrijf starten, bijvoorbeeld in finance, customer experience, human resources, inkoop, supply chain of IT. De route die u volgt, moet zijn gebaseerd op uw bedrijfsbehoeften en prioriteiten. Als u hulp nodig hebt bij het plannen van uw traject, raden we aan de korte enquête voor beoordeling van de Intelligent Enterprise in te vullen.

Ja. Wij geloven dat een modern en intelligent ERP-systeem in de cloud de beste basis is om uw bedrijf te transformeren naar een Intelligent Enterprise. Om de bedrijfstransformatie te versnellen en te vereenvoudigen, raden we aan gebruik te maken van ons aanbod RISE with SAP

Neem vandaag nog contact met ons op

Terug naar boven