Naar inhoud gaan

Retail

Speel in op de toekomst en transformeer winkelervaringen via elk kanaal met cloudoplossingen van SAP voor retail.

Aanbevolen retailoplossingen

Ontdek onze retailoplossingen

79% van de retailorganisaties vindt het belangrijk om assortimenten snel en efficiënt te wijzigen en prijzen via verschillende kanalen aan te passen op basis van actuele trends en klantinzichten, maar slechts 27% is hiertoe in staat.

Bron: SAP Performance Benchmarking

74% van de retailers vindt het belangrijk dat winkelmedewerkers toegang hebben tot realtime product- en voorraadinformatie om klanten beter van dienst te zijn, maar slechts 30% is hiertoe in staat.

Bron: SAP Performance Benchmarking

72% van de retailorganisaties vindt het belangrijk om volledige zichtbaarheid te hebben in de uitgavencategorieën van alle bedrijfsonderdelen en regio's van hun retailactiviteiten, maar slechts 29% is hiertoe in staat.

Bron: SAP Performance Benchmarking

70% van de retailers vindt het belangrijk om inzicht te hebben in de wereldwijde voorraadpool en deze te optimaliseren om producten in te kopen en bestellingen af te handelen vanaf elke gewenste plek, maar slechts 15% is hiertoe in staat.

Bron: SAP Performance Benchmarking

73% van de retailorganisaties vindt het belangrijk om leuke, relevante en fijne klantervaringen te bieden die zijn afgestemd op het sentiment, de historie en de voorkeuren van elke klant. Slechts 10 procent kan dat.

Bron: SAP Performance Benchmarking

Aanbevolen cloudoplossingen voor retail

Terug naar boven