Naar inhoud gaan

Hoger onderwijs en onderzoek

Optimaliseer de meerwaarde van uw onderwijsinstelling voor alle studenten door te profiteren van geavanceerde analytics en inzichten.

Afzonderlijke afdelingen zijn niet langer autonoom en onafhankelijk

Met SAP kunnen instellingen voor hoger onderwijs onderwijsvaardigheden en werkervaringen in realtime integreren in samenwerking met publieke en private ondernemingen.

Branchespecifieke innovatieoplossingen die aansluiten op uw behoeften

Branchespecifieke cloud- en hybride oplossingen die zijn ontwikkeld om te voldoen aan specifieke behoeften van instellingen op de campus en online voor superieure studentenservice en onderzoeksresultaten.​

Maak gebruik van een flexibele, intelligente, nieuwe generatie software met geïntegreerde analytics en geïntegreerde end-to-end financiële inzichten voor superieur omzet- en kostenbeheer, met als gevolg een hogere assetwaarde en minimale verhogingen van het collegegeld en andere kosten voor studenten.​
Help faculteiten en personeel efficiënter te werken, eenvoudiger en sneller. Inspireer en ontwikkel de werknemers, creëer flexibele personeelsmodellen en een cultuur waarin mensen floreren. 

Community's en evenementen

Beheer de processen voor hoger onderwijs en onderzoek voor uw hele organisatie

Bekijk onze complete oplossingen voor alle bedrijfsprocessen in iedere branche en vind de oplossingen die u nodig hebt om een connected bedrijf te creëren.

Terug naar boven