Skip to Content
Contact

Genereer meerwaarde met digitale technologieën

Previous Next

Transformeer retailgoederenbeheer

Verbind uw personeel, leveranciers, consumenten en het IoT in realtime. Zo mist u geen enkele kans  en profiteert u optimaal van uw digitale transformatie, met als gevolg meer meerwaarde voor uw bedrijf.

Leg onuitgesproken klantbehoeften bloot, bied persoonlijke ervaringen en werk efficiënter in de retailwaardeketen met de intelligent enterprise. Die creëert u door nieuwe technologieën te koppelen aan geïntegreerde bedrijfsoplossingen. 

De feiten op een rij

80%
van alle retailers in de Forbes Global 2000 is klant van SAP.

Forbes

91%
toename in klantretentie bij retailers met een omnichannel strategie voor customer engagement.

Aberdeen Group

Retailsoftware die helemaal is afgestemd op uw behoeften

Profiteer van realtime klant- en point-of-sale-inzichten (POS), bereik uw klanten via alle mogelijke kanalen en krijg de transparantie die u nodig heeft om alle processen te optimaliseren. De SAP software voor retail en omnichannel helpt daarbij.

Wat zeggen de bekende analisten over SAP?

IDC's kijk op transformatie bij retail

Laat u inspireren door retailexperts

Wat is de intelligent enterprise?

In controle over alle processen in uw retailorganisatie

Van human resources tot finance en analytics, wij hebben de juiste oplossingen voor u om uw retailbedrijf over de hele linie sneller en eenvoudiger te runnen. Ons uitgebreide aanbod van oplossingen bevat gegarandeerd relevante oplossingen voor u om toe te werken naar structurele groei.
Previous Next

Human Resources

Betere resultaten, empowered personeel en duurzame talentontwikkeling. U bereikt het met vereenvoudigde HR-processen en een hoge werknemersbetrokkenheid.

Finance

Rust uw financiële processen uit met geautomatiseerde, real-time analtyics. Dat geeft u de informatie en inzichten om in de hele organisatie vooruit te kijken.

Analytics

Verwerk complexe gegevens, voorspel, voer diepgaande analyses uit en breng data van diverse bronnen samen op één geïntegreerd platform.

Cloud- en dataplatforms

Werk met zakelijke applicaties die gebruikmaken van moderne technologie, waaronder het SAP HANA platform, cloud en mobile.

Internet of Things (IoT)

Ontwikkel supersnelle, intelligente IoT-applicaties voor de business en IT.

Back to top