Naar inhoud gaan
Contact
Chat met mij Chat offline
Chat met een medewerker van SAP voor live hulp.
Contact
Commentaar, vragen of feedback? Stuur ons een e-mail.

Genereer meerwaarde met digitale technologieën

Previous Next

Transformeer retailgoederenbeheer

Verbind uw personeel, leveranciers, consumenten en het IoT in realtime. Zo mist u geen enkele kans  en profiteert u optimaal van uw digitale transformatie, met als gevolg meer meerwaarde voor uw bedrijf.

Leg onuitgesproken klantbehoeften bloot, bied persoonlijke ervaringen en werk efficiënter in de retailwaardeketen met de intelligent enterprise. Die creëert u door nieuwe technologieën te koppelen aan geïntegreerde bedrijfsoplossingen. 

De feiten op een rij

80%
van alle retailers in de Forbes Global 2000 is klant van SAP.

Forbes

91%
toename in klantretentie bij retailers met een omnichannel strategie voor customer engagement.

Aberdeen Group

Retailsoftware die helemaal is afgestemd op uw behoeften

Profiteer van realtime klant- en point-of-sale-inzichten (POS), bereik uw klanten via alle mogelijke kanalen en krijg de transparantie die u nodig heeft om alle processen te optimaliseren. De SAP software voor retail en omnichannel helpt daarbij.

Wat zeggen de bekende analisten over SAP?

Omarm de toekomst van retail met innovatie

Previous Next

Profiteer van roadmaps en use cases op het gebied van digitale innovatie

Verken innovatiegestuurde digitale roadmaps en use cases om een omni-experience klantbetrokkenheid, optimalisatie van de digitale supply chain en ervaringsgerichte retail te leveren.

Previous Next

Gebruik het Internet of Things om betere relaties met uw klanten op te bouwen

Ontdek hoe nieuwe technologie van het Internet of Things (IoT) ervoor kan zorgen dat u reageert met de tone of voice en snelheid die klanten eisen. Bekijk de video en download daarna de whitepaper van IDC voor meer informatie.

Laat u inspireren door retailexperts

Community's en evenementen

Previous Next

Intelligentie is de grootste troef van de mens, maar ook van uw onderneming. Laat opkomende technologieën voor uw financiële organisatie werken en transformeer naar een Intelligent Enterprise. Bied uw klanten ongeëvenaarde service, laat uw
werknemers focussen op wat er echt toe doet en zie als eerste in uw branche nieuwe businesskansen. 

De financiële en bancaire branche verandert sneller dan ooit tevoren. Klanten verwachten meer, regelgeving wordt steeds ingewikkelder en de competitie groeit. Hoe blijft u bij met deze ontwikkelingen? Omarm intelligente technologie. Ga voor die ultieme klantervaring en vergroot de effectiviteit van uw organisatie. Dit rapport geeft u inzicht en biedt houvast in uw digitale transformatie naar een Intelligent Enterprise.

Webinar: Digital Innovation for Business Transformation – A Framework For Success!

Transformeer uw bancaire organisatie naar een Intelligent Enterprise. Hoe? Met een digital roadmap die uw digitale reis precies in kaart brengt. SAP en IDC laten in deze webinar zien hoe u een gedegen strategische langetermijnvisie creëert en deze uitvoert. 

In controle over alle processen in uw retailorganisatie

Van human resources tot finance en analytics, wij hebben de juiste oplossingen voor u om uw retailbedrijf over de hele linie sneller en eenvoudiger te runnen. Ons uitgebreide aanbod van oplossingen bevat gegarandeerd relevante oplossingen voor u om toe te werken naar structurele groei.
Previous Next

Human Resources

Betere resultaten, empowered personeel en duurzame talentontwikkeling. U bereikt het met vereenvoudigde HR-processen en een hoge werknemersbetrokkenheid.

Finance

Rust uw financiële processen uit met geautomatiseerde, real-time analtyics. Dat geeft u de informatie en inzichten om in de hele organisatie vooruit te kijken.

Analytics

Verwerk complexe gegevens, voorspel, voer diepgaande analyses uit en breng data van diverse bronnen samen op één geïntegreerd platform.

Cloud- en dataplatforms

Werk met zakelijke applicaties die gebruikmaken van moderne technologie, waaronder het SAP HANA platform, cloud en mobile.

Internet of Things (IoT)

Ontwikkel supersnelle, intelligente IoT-applicaties voor de business en IT.

Terug naar boven