Naar inhoud gaan
Contact
Chat met mij Chat offline
Chat met een medewerker van SAP voor live hulp.
Contact
Commentaar, vragen of feedback? Stuur ons een e-mail.

Gezondheidszorg

De gezondheidszorg veranderen voor patiënten en zorgverleners

Previous Next

Ontdek hoe mensen in het nieuwe tijdperk van digitale verbindingen eenvoudiger toegang hebben tot gezondheidsinformatie en -bronnen via het internet. Lees waarom dit niet alleen zorgt voor revolutionaire vooruitgang in medische research en technologie, maar ook een nieuwe benadering met gepersonaliseerde gezondheidszorg mogelijk maakt.

De feiten op een rij

30x
snellere responstijd voor het inplannen van patiënten.

Customer journey in het Kardinal Schwarzenberg-ziekenhuis

80%
afname in het preventieve gebruik van antibiotica.

SAP Performance Benchmarking

Vind software die afgestemd is op de behoeften van de zorg

Bied cliënten de beste zorg tegen een betaalbare vergoeding, stimuleer de betrokkenheid van de patiënt en optimaliseer de klinische resultaten met mobiele selfserviceprocessen. Met onze geïntegreerde, mobiele oplossingen kunt u verpleegkundigen, artsen en zorgteams ondersteunen bij de veranderingen die hun functie ondergaat, en zorgen voor gepersonaliseerde zorg op basis van samenwerking.
Previous Next

SAP EMR Unwired

Krijg rechtstreeks toegang tot patiëntgegevens op mobiele apparaten, zonder de vertragingen en onnauwkeurigheden die een gevaar kunnen vormen voor de zorgverlening. Zorg ervoor dat zorgverleners goed onderbouwde beslissingen kunnen nemen en de zorg kunnen afstemmen op de individuele patiënt, voor een optimaal resultaat. 

SAP Health for Patient Engagement

Streef naar beter beheer van gezondheid en welzijn en verbeter de ervaringen van patiënten en zorgverleners met patiëntgerichte, zelfbeheerde zorg via mobiele apps, bewaking op afstand en dashboardweergaven van gezondheids- en activiteitsgegevens.

Wat zeggen branche-experts over SAP?

Transformeer de gezondheidszorg met digitalisering

Ontvang het laatste nieuws en trends van experts

Community's en evenementen

Beheer de gezondheidszorgprocessen voor uw hele organisatie

Van human resources tot finance en analytics, wij hebben de juiste oplossingen voor u om uw zorgonderneming beter, sneller en eenvoudiger te runnen. Bekijk onze uitgebreide oplossingen voor alle bedrijfsprocessen in alle branches om de oplossingen te vinden die u nodig hebt om uw organisatie online te zetten en een continue groei te ondersteunen.
Previous Next

Human Resources

Betere resultaten, gemotiveerde medewerkers en duurzame talentontwikkeling. Dat bereikt u met vereenvoudigde HR-processen.

Finance

Rust uw financiële processen uit met geautomatiseerde, real-time analtyics. Dat geeft u de informatie en inzichten om in de hele organisatie vooruit te kijken.

Procurement & networks

Stroomlijn de inkoopprocessen in uw hele organisatie, vergroot de compliance en controle, verlaag de kosten en minimaliseer de risico's.

Analytics

Verwerk complexe gegevens, voorspel, voer diepgaande analyses uit en breng data van diverse bronnen samen op één geïntegreerd platform.

Cloud- en dataplatform

Werk met zakelijke applicaties die gebruikmaken van moderne technologie, waaronder het SAP HANA platform, cloud en mobile.

Internet of Things (IoT)

Ontwikkel supersnelle, intelligente IoT-applicaties voor de business en IT.

Terug naar boven