Naar inhoud gaan
Contact
Chat met mij Chat offline
Chat met een medewerker van SAP voor live hulp.
Contact
Commentaar, vragen of feedback? Stuur ons een e-mail.

Hoger onderwijs
en onderzoek

Leid en creëer een digitale onderwijsomgeving met open kennisdeling

Previous Next

Optimaliseer digitale flexibiliteit om concurrerende en geïntegreerde functies in onderwijsinstellingen af te stemmen. Geef modellen voor studentbetrokkenheid en onderwijs opnieuw vorm met onderwijs en onderzoek op basis van resultaten. Transformeer managementmodellen met digitale platforms en organisatorische activiteiten via innovatieve modellen om digitale studenten optimaal te bedienen.

De feiten op een rij

>4.7%

toename in BNP door verdubbeling van het aantal universiteiten binnen een regio.

Royal Economic Society

3.5

uur per dag gebruiken studenten hun mobiele telefoon op de campus.

The New Media Consortium

70%

van de studenten is van mening dat de studietechnologie meer moet worden gepersonaliseerd, zoals feeds op social media.

McGraw Hill Education

Zoek software voor hoger onderwijs en onderzoek die is afgestemd op uw behoeften

Onderwijsinstellingen moeten economische uitdagingen doorstaan en tegelijk inspelen op de groeiende behoefte aan gepersonaliseerd onderwijs. SAP oplossingen bieden medewerkers en studenten nieuwe manieren om te communiceren en samen te werken.

SAP S/4HANA

Universiteiten zijn eigenlijk net kleine steden; het is belangrijk dat faciliteiten en diensten op intelligente wijze zijn verbonden, en dat studenten echt bij de universiteit worden betrokken. Advanced analytics op een flexibel in-memory computingplatform maakt dat mogelijk. Universiteiten zorgen voor meer efficiency in processen en stimuleren de resultaten van studenten en faculteiten.  

SAP Student Activity Hub

Bied adviseurs, data-analisten en de administratie één uitgebreid overzicht van de voortgang van studenten, zodat het eenvoudiger is om toe te werken naar de gewenste onderwijsresultaten. Door data van verschillende systemen samen te voegen, kunt u geavanceerde analyses uitvoeren om effectieve programma's en procedures te ontwikkelen.

Hoe is SAP marktleider geworden in digitale transformatie?

Speel in op uw specifieke behoeften voor hoger onderwijs en onderzoek

Previous Next

Creëer een digitale campus met SAP en Apple

SAP en Apple zijn een partnerschap aangegaan en bieden onderwijsinstituten de mogelijkheid om hun studenten mobiele toegang te geven tot informatie over alles, van vakspecifieke gegevens tot IT-aanvragen.

Ontvang het laatste nieuws en trends van experts

Community's en evenementen

Beheer de processen voor hoger onderwijs en onderzoek voor uw hele organisatie

Van human resources tot finance en analytics; wij hebben de juiste oplossingen om uw onderwijs- en onderzoeksinstelling beter, sneller en eenvoudiger te runnen.
Previous Next

Human Resources

Betere resultaten, gemotiveerde medewerkers en duurzame talentontwikkeling. Dat bereikt u met vereenvoudigde HR-processen.

Finance

Rust uw financiële processen uit met geautomatiseerde, real-time analtyics. Dat geeft u de informatie en inzichten om in de hele organisatie vooruit te kijken.

Procurement & networks

Stroomlijn de inkoopprocessen in uw hele organisatie, vergroot de compliance en controle, verlaag de kosten en minimaliseer de risico's.

Analytics

Verwerk complexe gegevens, voorspel, voer diepgaande analyses uit en breng data van diverse bronnen samen op één geïntegreerd platform.

Cloud- en dataplatform

Werk met zakelijke applicaties die gebruikmaken van moderne technologie, waaronder het SAP HANA platform, cloud en mobile.

Internet of Things (IoT)

Ontwikkel supersnelle, intelligente IoT-applicaties voor de business en IT.

Terug naar boven