Skip to Content
Contact

Consumentenproducten

Bied consumenten waar ze naar op zoek zijn: een persoonlijke ervaring

Speel vroegtijdig in op de toekomstige behoeften van consumenten, bied de producten waar zij behoefte aan hebben en kom tegemoet aan verwachtingen in de markt. Om dat te bereiken heeft u toegang nodig tot correcte en actuele inzichten. Wacht niet af en profiteer van de digitale transformatie. Het resultaat: meer verkoop, nieuwe klanten en structurele groei.

Creëer meerwaarde in de digitale wereld waarin de klant het voor het zeggen heeft

Previous Next

Betrek klanten actief bij uw merk en spring direct in op kansen, door waarde te herkennen en te bieden precies op het moment dat klanten daar behoefte aan hebben. Dit whitepaper gaat in op de huidige uitdagingen binnen de consumentengoederenbranche. Wat zijn de nieuwste technologische trends? Hoe start u de digitale transformatie? En hoe verhoogt u de betrokkenheid van klanten?

De feiten op een rij

>10%

hogere klanttevredenheid.

Whitepaper over SAP S/4HANA

>25%

minder voorraden.

Whitepaper over SAP S/4HANA

>10%

meer tijdige leveringen.

Whitepaper over SAP S/4HANA

Software voor de consumentengoederenbranche, helemaal afgestemd op uw behoeften

Onze oplossingen voor de consumentengoederenbranche zorgen ervoor dat uw producten een hoge naamsbekendheid krijgen en boven aan het boodschappenlijstje komen van consumenten. Laat u niet afleiden door de snel veranderende klantwensen. Positioneer uw organisatie als dé partij waar consumenten op kunnen vertrouwen.
Previous Next

SAP S/4HANA

Profiteer van de best practices binnen uw branche en bereik operational excellence met onze realtime suite voor enterprise resource management. Deze oplossing kan zowel in de cloud als on-premise worden geïmplementeerd.

SAP Hybris Commerce Cloud

Onze software voor B2B en B2C is helemaal ingesteld op omnichannel commerce. Zo bent u altijd, overal en via elk device beschikbaar voor uw klanten. 

Versnel de transformatie van uw bedrijf met SAP Digital Business Services

Onze branche-experts, consultants en support engineers zorgen ervoor dat u snel aan de slag kunt met SAP en alles uit de oplossingen haalt. Zij adviseren en begeleiden in elke stap van de digitale transformatie.

Wat zeggen bekende analisten over SAP?

Ontdek hoe klanten succes behalen met SAP

Previous Next

100% groei met SAP S/4HANA Enterprise Management

Ontdek hoe Sonnentracht de producttraceerbaarheid en de kwaliteitscontrole heeft verbeterd, en realtime inzicht heeft in voorraden.

Bind talent aan de organisatie met SAP SuccessFactors

Edita stroomlijnde de processen voor talentmanagement en verhoogde de medewerkersbetrokkenheid. Het is nu een echt 'agile' bedrijf. Benieuwd naar het verhaal van Edita?

90% tijdsbesparing voor het opstellen van datamodellen in SAP HANA

Dankzij SAP HANA slaagde Ferrara Candy Company erin om sales professionals meer inzicht te geven in klanten. Daardoor werken ze nu efficiënter en presteren ze beter.

Gebruik nieuwe data om de concurrentie een stap voor te zijn

Previous Next

Zet data-uitdagingen om in bedrijfskansen

Kunstmatige intelligentie kan menselijke denkprocessen nabootsen, zodat u grote stappen kunt maken in de kwaliteitsinspecties van uw producten. Lees wat artificial intelligence nog meer kan doen om ervoor te zorgen dat u de concurrentie voorblijft.

Previous Next

Gebruik het Internet of Things om betere relaties met uw klanten op te bouwen

Ontdek hoe nieuwe technologie van het Internet of Things (IoT) ervoor kan zorgen dat u reageert met de tone of voice en snelheid die klanten eisen. Bekijk de video en download daarna de whitepaper van IDC voor meer informatie.

Blijf op de hoogte van de laatste trends

Community's en evenementen

In controle over alle processen binnen uw organisatie

Van human resources tot finance en analytics, wij hebben de juiste oplossingen voor u om uw FMCG-bedrijf over de hele linie sneller en eenvoudiger te runnen. Ons uitgebreide aanbod van oplossingen bevat gegarandeerd oplossingen die relevant zijn voor u en die u helpen om structurele groei te bewerkstelligen.
Previous Next

Human Resources

Betere resultaten, gemotiveerde medewerkers en duurzame talentontwikkeling. Dat bereikt u met vereenvoudigde HR-processen.

Finance

Rust uw financiële processen uit met geautomatiseerde, real-time analtyics. Dat geeft u de informatie en inzichten om in de hele organisatie vooruit te kijken.

Analytics

Verwerk complexe gegevens, voorspel, voer diepgaande analyses uit en breng data van diverse bronnen samen op één geïntegreerd platform.

Cloud- en dataplatform

Werk met zakelijke applicaties die gebruikmaken van moderne technologie, waaronder het SAP HANA platform, cloud en mobile.

Internet of Things (IoT)

Ontwikkel supersnelle, intelligente IoT-applicaties voor de business en IT.

SAP software, speciaal voor het managen van uw agrofoodbedrijf

De SAP oplossingen voor de agrofoodsector helpen u om de hele waardeketen te managen en de beste kwaliteit te bieden.
Back to top