Naar inhoud gaan
Technologie voor machine learning die auto's volgt op een snelweg

SAP Insights

Kom meer te weten over de technologie en de trends die de toekomst van bedrijfssoftware vormgeven.

Aanbevolen artikelen

Wat is ERP?

Een modern cloudgebaseerd ERP-systeem is een cruciale tool voor alle activiteiten op het gebied van bedrijfstransformatie. Ontdek hoe een Enterprise Resource Planning-systeem werkt, wat de voordelen zijn, welke implementatietypen er bestaan, en meer.

Man in een datawarehouse
Persoon die een onderdeel produceert met rondvliegende vonken

Wat is datamanagement?

Ontdek waarom een solide strategie voor datamanagement en een modern datamanagementsysteem essentieel zijn voor elk bedrijf, ongeacht de grootte of branche.

Meer informatie

Supply Chain Management vandaag

Ontdek hoe Supply Chain Management (SCM) radicaal verandert, waarom het belangrijk is en hoe het bedrijven digitaliseert en transformeert.

Meer informatie

Alles over data

Big Data

Krijg een overzicht van de soorten data, de vijf V's van Big Data en hoe Big Data-analyses bedrijven transformeren en de concurrentiepositie en veerkracht vergroten.

Datawarehouse

Ontdek de centrale rol die een datawarehouse speelt om data uit verschillende bronnen te verbinden en te harmoniseren. Maak kennis met belangrijke begrippen, ontdek hoe een datawarehouse werkt en wat de voordelen zijn en leer alles over de data-architectuur.

Datalake

Ontdek hoe een datalake grote hoeveelheden ruwe data opslaat in hun oorspronkelijke indeling, en in welke opzichten een datalake verschilt van een datawarehouse.

Datagovernance

Ontdek hoe richtlijnen en processen op het gebied van datagovernance u helpen uw data accuraat en betrouwbaar te houden, zowel vanuit de bron als tijdens de verwerking, van data-invoer tot toegang.

Datamodellering

Ontdek hoe datamodellering een standaardmethode biedt voor het definiëren en opmaken van databasecontent waarmee verschillende applicaties dezelfde data kunnen delen.

Datamining

Ontdek hoe datamining krachtige statistische, wiskundige en analysetools gebruikt om grote datasets te doorzoeken en zo patronen en relaties te identificeren.

Luchtfoto van wegen
 • Internet of Things
 • Artificial Intelligence
 • Machine learning
 • Blockchain
 • Cloud computing
 • Augmented Reality (AR)
 • Internet of Things
 • Artificial Intelligence
 • Machine learning
 • Blockchain
 • Cloud computing
 • Augmented Reality (AR)
Internet of Things

Internet of Things (IoT)

Leer de basisprincipes van het IoT: hoe het werkt, wat de voordelen zijn en in welk opzicht het verschilt van het IIoT. Ontdek ook hoe het Internet of Things de moderne branche heeft veranderd.

Artificial Intelligence

Artificial intelligence (AI)

Ontdek hoe artificial intelligence en AI bedrijven transformeren en ze veerkrachtiger en concurrerender maken.

Machine learning

Machine learning

Maak kennis met de basisprincipes van machine learning, van de typen machine learning en hoe het werkt tot de uitdagingen waarmee bedrijven worden geconfronteerd als ze machine learning gebruiken.

Blockchain

Blockchaintechnologie

Ontrafel blockchain: ontdek wat het is en hoe het werkt. Maak kennis met de verschillende typen blockchaintechnologie die tegenwoordig worden gebruikt en ontdek hoe blockchain de transformatie aanstuurt in diverse branches en sectoren.

Cloud computing

Cloud computing

Lees meer over cloudtechnologie (inclusief SaaS, PaaS en IaaS), verken implementatiemodellen en blijf op de hoogte van de nieuwste trends.

Augmented Reality (AR)

Augmented Reality (AR)

Ontdek de mogelijkheden van Augmented Reality, en hoe het zich onderscheid van Mixed en Virtual Reality. Leer ook over de voordelen van AR en hoe het ingezet kan worden als businesstool.

Meer inzichten

SAP Insights nieuwsbrief

Nu aanmelden

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en krijg belangrijke inzichten.

Terug naar boven