Skip to Content
Contact
Chat met mij Chat offline
Chat met een medewerker van SAP voor live hulp.
Contact
Commentaar, vragen of feedback? Stuur ons een e-mail.

Consumentenproducten

Creëer meerwaarde in de digitale wereld waarin de klant het voor het zeggen heeft

Previous Next

Betrek klanten actief bij uw merk en spring direct in op kansen, door waarde te herkennen en te bieden precies op het moment dat klanten daar behoefte aan hebben. Dit whitepaper gaat in op de huidige uitdagingen binnen de consumentengoederenbranche. Wat zijn de nieuwste technologische trends? Hoe start u de digitale transformatie? En hoe verhoogt u de betrokkenheid van klanten?

De feiten op een rij

>10%

hogere klanttevredenheid.

Whitepaper over SAP S/4HANA

>25%

minder voorraden.

Whitepaper over SAP S/4HANA

>10%

meer tijdige leveringen.

Whitepaper over SAP S/4HANA

Software voor de consumentengoederenbranche, helemaal afgestemd op uw behoeften

Onze oplossingen voor de consumentengoederenbranche zorgen ervoor dat uw producten een hoge naamsbekendheid krijgen en boven aan het boodschappenlijstje komen van consumenten. Laat u niet afleiden door de snel veranderende klantwensen.
Previous Next

SAP S/4HANA

Profiteer van de best practices binnen uw branche en bereik operational excellence met onze realtime suite voor enterprise resource management. Deze oplossing kan zowel in de cloud als on-premise worden geïmplementeerd.

SAP Commerce Cloud

Onze software voor B2B en B2C is helemaal ingesteld op omnichannel commerce. Zo bent u altijd, overal en via elk device beschikbaar voor uw klanten. 

Wat zeggen bekende analisten over SAP?

Gebruik nieuwe data om de concurrentie een stap voor te zijn

Previous Next

Zet data-uitdagingen om in bedrijfskansen

Kunstmatige intelligentie kan menselijke denkprocessen nabootsen, zodat u grote stappen kunt maken in de kwaliteitsinspecties van uw producten. Lees wat artificial intelligence nog meer kan doen om ervoor te zorgen dat u de concurrentie voorblijft.

Versnel digitale innovatie in consumentenproducten

Verken innovatie-gestuurde digitale stappenplannen en use cases om intelligente planning, versnelde innovatie en netwerk-gedreven waarde te bieden.

Blijf op de hoogte van de laatste trends

Community's en evenementen

In controle over alle processen binnen uw organisatie

Van human resources tot finance en analytics, wij hebben de juiste oplossingen voor u om uw FMCG-bedrijf over de hele linie sneller en eenvoudiger te runnen. Ons uitgebreide aanbod van oplossingen bevat gegarandeerd oplossingen die relevant zijn voor u en die u helpen om structurele groei te bewerkstelligen.
Previous Next

Human Resources

Betere resultaten, gemotiveerde medewerkers en duurzame talentontwikkeling. Dat bereikt u met vereenvoudigde HR-processen.

Finance

Rust uw financiële processen uit met geautomatiseerde, real-time analtyics. Dat geeft u de informatie en inzichten om in de hele organisatie vooruit te kijken.

Analytics

Verwerk complexe gegevens, voorspel, voer diepgaande analyses uit en breng data van diverse bronnen samen op één geïntegreerd platform.

Cloud- en dataplatform

Werk met zakelijke applicaties die gebruikmaken van moderne technologie, waaronder het SAP HANA platform, cloud en mobile.

Internet of Things (IoT)

Ontwikkel supersnelle, intelligente IoT-applicaties voor de business en IT.

Back to top