Skip to Content
Contact

Maak klanten en werknemers loyaler met een indrukwekkende ervaring

Lever klantgerichte producten en diensten met behulp van een 360-gradenbeeld van de klant. Stroomlijn en automatiseer de processen van digitaal bankieren met een geïntegreerd finance-, risico- en compliance-systeem, om de kosten en complexiteit te verminderen en tegelijkertijd verkoop van innovatieve producten en diensten te bevorderen.

Maak strategische keuzes binnen retail banking en excelleer in de digitale economie

Previous Next

Maak gebruik van de kracht van de digitale transformatie om snel te reageren op klantbehoeften en veranderingen in de markt. Ontdek hoe u actuele en contextuele informatie kunt bieden voor gepersonaliseerde financiële diensten, en hoe u nieuwe klanten bereikt door hen veilige toegang te bieden tot aanbiedingen in de cloud.

De feiten op een rij

15%

tijdsbesparing tijdens de financiële afsluiting bij organisaties die een realtime financiële boekhouding hebben opgezet.

SAP Benchmarking

8%

toename in klanttevredenheid voor organisaties met een volwassen mobiele strategie.

SAP Benchmarking

3B

internetgebruikers en 30 tot 50 miljard verbonden apparaten, dat is de verwachting voor 2020.

Persbericht van GSMA en Business Insider

Zoek banksoftware die is afgestemd op uw behoeften

Geef het succes van uw bank in de digitale economie vorm door financiële diensten en technologieën te ontwikkelen, zoals apps voor mobiel bankieren, omnichannel bankieren en analytics voor digitaal bankieren. Houd bestaande klanten tevreden en geïnteresseerd en trek nieuwe klanten over de streep met innovatieve, veilige diensten.
Previous Next

SAP Omnichannel Banking

Vandaag de dag verwachten klanten van een bank een uitmuntende ervaring, 24 uur per dag. Kom te weten hoe u met SAP Omnichannel Banking een end-to-end digitale transformatie inzet om zo een langdurige relatie met de klant op te bouwen en succes te behalen in de digitale economie. 

SAP Performance Management voor financiële dienstverlening

Beheer en analyseer de winstgevendheid van een onderneming met slechts één applicatie. Wijs middelen toe, stel verrekeningsprijzen op en maak kostenmodellen. Gebruik een razendsnelle rekenmodule voor finance en risk, breng bedrijfsdata samen, simuleer en profiteer van scenario-opties.

Versnel de transformatie van uw bedrijf met SAP Digital Business Services

Onze branche-experts, consultants en support engineers zorgen ervoor dat u snel aan de slag kunt met SAP en alles uit de oplossingen haalt. Zij adviseren en begeleiden in elke stap van de digitale transformatie.
Previous Next
Pictogram van een pijl die vooruitschiet, als symbool voor de versnelling met SAP Digital Business Services

Versimpel en versnel de digitale transformatie zodat u de doelstellingen behaalt

Bedrijven hebben innovatie en inspelen op klantbehoeften hoog op de agenda. Maar het is moeilijk om visie om te zetten in actie. SAP Digital Business Services helpt daarbij. We zijn onderdeel van SAP, dus we kennen SAP software als geen ander. Met onze 40 jaar aan ervaring kunnen we u helpen uw doelen op het gebied van digitale transformatie te behalen.

Pictogram van mensen als symbool voor bedrijfsbrede servicesupport van SAP Digital Business Services

Profiteer van de beste service en ondersteuning voor uw hele organisatie

Met SAP Digital Business Services combineert u business en IT, zodat uw strategie voor digitale transformatie in lijn is met de uitvoering. Van het ontwerp en ontdekken van het potentieel tot snelle innovatie en concrete bedrijfsresultaten. Een betrouwbare adviseur met diepgaande kennis van SAP software helpt u uw organisatie nieuwe wegen te laten inslaan.

Hoe geeft SAP vorm aan de digitale transformatie?

Ontdek hoe klanten succes behalen met SAP

Previous Next

30% groei in jaarlijks datavolume met SAP Bank Analyzer

Zie hoe PayPal haar processen stroomlijnt en automatiseert met behulp van uitgebreide financiële analytics en zo haar digitale betalingen wereldwijd optimaliseert.

Productverkoop in de dubbele cijfers met SAP Hybris Commerce

Lees hoe ATB Financial haar klanten tevreden houdt, en hoog scoort in klanttevredenheidsenquêtes en -analyses.

20 miljard aan CAD-zendingen dankzij vertrouwen in SAP oplossingen

Bekijk hoe Home Trust haar financiële diensten heeft gedigitaliseerd door data in afzonderlijke systemen te integreren met behulp van mobiele oplossingen.

Geef uw klanten gepersonaliseerde financiële diensten

Previous Next

De Bank of One in London biedt gepersonaliseerde, contextuele bankdiensten aan door middel van bedrijfsmodellen en digitale technologieën, met SAP Hybris oplossingen.

Blijf op de hoogte van de laatste trends

Community's en evenementen

Beheer uw gehele bankorganisatie

Van human resources tot finance en analytics, wij hebben de juiste oplossingen voor u om uw bank beter, sneller en eenvoudiger te runnen. Ons uitgebreide aanbod bevat gegarandeerd oplossingen die relevant zijn voor u bij het neerzetten van een 'connected' business en het realiseren van continue groei.
Previous Next

Human Resources

Betere resultaten, gemotiveerde medewerkers en duurzame talentontwikkeling. Dat bereikt u met vereenvoudigde HR-processen.

Finance

Rust uw financiële processen uit met geautomatiseerde, real-time analtyics. Dat geeft u de informatie en inzichten om in de hele organisatie vooruit te kijken.

Analytics

Verwerk complexe gegevens, voorspel, voer diepgaande analyses uit en breng data van diverse bronnen samen op één geïntegreerd platform.

Cloud- en dataplatform

Werk met zakelijke applicaties die gebruikmaken van moderne technologie, waaronder het SAP HANA platform, cloud en mobile.

Internet of Things (IoT)

Ontwikkel supersnelle, intelligente IoT-applicaties voor de business en IT.

Back to top