Naar inhoud gaan
Contact
Chat met mij Chat offline
Chat met een medewerker van SAP voor live hulp.
Contact
Commentaar, vragen of feedback? Stuur ons een e-mail.

Publieke sector

Met digitalisatie legt u het fundament voor een soepele overheid zonder frictie

Previous Next

Bescherm burgers, bied hen een leefbare omgeving en zorg ervoor dat iedereen zich kan ontplooien. Zorg voor een digitale samenleving waarin burgers veel zaken kunnen afwikkelen. Dankzij de digitalisering kunt u overheidsdiensten aanbieden die in hoge mate zijn afgestemd op persoonlijke behoeften. Laat mensen ervaren dat de overheid er voor hen is, door communities aan elkaar te koppelen.

De feiten op een rij

17%

minder tijd nodig voor financiële voorspellingen als u gebruikmaakt van scorekaarten die strategische én operationele doelen samenbrengen.

SAP Value Lifecycle Manager

57%

lagere auditkosten voor organisaties die beter in staat zijn realtime data te verzamelen en te analyseren.

SAP Value Lifecycle Manager

15%

lagere inkoopkosten in verhouding tot de totale uitgaven, voor organisaties die gebruikmaken van een geïntegreerd platform voor hun inkoop.

SAP Value Lifecycle Manager

Overheidssoftware die is afgestemd op uw behoeften

Hoe geeft SAP vorm aan de digitale transformatie?

Neem het voortouw in een tijdperk van digitale disruptie

Previous Next

Digitale transformatie brengt mooie beloften voor de publieke sector en de kiezers met zich mee: van lagere kosten en meer efficiëntie tot realtime diensten, naadloze communicatie en hogere effectiviteit van beleidsprogramma's. Ontdek hoe u deze transformatie vereenvoudigt en versnelt, zodat u de mogelijkheden van digitale technologie ten volste benut.

Previous Next

Verbeter de kwaliteit van leven voor elke burger met IoT

Ontdek hoe IoT een revolutie teweegbrengt bij partijen in de publieke dienstverlening, van overheden tot defensieleveranciers. Bekijk de video en download daarna de whitepaper van IDC voor meer informatie.

Blijf op de hoogte van de laatste trends

Community's en evenementen

Beheer alle processen binnen uw overheidsorganisatie

Van human resources tot finance en analytics, wij hebben de juiste oplossingen voor u om uw overheidsorganisatie over de hele linie beter, sneller en eenvoudiger te runnen. Ons uitgebreide aanbod van oplossingen bevat gegarandeerd relevante oplossingen voor u die helpen om doorgaande groei te realiseren.
Previous Next

Human Resources

Betere resultaten, gemotiveerde medewerkers en duurzame talentontwikkeling. Dat bereikt u met vereenvoudigde HR-processen.

Finance

Rust uw financiële processen uit met geautomatiseerde, real-time analtyics. Dat geeft u de informatie en inzichten om in de hele organisatie vooruit te kijken.

Analytics

Verwerk complexe gegevens, voorspel, voer diepgaande analyses uit en breng data van diverse bronnen samen op één geïntegreerd platform.

Cloud- en dataplatform

Werk met zakelijke applicaties die gebruikmaken van moderne technologie, waaronder het SAP HANA platform, cloud en mobile.

Internet of Things (IoT)

Ontwikkel supersnelle, intelligente IoT-applicaties voor de business en IT.

Terug naar boven