Skip to Content
Contact

Lever een kwalitatieve digitale ervaring aan uw klanten en werknemers in bankieren

Lever klantgerichte producten en diensten met behulp van een 360-gradenbeeld van de klant. Stroomlijn en automatiseer de processen van digitaal bankieren met een geïntegreerd finance-, risico- en compliance-systeem, om de kosten en complexiteit te verminderen en tegelijkertijd verkoop van innovatieve producten en diensten te bevorderen.

Floreer in het tijdperk van open banking dankzij innovaties in strategisch, digitaal bankieren

Previous Next

Blijf de concurrentie voor en profiteer van groeiende services in open banking dankzij digital transformation. Kijk naar nieuwe manieren om de customer experience te vergroten en behoeften van klanten te voorspellen. En onderzoek hoe u operationele kosten kunt verlagen, aan wettelijke voorschriften kunt voldoen en bedrijfsmodellen op het gebied van open banking en platforms kunt implementeren.

De feiten op een rij

15%

tijdsbesparing tijdens de financiële afsluiting bij organisaties die een realtime financiële boekhouding hebben opgezet.

SAP Benchmarking

8%

toename in klanttevredenheid voor organisaties met een volwassen mobiele strategie.

SAP Benchmarking

3B

internetgebruikers en 30 tot 50 miljard verbonden apparaten, dat is de verwachting voor 2020.

Persbericht van GSMA en Business Insider

Zoek banksoftware die is afgestemd op uw behoeften

Geef het succes van uw bank in de digitale economie vorm door financiële diensten en technologieën te ontwikkelen, zoals apps voor mobiel bankieren, omnichannel bankieren en analytics voor digitaal bankieren. Houd bestaande klanten tevreden en geïnteresseerd en trek nieuwe klanten over de streep met innovatieve, veilige diensten.
Previous Next

SAP Omnichannel Banking

Vandaag de dag verwachten klanten van een bank een uitmuntende ervaring, 24 uur per dag. Kom te weten hoe u met SAP Omnichannel Banking een end-to-end digitale transformatie inzet om zo een langdurige relatie met de klant op te bouwen en succes te behalen in de digitale economie. 

SAP Performance Management voor financiële dienstverlening

Beheer en analyseer de winstgevendheid van een onderneming met slechts één applicatie. Wijs middelen toe, stel verrekeningsprijzen op en maak kostenmodellen. Gebruik een razendsnelle rekenmodule voor finance en risk, breng bedrijfsdata samen, simuleer en profiteer van scenario-opties.

Versnel de transformatie van uw bedrijf met SAP Digital Business Services

Onze branche-experts, consultants en support engineers zorgen ervoor dat u snel aan de slag kunt met SAP en alles uit de oplossingen haalt. Zij adviseren en begeleiden in elke stap van de digitale transformatie.

Wat zeggen toonaangevende analisten over SAP?

Ontdek hoe klanten succes behalen met SAP

Previous Next

30% groei in jaarlijks datavolume met SAP Bank Analyzer

Zie hoe PayPal haar processen stroomlijnt en automatiseert met behulp van uitgebreide financiële analytics en zo haar digitale betalingen wereldwijd optimaliseert.

Compartamos: digitale technologie verbetert de klantervaring

Bekijk hoe Compartamos haar missie waarmaakt: het tegengaan van financiële uitsluiting in Mexicaanse community's die nog niet volledig digitaal zijn.

100% van de bankleningen verwerkt met SAP Analytics Cloud

Vertrouw op Live Oak Bank om leningen en krediet te bieden voor kleine ondernemingen op basis van snelle inzichten via cloud analytics.

Bank voor persoonlijke diensten en machine learning

Blijf op de hoogte van de laatste trends

Community's en evenementen

Beheer uw gehele bankorganisatie

Van human resources tot finance en analytics, wij hebben de juiste oplossingen voor u om uw bank beter, sneller en eenvoudiger te runnen. Ons uitgebreide aanbod bevat gegarandeerd oplossingen die relevant zijn voor u bij het neerzetten van een 'connected' business en het realiseren van continue groei.
Previous Next

Human Resources

Betere resultaten, gemotiveerde medewerkers en duurzame talentontwikkeling. Dat bereikt u met vereenvoudigde HR-processen.

Finance

Rust uw financiële processen uit met geautomatiseerde, real-time analtyics. Dat geeft u de informatie en inzichten om in de hele organisatie vooruit te kijken.

Analytics

Verwerk complexe gegevens, voorspel, voer diepgaande analyses uit en breng data van diverse bronnen samen op één geïntegreerd platform.

Cloud- en dataplatform

Werk met zakelijke applicaties die gebruikmaken van moderne technologie, waaronder het SAP HANA platform, cloud en mobile.

Internet of Things (IoT)

Ontwikkel supersnelle, intelligente IoT-applicaties voor de business en IT.

Back to top