Naar inhoud gaan
top-down foto van laptop, tablet en schrijfblok

SAP Insights

Leer meer over trending topics binnen inteliigente technologie, bedrijfssoftware, data en meer.

Aanbevolen artikelen

placeholder
Wat is ERP?

Een modern cloudgebaseerd ERP-systeem is een cruciale tool voor alle activiteiten op het gebied van bedrijfstransformatie. Ontdek hoe een Enterprise Resource Planning-systeem werkt, wat de voordelen zijn, welke implementatietypen er bestaan, en meer.

placeholder
Wat is Cloud ERP?

Cloud ERP is software voor Enterprise Resource Planning die via internet toegankelijk is. Als IT-ruggengraat of als "brein" van een bedrijf biedt Cloud ERP-software geavanceerde functionaliteit voor alle kernprocessen in een organisatie.

Alles over data

placeholder
Big Data

Krijg een overzicht van de soorten data, de vijf V's van Big Data en hoe Big Data-analyses bedrijven transformeren en de concurrentiepositie en veerkracht vergroten.

placeholder
Datawarehouse

Ontdek de centrale rol die een datawarehouse speelt om data uit verschillende bronnen te verbinden en te harmoniseren. Maak kennis met belangrijke begrippen, ontdek hoe een datawarehouse werkt en wat de voordelen zijn en leer alles over de data-architectuur.

placeholder
Datalake

Ontdek hoe een datalake grote hoeveelheden ruwe data opslaat in hun oorspronkelijke indeling, en in welke opzichten een datalake verschilt van een datawarehouse.

placeholder
Datagovernance

Ontdek hoe richtlijnen en processen op het gebied van datagovernance u helpen uw data accuraat en betrouwbaar te houden, zowel vanuit de bron als tijdens de verwerking, van data-invoer tot toegang.

placeholder
Datamodellering

Ontdek hoe datamodellering een standaardmethode biedt voor het definiëren en opmaken van databasecontent waarmee verschillende applicaties dezelfde data kunnen delen.

placeholder
Datamining

Ontdek hoe datamining krachtige statistische, wiskundige en analysetools gebruikt om grote datasets te doorzoeken en zo patronen en relaties te identificeren.

Meer inzichten

SAP Insights nieuwsbrief

placeholder
Meld je vandaag nog aan

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg belangrijke inzichten.

Terug naar boven