Naar inhoud gaan
Contact
Chat met mij Chat offline
Chat met een medewerker van SAP voor live hulp.
Contact
Commentaar, vragen of feedback? Stuur ons een e-mail.

Retail

Bereik meer klanten en bied persoonlijke ervaringen die uw klanten kunnen vertrouwen door een Intelligent Enterprise te worden met retailoplossingen van SAP.

SAP Industries Forum 2020: Retail

Online event | 26 maart 2020

Genereer meerwaarde met digitale technologieën

Previous Next

Transformeer retailgoederenbeheer

Verbind uw personeel, leveranciers, consumenten en het IoT in realtime. Zo mist u geen enkele kans  en profiteert u optimaal van uw digitale transformatie, met als gevolg meer meerwaarde voor uw bedrijf.

Leg onuitgesproken klantbehoeften bloot, bied persoonlijke ervaringen en werk efficiënter in de retailwaardeketen met de intelligent enterprise. Die creëert u door nieuwe technologieën te koppelen aan geïntegreerde bedrijfsoplossingen. 

Optimaliseer ervaringen met intelligente technologieën

Omarm opkomende technologieën om inzicht in consumenten te krijgen, vertrouwen op te bouwen en de naadloze winkelervaringen te bieden die consumenten graag willen.

De feiten op een rij

80%
van alle retailers in de Forbes Global 2000 is klant van SAP.

Forbes

91%
toename in klantretentie bij retailers met een omnichannel strategie voor customer engagement.

Aberdeen Group

Retailsoftware die helemaal is afgestemd op uw behoeften

Profiteer van realtime inzicht in uw klanten en verkooppunten, bereik klanten via alle mogelijke kanalen en krijg de transparantie die u nodig heeft om alles te optimaliseren: van uw merchandising tot uw supply chain.

Wat zeggen de bekende analisten over SAP?

Omarm de toekomst van retail met innovatie

Previous Next

Word een best-run middelgroot retailbedrijf

Ontdek in deze IDC InfoBrief, gesponsord door SAP, hoe middelgrote retailers flexibeler worden met de digitale transformatie zodat ze kunnen voldoen aan de snel veranderende eisen van klanten.

Laat u inspireren door retailexperts

Community's en evenementen

In controle over alle processen in uw retailorganisatie

We bieden complete oplossingen voor alle bedrijfsprocessen in iedere branche: u vindt altijd een oplossing die u kunt gebruiken om een 'connected business' te creëren.
Previous Next

Human Resources

Betere resultaten, empowered personeel en duurzame talentontwikkeling. U bereikt het met vereenvoudigde HR-processen en een hoge werknemersbetrokkenheid.

Finance

Rust uw financiële processen uit met geautomatiseerde, real-time analtyics. Dat geeft u de informatie en inzichten om in de hele organisatie vooruit te kijken.

Analytics

Verwerk complexe gegevens, voorspel, voer diepgaande analyses uit en breng data van diverse bronnen samen op één geïntegreerd platform.

Cloud- en dataplatforms

Werk met zakelijke applicaties die gebruikmaken van moderne technologie, waaronder het SAP HANA platform, cloud en mobile.

Internet of Things (IoT)

Ontwikkel supersnelle, intelligente IoT-applicaties voor de business en IT.

Terug naar boven