Skip to Content
Contact

Gezondheidszorg

Lever waardevolle, gepersonaliseerde zorg met de digitale transformatie

Verbeter de resultaten voor patiënten en lever kostenefficiënte zorg met een digitaal netwerk voor een nieuw, klantgericht ecosysteem voor de gezondheidszorg. Laat zorgverleners en patiënten realtime informatie met elkaar delen. Ondersteun een meer gepersonaliseerde interactie met de patiënt, zowel voor preventie als voor diagnose en behandeling.

Verander de gezondheidszorg voor patiënten, zorgverleners en professionals

Previous Next

Ontdek hoe mensen in het nieuwe tijdperk van digitale verbindingen eenvoudiger toegang hebben tot gezondheidsinformatie en -bronnen via het internet. Lees waarom dit niet alleen zorgt voor revolutionaire vooruitgang in medische research en technologie, maar ook een nieuwe benadering met gepersonaliseerde gezondheidszorg mogelijk maakt.

De feiten op een rij

30x
snellere responstijd voor het inplannen van patiënten.

Customer journey in het Kardinal Schwarzenberg-ziekenhuis

80%
afname in het preventieve gebruik van antibiotica.

SAP Performance Benchmarking

Vind software die afgestemd is op de behoeften van de zorg

Bied cliënten de beste zorg tegen een betaalbare vergoeding, stimuleer de betrokkenheid van de patiënt en optimaliseer de klinische resultaten met mobiele selfserviceprocessen. Met onze geïntegreerde, mobiele oplossingen kunt u verpleegkundigen, artsen en zorgteams ondersteunen bij de veranderingen die hun functie ondergaat, en zorgen voor gepersonaliseerde zorg op basis van samenwerking.
Previous Next

SAP EMR Unwired

Krijg rechtstreeks toegang tot patiëntgegevens op mobiele apparaten, zonder de vertragingen en onnauwkeurigheden die een gevaar kunnen vormen voor de zorgverlening. Zorg ervoor dat zorgverleners goed onderbouwde beslissingen kunnen nemen en de zorg kunnen afstemmen op de individuele patiënt, voor een optimaal resultaat. 

SAP Health for Patient Engagement

Streef naar beter beheer van gezondheid en welzijn en verbeter de ervaringen van patiënten en zorgverleners met patiëntgerichte, zelfbeheerde zorg via mobiele apps, bewaking op afstand en dashboardweergaven van gezondheids- en activiteitsgegevens.

Versnel de transformatie van uw bedrijf met SAP Digital Business Services

Onze branche-experts, consultants en support engineers zorgen ervoor dat u snel aan de slag kunt met SAP en alles uit de oplossingen haalt. Zij adviseren en begeleiden in elke stap van de digitale transformatie.

Wat zeggen branche-experts over SAP?

Previous Next

SAP wint een prestigieuze ontwerpprijs voor haar oplossingen voor de gezondheidszorg

Experts op het gebied van kankeronderzoek hebben de juiste hulpmiddelen nodig om de toenemende complexiteit van gegevens te kunnen verwerken. Met SAP Medical Research Insights wordt sneller inzicht verkregen in big data. Deze oplossing is bekroond met een Red Dot Award voor het ontwerp van de interface.

Gebruiksvriendelijk ontwerp helpt baarmoederhalskanker te voorkomen in Kenia

SAP kreeg onlangs erkenning van het Design Management Institute voor een oplossing waarmee grenzen voor toegepast medisch onderzoek in Afrika worden verlegd. Het ontwerp van de medische software zorgt ervoor dat verpleegkundigen het pakket als eenvoudig en intuïtief ervaren. 

Succesverhalen van klanten

Gepersonaliseerde zorg voor betere resultaten voor de patiënt

Previous Next

In de gepersonaliseerde geneeskunde wordt gebruikgemaakt van genetica, genomica en big data en verder gekeken dan de bekende modellen voor preventie, diagnose en behandeling.

Ontvang het laatste nieuws en trends van experts

Community's en evenementen

Previous Next

Gezondheidszorg en IoT: de moderne manier van levens redden

Ontdek hoe het Internet of Things (IoT) langzaam maar zeker invloed krijgt op de gezondheidszorg als gevolg van levensreddende innovaties voor patiënten, artsen en verpleegkundigen. Luister naar experts die dit opkomende fenomeen bespreken.

Word lid van de SAP Community

Lees welke invloed de SAP Community, het sociale netwerk voor SAP professionals, heeft op de manier waarop duizenden SAP gebruikers elke dag weer te werk gaan.

Beheer de gezondheidszorgprocessen voor uw hele organisatie

Van human resources tot finance en analytics, wij hebben de juiste oplossingen voor u om uw zorgonderneming beter, sneller en eenvoudiger te runnen. Bekijk onze uitgebreide oplossingen voor alle bedrijfsprocessen in alle branches om de oplossingen te vinden die u nodig hebt om uw organisatie online te zetten en een continue groei te ondersteunen.
Previous Next

Human Resources

Betere resultaten, gemotiveerde medewerkers en duurzame talentontwikkeling. Dat bereikt u met vereenvoudigde HR-processen.

Finance

Rust uw financiële processen uit met geautomatiseerde, real-time analtyics. Dat geeft u de informatie en inzichten om in de hele organisatie vooruit te kijken.

Procurement & networks

Stroomlijn de inkoopprocessen in uw hele organisatie, vergroot de compliance en controle, verlaag de kosten en minimaliseer de risico's.

Analytics

Verwerk complexe gegevens, voorspel, voer diepgaande analyses uit en breng data van diverse bronnen samen op één geïntegreerd platform.

Cloud- en dataplatform

Werk met zakelijke applicaties die gebruikmaken van moderne technologie, waaronder het SAP HANA platform, cloud en mobile.

Internet of Things (IoT)

Ontwikkel supersnelle, intelligente IoT-applicaties voor de business en IT.

Ontdek welke oplossingen voor de gezondheidszorg het beste bij u passen

Back to top

Call me now