Skip to Content
Contact

Voorspel, anticipeer, en creëer engaging winkelervaringen

Met de overstap naar een geïntegreerd en realtime retailplatform verzamelt u waardevolle inzichten over klantgedrag, waardoor u meer klanten werft en meer verkoopt. U reageert razendsnel op de vraag, beheert voorraden en zorgt voor persoonlijke, omnichannel productaanbiedingen. De betrokkenheid van klanten neemt toe.

Excelleer in de digitale wereld waarin technologie de regels van retail bepaalt

Previous Next

De retail is een branche in beweging. Trendsettende retailers handelen in het moment, zodat zij kansen kunnen pakken zodra die zich voordoen. Zo leggen zij een fundament voor structurele groei. Lees hoe u ook in het moment kunt handelen, door het voortouw te nemen in de digitale transformatie en processen te herdefiniëren.

De feiten op een rij

80%
van alle retailers in de Forbes Global 2000 is klant van SAP.

Forbes

91%
toename in klantretentie bij retailers met een omnichannel strategie voor customer engagement.

Aberdeen Group

Retailsoftware die helemaal is afgestemd op uw behoeften

Profiteer van realtime klant- en point-of-sale-inzichten (POS), bereik uw klanten via alle mogelijke kanalen en krijg de transparantie die u nodig heeft om alle processen te optimaliseren. De SAP software voor retail en omnichannel helpt daarbij.

Versnel de transformatie van uw bedrijf met SAP Digital Business Services

Onze branche-experts, consultants en support engineers zorgen ervoor dat u snel aan de slag kunt met SAP en alles uit de oplossingen haalt. Zij adviseren en begeleiden in elke stap van de digitale transformatie.

Wat zeggen de bekende analisten over SAP?

Ontdek hoe retailers succes behalen met SAP

Previous Next

20% minder stappen in het bestelproces met SAP HANA

Lidl maakt gebruik van een toekomstbestendig en stabiel platform om processen end-to-end te optimaliseren en klanten op een innovatieve manier te bedienen.

20x snellere campagnes met SAP Hybris Marketing

Bekijk hoe Home Shopping Europe GmbH (HSE24) meer gerichte campagnes uitvoert doordat marketeers klantdata nu razendsnel kunnen analyseren.

40x snellere procedure voor openstaande facturen

Dankzij SAP HANA verwerkt Zalando financiële transacties nu tien keer zo snel. Dat helpt hen om koploper te blijven in de Europese markt voor online shoppen.

Omarm de toekomst van retail met innovatie

Previous Next

Retailanalytics geven vorm aan de branche

Geavanceerde analytics zijn een cruciaal aspect van de retailbranche. Ondernemingen die analytics-oplossingen omarmen, zien voordelen die tot één resultaat leiden: meer winst.  

Previous Next

Gebruik het Internet of Things om betere relaties met uw klanten op te bouwen

Ontdek hoe nieuwe technologie van het Internet of Things (IoT) ervoor kan zorgen dat u reageert met de tone of voice en snelheid die klanten eisen. Bekijk de video en download daarna de whitepaper van IDC voor meer informatie.

Laat u inspireren door retailexperts

Community's en evenementen

Previous Next

Retail Community

Word lid van onze bruisende community en blijf op de hoogte van alles wat er zich afspeelt binnen retail. We praten u graag bij over hoe onze oplossingen u helpen in te spelen op trends en klantbehoeften.

SAP Future of Food Forum

Het SAP Future of Food Forum brengt diverse experts uit de food retail en consumentengoederenbranche samen. Zij praten elkaar bij over de nieuwste innovaties in food, de mobile customer experience, personalisatie, de duurzame voedselketen en omnichannel commerce.

In controle over alle processen in uw retailorganisatie

Van human resources tot finance en analytics, wij hebben de juiste oplossingen voor u om uw retailbedrijf over de hele linie sneller en eenvoudiger te runnen. Ons uitgebreide aanbod van oplossingen bevat gegarandeerd relevante oplossingen voor u om toe te werken naar structurele groei.
Previous Next

Human Resources

Betere resultaten, empowered personeel en duurzame talentontwikkeling. U bereikt het met vereenvoudigde HR-processen en een hoge werknemersbetrokkenheid.

Finance

Rust uw financiële processen uit met geautomatiseerde, real-time analtyics. Dat geeft u de informatie en inzichten om in de hele organisatie vooruit te kijken.

Analytics

Verwerk complexe gegevens, voorspel, voer diepgaande analyses uit en breng data van diverse bronnen samen op één geïntegreerd platform.

Cloud- en dataplatforms

Werk met zakelijke applicaties die gebruikmaken van moderne technologie, waaronder het SAP HANA platform, cloud en mobile.

Internet of Things (IoT)

Ontwikkel supersnelle, intelligente IoT-applicaties voor de business en IT.

Back to top