Naar inhoud gaan
Contact
Chat met mij Chat offline
Chat met een medewerker van SAP voor live hulp.
Contact
Commentaar, vragen of feedback? Stuur ons een e-mail.

Gezondheidszorg

Verbeter resultaten voor patiënten en bied kosteneffectieve zorg door een Intelligent Enterprise te worden met SAP oplossingen voor de gezondheidszorg.

Omarm veranderingen in de gezondheidszorg

Hoe kan de gezondheidszorg intelligente technologie inzetten om zo de zorg te verbeteren en efficiënter te kunnen werken?

De gezondheidszorg veranderen voor patiënten en zorgverleners

Previous Next

Ontdek hoe mensen in het nieuwe tijdperk van digitale verbindingen eenvoudiger toegang hebben tot gezondheidsinformatie en -bronnen via het internet. Lees waarom dit niet alleen zorgt voor revolutionaire vooruitgang in medische research en technologie, maar ook een nieuwe benadering met gepersonaliseerde gezondheidszorg mogelijk maakt.

Disruptie in de gezondheidszorg omarmen

Zie hoe SAP zorgverleners helpt om van kwantiteit naar meerwaarde te gaan door resultaten te verbeteren en efficiënter te werken met intelligente technologie.

De feiten op een rij

30x
snellere responstijd voor het inplannen van patiënten.

Customer journey in het Kardinal Schwarzenberg-ziekenhuis

80%
afname in het preventieve gebruik van antibiotica.

SAP Performance Benchmarking

Vind software die afgestemd is op de behoeften van de zorg

Bied patiënten de beste zorg tegen een betaalbare vergoeding, bevorder de betrokkenheid van de patiënt en optimaliseer de klinische resultaten met mobiele selfserviceprocessen.
Previous Next

Klantervaring van Qualtrics

Krijg duidelijkere inzichten in patiëntervaring in minder tijd en implementeer mechanismen voor het verzamelen van feedback bij alle contactmomenten. Zo kunt u gedrag beter begrijpen en actie ondernemen om de hele patiëntervaring te verbeteren.

SAP Digital Boardroom

Stel uw gebruikers in staat om gemakkelijker bedrijfswijzigingen te volgen, te simuleren en te ondersteunen. Zo kunnen ze voldoen aan de verwachtingen van uw klanten, zakenpartners en medewerkers.

Transformeer de gezondheidszorg met digitalisering

Ontvang het laatste nieuws en trends van experts

Community's en evenementen

Beheer de gezondheidszorgprocessen voor uw hele organisatie

We bieden complete oplossingen voor alle bedrijfsprocessen in iedere branche: u vindt altijd wel een oplossing die u kunt gebruiken om een verbonden bedrijf te creëren.
Previous Next

Human Resources

Betere resultaten, gemotiveerde medewerkers en duurzame talentontwikkeling. Dat bereikt u met vereenvoudigde HR-processen.

Finance

Rust uw financiële processen uit met geautomatiseerde, real-time analtyics. Dat geeft u de informatie en inzichten om in de hele organisatie vooruit te kijken.

Procurement & networks

Stroomlijn de inkoopprocessen in uw hele organisatie, vergroot de compliance en controle, verlaag de kosten en minimaliseer de risico's.

Analytics

Verwerk complexe gegevens, voorspel, voer diepgaande analyses uit en breng data van diverse bronnen samen op één geïntegreerd platform.

Database & Data Management

Werk met zakelijke applicaties die gebruikmaken van moderne technologie, waaronder het SAP HANA platform, cloud en mobile.

Application Development & Integration

Ontwikkel supersnelle, intelligente IoT-applicaties voor de business en IT.

Terug naar boven