Skip to Content
Contact

Gezondheidszorg

De gezondheidszorg veranderen voor patiënten en zorgverleners

Previous Next

Ontdek hoe mensen in het nieuwe tijdperk van digitale verbindingen eenvoudiger toegang hebben tot gezondheidsinformatie en -bronnen via het internet. Lees waarom dit niet alleen zorgt voor revolutionaire vooruitgang in medische research en technologie, maar ook een nieuwe benadering met gepersonaliseerde gezondheidszorg mogelijk maakt.

De feiten op een rij

30x
snellere responstijd voor het inplannen van patiënten.

Customer journey in het Kardinal Schwarzenberg-ziekenhuis

80%
afname in het preventieve gebruik van antibiotica.

SAP Performance Benchmarking

Vind software die afgestemd is op de behoeften van de zorg

Bied cliënten de beste zorg tegen een betaalbare vergoeding, stimuleer de betrokkenheid van de patiënt en optimaliseer de klinische resultaten met mobiele selfserviceprocessen. Met onze geïntegreerde, mobiele oplossingen kunt u verpleegkundigen, artsen en zorgteams ondersteunen bij de veranderingen die hun functie ondergaat, en zorgen voor gepersonaliseerde zorg op basis van samenwerking.
Previous Next

SAP EMR Unwired

Krijg rechtstreeks toegang tot patiëntgegevens op mobiele apparaten, zonder de vertragingen en onnauwkeurigheden die een gevaar kunnen vormen voor de zorgverlening. Zorg ervoor dat zorgverleners goed onderbouwde beslissingen kunnen nemen en de zorg kunnen afstemmen op de individuele patiënt, voor een optimaal resultaat. 

SAP Health for Patient Engagement

Streef naar beter beheer van gezondheid en welzijn en verbeter de ervaringen van patiënten en zorgverleners met patiëntgerichte, zelfbeheerde zorg via mobiele apps, bewaking op afstand en dashboardweergaven van gezondheids- en activiteitsgegevens.

Wat zeggen branche-experts over SAP?

Transformeer de gezondheidszorg met digitalisering

Previous Next

Waarom is de digitale transformatie dé trend in de gezondheidszorg die volgens directieleden uit de branche de grootste impact gaat hebben? De infographic geeft antwoord.

Ontvang het laatste nieuws en trends van experts

Community's en evenementen

Previous Next

Bezoek SAP op conhIT – Connecting Healthcare IT

Ontmoet ons van 17-19 april 2018 in Berlijn bij stand A-106 in hal 3.2 om meer te weten te komen over de oplossingen van SAP voor digitale transformatie in de gezondheidszorg.

Webinar over het gladstrijken van hobbels in digitale transformatie

Laat u informeren over digitale transformatie in de gezondheidszorg door David Delaney, M.D., Global VP en Chief Medical Officer van SAP Health, die samen met een panel van experts bespreekt welke vooruitgang zij hebben geboekt en de hobbels die ze moeten gladstrijken voordat ze digitalisatie kunnen bereiken.

Gezondheidszorg en IoT: de moderne manier van levens redden

Ontdek hoe het Internet of Things (IoT) langzaam maar zeker invloed krijgt op de gezondheidszorg als gevolg van levensreddende innovaties voor patiënten, artsen en verpleegkundigen. Luister naar experts die dit opkomende fenomeen bespreken.

Beheer de gezondheidszorgprocessen voor uw hele organisatie

Van human resources tot finance en analytics, wij hebben de juiste oplossingen voor u om uw zorgonderneming beter, sneller en eenvoudiger te runnen. Bekijk onze uitgebreide oplossingen voor alle bedrijfsprocessen in alle branches om de oplossingen te vinden die u nodig hebt om uw organisatie online te zetten en een continue groei te ondersteunen.
Previous Next

Human Resources

Betere resultaten, gemotiveerde medewerkers en duurzame talentontwikkeling. Dat bereikt u met vereenvoudigde HR-processen.

Finance

Rust uw financiële processen uit met geautomatiseerde, real-time analtyics. Dat geeft u de informatie en inzichten om in de hele organisatie vooruit te kijken.

Procurement & networks

Stroomlijn de inkoopprocessen in uw hele organisatie, vergroot de compliance en controle, verlaag de kosten en minimaliseer de risico's.

Analytics

Verwerk complexe gegevens, voorspel, voer diepgaande analyses uit en breng data van diverse bronnen samen op één geïntegreerd platform.

Cloud- en dataplatform

Werk met zakelijke applicaties die gebruikmaken van moderne technologie, waaronder het SAP HANA platform, cloud en mobile.

Internet of Things (IoT)

Ontwikkel supersnelle, intelligente IoT-applicaties voor de business en IT.

Back to top