Naar inhoud gaan

Benut de volledige potentie van IT om uw gezondheidszorgcommunity slagvaardig te maken

Onze visie voor de Intelligent Enterprise is om zorgverleners uiterst efficiënt te maken in het redden en verbeteren van levens, een naadloze patiëntervaring te bieden, en value-based care met innovatieve technologieën te verzekeren.

Succesverhalen van klanten binnen de gezondheidszorgsector

SAP roadmap voor de gezondheidszorg

SAP zet zich in om zorgverleners te helpen value-based care te leveren waarin de patiënt centraal staat. We verbeteren onze oplossingen om processen te automatiseren, datagedreven beslissingen te nemen en werknemers meer mogelijkheden te bieden: gemakkelijk en slim.

Highlights van deze release

  • Cloudgebaseerd portaal voor patiëntapplicaties
  • Voorspelling van wachttijden voor eerste hulp en ambulante zorg
  • Eerste versie van patiëntenboekhoudingsoplossing die gebruikmaakt van kunstmatige intelligentie om facturatie voor patiënten te automatiseren
  • Verbeterde administratie en beheer van meerdere gegevensbronnen

Aankomende innovaties

  • Breder selfserviceaanbod voor patiënten
  • Eerste versie van cloudgebaseerde patiëntadministratieoplossing en klinisch informatiesysteem (partneroplossing)
  • Vereenvoudigde big data analytics via verbeterde verbinding van live en geïmporteerde gegevensbronnen

Toekomstplannen

  • Maak integratie van frontend naar backend van operationele data en gebruikerservaringsdata mogelijk om workflows tijdens het patiënttraject te optimaliseren
  • Een modulaire oplossing voor zorgaanbieders leveren om volledige processen te harmoniseren en te integreren, met gebruik van gezondheidszorgstandaarden
  • Digitaliseer centrale zorgdata via een beveiligde gezondheidszorgcloud waarin de patiënt centraal staat

Feiten over het gebruik van intelligente technologie in de zorg

30 x

snellere responstijd voor het inplannen van patiënten.

Customer journey in het Kardinal Schwarzenberg-ziekenhuis

80 %

afname in het preventieve gebruik van antibiotica.

SAP Performance Benchmarking

De gezondheidszorg veranderen voor patiënten en zorgverleners

Op waarde gebaseerde, patiëntgerichte zorg leveren

Kom te weten hoe intelligente technologieën nieuwe kansen creëren voor zorgaanbieders om een naadloze patiëntenervaring en op waarde gebaseerde, betaalbare diensten te bieden.

Disruptie in de gezondheidszorg omarmen

Zie hoe SAP zorgverleners helpt om van kwantiteit naar meerwaarde te gaan door resultaten te verbeteren en efficiënter te werken met intelligente technologie.

Vind software die afgestemd is op de behoeften van de zorg

Bied patiënten de beste zorg tegen een betaalbare vergoeding, bevorder de betrokkenheid van de patiënt en optimaliseer de klinische resultaten met mobiele selfserviceprocessen.

Qualtrics CustomerXM

Krijg duidelijke inzichten in patiëntervaring in minder tijd en implementeer mechanismen voor het verzamelen van feedback bij alle contactmomenten. Zo kunt u gedrag beter begrijpen en actie ondernemen om de hele patiëntervaring te verbeteren.

SAP Digital Boardroom

Stel uw gebruikers in staat om gemakkelijker bedrijfsveranderingen te volgen, te simuleren en te ondersteunen. Zo kunnen ze voldoen aan de verwachtingen van uw klanten, zakenpartners en medewerkers.

Ontvang het laatste nieuws en trends van experts

Mohamed S. Ahmed
Healthcare Territory Manager
SAP Middle East South

De patiëntervaring verbeteren

Kom meer te weten over de complexe factoren die van invloed zijn op de patiëntervaring en hoe bestuurders in de zorg ervaringsbeheer gebruiken om deze uitdagingen het hoofd te kunnen bieden.

Luis Trunk de Flores
Editor
SAP News Center

Een intelligent platform voor de operatiekamer

Lees hoe digitalisering van medische technologie vorderingen begint te maken en hoe miljoenen mensen al profiteren van deze ontwikkelingen.

Susan Galer
Communications Director
SAP

Kan AI de gezondheidszorg genezen?

Ontdek hoe een cloudgebaseerde oplossing zorgverzekeraars helpt om onbeheersbare uitgaven in de zorg aan te pakken door processen te automatiseren.

Community's en evenementen

De patiëntervaring transformeren

Kijk naar Vishal Bhalla, Chief Experience Officer van Parkland, en Susan Haufe, Chief Industry Advisor of Healthcare van Qualtrics, die vertellen hoe de transformatie van de patiëntervaring gevolgen kan hebben voor de bedrijfsresultaten.

Beheer de gezondheidszorgprocessen voor uw hele organisatie

We bieden complete oplossingen voor alle bedrijfsprocessen in iedere branche: u vindt altijd wel een oplossing die u kunt gebruiken om een verbonden bedrijf te creëren.

Human Resources

Betere resultaten, empowered personeel en duurzame talentontwikkeling. U bereikt het met vereenvoudigde HR-processen en een hoge werknemersbetrokkenheid.

Finance

Rust uw financiële processen uit met geautomatiseerde, realtime analytics. Dat geeft u de informatie en inzichten om in de hele organisatie vooruit te kijken.

Inkoop en netwerken

Stroomlijn de inkoopprocessen in uw hele organisatie, vergroot de compliance en controle, verlaag de kosten en minimaliseer de risico's.

Analytics

Verwerk complexe gegevens, voorspel, voer diepgaande analyses uit en breng data van diverse bronnen samen op één geïntegreerd platform.

Database- en datamanagement

Werk met zakelijke applicaties die gebruikmaken van moderne technologie, waaronder het SAP HANA platform, cloud en mobile.

Applicatieontwikkeling en -integratie

Ontwikkel supersnelle, intelligente applicaties voor de business en IT.

Terug naar boven