Naar inhoud gaan

Hoger onderwijs en onderzoek

Optimaliseer de meerwaarde van uw onderwijsinstelling voor alle studenten door te profiteren van geavanceerde analytics en inzichten.

Bekijk het effect van de coronapandemie op het gebied van wereldwijd onderwijs

Afzonderlijke afdelingen zijn niet langer autonoom en onafhankelijk

Dankzij SAP kunnen instellingen voor hoger onderwijs onderwijsvaardigheden en werkervaringen in realtime integreren in samenwerking met publieke en private ondernemingen.

De feiten op een rij

>4,7 %

toename in BNP door verdubbeling van het aantal universiteiten binnen een regio.

Royal Economic Society

3,5

uur per dag gebruiken studenten hun mobiele telefoon op de campus.

The New Media Consortium

70 %

van de studenten is van mening dat de studietechnologie meer moet worden gepersonaliseerd, zoals feeds op social media.

McGraw Hill Education

Leid en creëer een digitale onderwijsomgeving met open kennisdeling

Optimaliseer ervaringen met intelligente technologieën

Omarm AI en machine learning en focus op praktijkervaring om studenten te helpen zich voor te bereiden op de banen van de toekomst en te profiteren van nieuwe kansen.

Zoek software voor hoger onderwijs en onderzoek die is afgestemd op uw behoeften

Creëer nieuwe manieren waarop medewerkers en studenten kunnen communiceren en samenwerken. Dit terwijl u zorgt voor betere resultaten voor hoger onderwijs en onderzoek.

SAP S/4HANA

Activeer een diepgaande coördinatie en integratie van faciliteiten en diensten, evenals een superieure klantenbinding. Dat wordt mogelijk gemaakt door geavanceerde analytics op een flexibel platform voor in-memory computing, dat zorgt voor efficiënte processen en succesvolle resultaten voor studenten en faculteiten.  

SAP Student Activity Hub

Bied adviseurs, data-analisten en de administratie één uitgebreid overzicht van de voortgang van studenten, zodat het eenvoudiger is om toe te werken naar de gewenste onderwijsresultaten. Door data van verschillende systemen samen te voegen, kunt u geavanceerde analyses uitvoeren om effectieve programma's en procedures te ontwikkelen.

Speel in op uw specifieke behoeften voor hoger onderwijs en onderzoek

Creëer een digitale campus met SAP en Apple

Ontdek hoe het partnership tussen SAP en Apple onderwijsinstellingen de mogelijkheid biedt om studenten mobiele toegang te geven tot allerlei informatie, van cursussen tot IT-aanvragen.

Ontvang het laatste nieuws en trends van experts

Ronald Lok
Strategic Account Manager – Public Services
SAP

Transformeer een slimme stad met zijn eigen slimme inwoners

Ontdek waarom nadruk op onderwijs en creativiteit essentieel is wanneer u mensen wilt voorbereiden op hun rol bij het vormgeven van de slimme steden van de toekomst.

Community's en evenementen

Join the SAP Community

Learn how SAP Community, the social network for SAP professionals, changes the way thousands of SAP users work every day.

Beheer de processen voor hoger onderwijs en onderzoek voor uw hele organisatie

Bekijk onze complete oplossingen voor alle bedrijfsprocessen in iedere branche en vind de oplossingen die u nodig heeft om een connected bedrijf te creëren.

Human Resources

Betere resultaten, empowered personeel en duurzame talentontwikkeling. U bereikt het met vereenvoudigde HR-processen en een hoge werknemersbetrokkenheid.

Finance

Rust uw financiële processen uit met geautomatiseerde, realtime analytics. Dat geeft u de informatie en inzichten om in de hele organisatie vooruit te kijken.

Inkoop en netwerken

Stroomlijn de inkoopprocessen in uw hele organisatie, vergroot de compliance en controle, verlaag de kosten en minimaliseer de risico's.

Analytics

Verwerk complexe gegevens, voorspel, voer diepgaande analyses uit en breng data van diverse bronnen samen op één geïntegreerd platform.

Database- en datamanagement

Werk met zakelijke applicaties die gebruikmaken van moderne technologie, waaronder het SAP HANA platform, cloud en mobile.

Applicatieontwikkeling en -integratie

Ontwikkel supersnelle, intelligente applicaties voor de business en IT.

Terug naar boven