Skip to Content
Contact

Publieke sector

Profiteer van datagerichte inzichten om de leefbaarheid te verbeteren en de burger écht centraal te zetten

Ontwikkel programma's die toekomstgericht en burgergericht zijn, en die de prestaties en de dienstverlening van de overheid verbeteren. Dat is mogelijk door slim gebruik van cloud computing, mobility en analytics. Stroomlijn processen en maak gebruik van live data uit de organisatie om tegemoet te komen aan de strenge overheidseisen.

Met digitalisatie legt u het fundament voor een soepele overheid zonder frictie

Previous Next

Bescherm burgers, bied hen een leefbare omgeving en zorg ervoor dat iedereen zich kan ontplooien. Zorg voor een digitale samenleving waarin burgers veel zaken kunnen afwikkelen. Dankzij de digitalisering kunt u overheidsdiensten aanbieden die in hoge mate zijn afgestemd op persoonlijke behoeften. Laat mensen ervaren dat de overheid er voor hen is, door communities aan elkaar te koppelen.

De feiten op een rij

17%

minder tijd nodig voor financiële voorspellingen als u gebruikmaakt van scorekaarten die strategische én operationele doelen samenbrengen.

SAP Value Lifecycle Manager

57%

lagere auditkosten voor organisaties die beter in staat zijn realtime data te verzamelen en te analyseren.

SAP Value Lifecycle Manager

15%

lagere inkoopkosten in verhouding tot de totale uitgaven, voor organisaties die gebruikmaken van een geïntegreerd platform voor hun inkoop.

SAP Value Lifecycle Manager

Overheidssoftware die is afgestemd op uw behoeften

Versnel de transformatie van uw bedrijf met SAP Digital Business Services

Onze branche-experts, consultants en support engineers zorgen ervoor dat u snel aan de slag kunt met SAP en alles uit de oplossingen haalt. Zij adviseren en begeleiden in elke stap van de digitale transformatie.

Hoe geeft SAP vorm aan de digitale transformatie?

Ontdek hoe klanten succes behalen met SAP

Neem het voortouw in een tijdperk van digitale disruptie

Previous Next

Digitale transformatie brengt mooie beloften voor de publieke sector en de kiezers met zich mee: van lagere kosten en meer efficiëntie tot realtime diensten, naadloze communicatie en hogere effectiviteit van beleidsprogramma's. Ontdek hoe u deze transformatie vereenvoudigt en versnelt, zodat u de mogelijkheden van digitale technologie ten volste benut.

Previous Next

Verbeter de kwaliteit van leven voor elke burger met IoT

Ontdek hoe IoT een revolutie teweegbrengt bij partijen in de publieke dienstverlening, van overheden tot defensieleveranciers. Bekijk de video en download daarna de whitepaper van IDC voor meer informatie.

Blijf op de hoogte van de laatste trends

Community's en evenementen

Beheer alle processen binnen uw overheidsorganisatie

Van human resources tot finance en analytics, wij hebben de juiste oplossingen voor u om uw overheidsorganisatie over de hele linie beter, sneller en eenvoudiger te runnen. Ons uitgebreide aanbod van oplossingen bevat gegarandeerd relevante oplossingen voor u die helpen om doorgaande groei te realiseren.
Previous Next

Human Resources

Betere resultaten, gemotiveerde medewerkers en duurzame talentontwikkeling. Dat bereikt u met vereenvoudigde HR-processen.

Finance

Rust uw financiële processen uit met geautomatiseerde, real-time analtyics. Dat geeft u de informatie en inzichten om in de hele organisatie vooruit te kijken.

Analytics

Verwerk complexe gegevens, voorspel, voer diepgaande analyses uit en breng data van diverse bronnen samen op één geïntegreerd platform.

Cloud- en dataplatform

Werk met zakelijke applicaties die gebruikmaken van moderne technologie, waaronder het SAP HANA platform, cloud en mobile.

Internet of Things (IoT)

Ontwikkel supersnelle, intelligente IoT-applicaties voor de business en IT.

SAP Software voor de openbare veiligheid

Met oplossingen van SAP ontwikkelt u nieuwe overheidsdiensten, betrekt u burgers bij overheidsadvies en handhaaft u de openbare orde. En dat allemaal met het oog op uw krimpende budgetten.
Back to top