Naar inhoud gaan
Chat met ons
Chat met mij Chat offline
Chat met een medewerker van SAP voor live hulp.
Contact
Commentaar, vragen of feedback? Stuur ons een e-mail.

Consumentenproducten

Lever resultaten op maat aan individuele consumenten, op basis van een diepgaand inzicht in hun wensen en behoeften.

Oxford Economics rapport: De Interconnected Consumer Products

Een onderzoek onder 3.000 senior executives laten zien dat een samenhangende benadering van het management de bedrijfsprestaties kan verbeteren en organisaties kan helpen om door de onzekere economie te navigeren.

SAP helpt bedrijven in consumentenproducten

De Covid-19-pandemie heeft de sector van de consumentenproducten diepgaand getroffen. Ontdek hoe SAP uw organisatie kan helpen om de verstoring voor uw klanten, medewerkers en binnen de supply chain aan te pakken.

Personalisatie wordt bereikt op het raakvlak van merk en consument

Met SAP kunnen bedrijven die consumentenproducten leveren persoonlijke, relevante en eenvoudige winkelervaringen bieden, waarbij de handel naadloos is, de technologie onzichtbaar, en privacy, beveiliging en betrouwbaarheid vanzelfsprekend en gegarandeerd zijn.

Ontdek hoe klanten succes behalen met SAP

SAP roadmap voor consumentenproducten

Verken onze roadmap voor consumentenproducten om meer te weten te komen over huidige brancheoplossingen, geplande innovaties en toekomstige ontwikkelingen.

Highlights van deze release

  • Betere ondersteuning voor de besluitvorming
  • Analyse van het consumentensentiment
  • Betere samenwerking tussen internationale teams

Aankomende innovaties

  • Producten komen sneller op de markt
  • Meer transparantie van activiteiten op de werkvloer
  • Volledige fiscale compliance 
  • Lagere kosten voor winkelmerchandising

Toekomstplannen

  • Verlaging van de cost-to-serve
  • Verbetering van de consumentenervaringen
  • Integratie van feedback over ervaringen in het merk-, product-, consumentenervarings- en personeelsbeheer

De feiten op een rij

>10 %

hogere klanttevredenheid.

Whitepaper over SAP S/4HANA

>25 %

minder voorraden.

Whitepaper over SAP S/4HANA

>10 %

meer tijdige leveringen.

Whitepaper over SAP S/4HANA

Speel in op de specifieke behoeften voor consumentenproducten

Optimaliseer ervaringen met intelligente technologieën

Gebruik intelligente technologieën om data te verwerken en te gebruiken om te reageren op de behoeften van klanten, het milieu en veiligheidskwesties.

Zorg dat uw bedrijf in consumentenproducten kan groeien

Leer hoe u met een cross-overaanpak kunt slagen in de competitieve wereld van vandaag door sneller, flexibeler en weerbaarder te worden zodat u de concurrentie voor kunt blijven.

Creëer een winnende strategie voor Industry 4.0

Ontdek de strategie van SAP voor Industry 4.0 en hoe u gebruikmaakt van Industry 4.0 om uitdagingen om te zetten in mogelijkheden, contact te maken met klanten en partners te integreren.

Software voor de consumentengoederenbranche, helemaal afgestemd op uw behoeften

Zorg ervoor dat klanten direct aan uw producten denken als ze iets nodig hebben door op de vraag te anticiperen en eraan te voldoen. Zo komt u tegemoet aan hun behoeften en wint u hun vertrouwen.

SAP S/4HANA Cloud

Ontdek hoe u de best practices van de branche implementeert met behulp van een bewezen technologisch framework voor uw onderneming in consumentenproducten. Bereik operational excellence in de belangrijkste gebieden op het vlak van financiën en operationeel management en in uw organisatie als geheel.

SAP Commerce Cloud

Onze software voor B2B en B2C is helemaal ingesteld op omnichannel commerce. Zo bent u altijd, overal en via elk apparaat beschikbaar voor uw klanten. 

Word een Intelligent Enterprise

Verkort de implementatietijden, verlaag risico's en maak u klaar voor uw digitale reis met SAP Model Company.

SAP Model Company service

Word een digitale koploper met een kant-en-klare service die voorgedefinieerde end-to-end bedrijfsprocessen, testcases, configuratierichtlijnen en projectversnellers voor uw branche levert. 

Wat zeggen bekende analisten over SAP?

SAP erkend in lezersenquête over supply chains

Ontdek hoe technologie de manier hervormt waarop bedrijven veranderingen doorvoeren in hun processen en kom te weten hoe uw organisatie het beste kan investeren in de supply chain. Bekijk in deze recente lezersenquête welke rol SAP hierin kan vervullen.

SAP nummer één in lezersenquête over IT-infrastructuur

Investeer in uw IT-infrastructuur en veranker digitale transformatie in alle facetten van uw organisatie. Ontdek waarom SAP dé partij genoemd wordt voor het begeleiden van deze technologische verschuiving.

Gebruik nieuwe data om de concurrentie een stap voor te zijn

Verken trends in IoT-adoptie in de consumentengoederenbranche

Krijg inzichten in trends in IoT-adoptie in de consumentengoederenbranche. Deze komen uit een wereldwijde enquête die uitdagingen in de branche en de beste toepassingsgebieden voor IoT identificeert.

Word een best-run middelgroot bedrijf in consumentenproducten

Ontdek hoe groeiende ondernemingen in consumentenproducten de belangrijkste uitdagingen aanpakken, zoals het inschakelen van nieuwe bedrijfsmodellen en het leveren van gepersonaliseerde klantervaringen. Lees het in deze IDC InfoBrief, gesponsord door SAP.

Blijf op de hoogte van de laatste trends

Deejay Johal
Global Communications Lead, Product Engineering
SAP

Branchegrenzen vervagen met data en technologie

Ontdek hoe ondernemingen op nieuwe bedrijfsmodellen draaien die een ecosysteem van partners verbinden in een end-to-end value chain die het leven voor klanten gemakkelijker maakt.

Community's en evenementen

SAP for Consumer Products op LinkedIn

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends, innovaties en oplossingen. Sluit u aan bij andere stakeholders om kennis en inzichten te delen via blogs, discussies en netwerken. Ontdek hoe SAP uw onderneming in consumentenproducten kan helpen de digitale transformatie te omarmen.

In controle over alle processen binnen uw organisatie

Bekijk onze uitgebreide oplossingen voor alle bedrijfsprocessen in iedere branche en vind de oplossing die u nodig heeft om een connected bedrijf op te bouwen.

Human Resources

Betere resultaten, empowered personeel en duurzame talentontwikkeling. U bereikt het met vereenvoudigde HR-processen en een hoge werknemersbetrokkenheid.

Finance

Rust uw financiële processen uit met geautomatiseerde, realtime analytics. Dat geeft u de informatie en inzichten om in de hele organisatie vooruit te kijken.

Analytics

Verwerk complexe gegevens, voorspel, voer diepgaande analyses uit en breng data van diverse bronnen samen op één geïntegreerd platform.

Database- en datamanagement

Werk met zakelijke applicaties die gebruikmaken van moderne technologie, waaronder het SAP HANA platform, cloud en mobile.

Applicatieontwikkeling en -integratie

Ontwikkel supersnelle, intelligente applicaties voor de business en IT.

Terug naar boven