Naar inhoud gaan
Contact
Chat met mij Chat offline
Chat met een medewerker van SAP voor live hulp.
Contact
Commentaar, vragen of feedback? Stuur ons een e-mail.

Speel in op uw specifieke bankingbehoeften

De feiten op een rij

15%

tijdsbesparing tijdens de financiële afsluiting bij organisaties die een realtime financiële boekhouding hebben opgezet.

SAP Benchmarking

8%

toename in klanttevredenheid voor organisaties met een volwassen mobiele strategie.

SAP Benchmarking

3B

internetgebruikers en 30 tot 50 miljard verbonden apparaten, dat is de verwachting voor 2020.

Persbericht van GSMA en Business Insider

Zoek banksoftware die is afgestemd op uw behoeften

Geef het succes van uw bank in de digitale economie vorm door financiële diensten en technologieën te ontwikkelen, zoals apps voor mobiel bankieren, omnichannel bankieren en analytics voor digitaal bankieren. Houd bestaande klanten tevreden en geïnteresseerd en trek nieuwe klanten over de streep met innovatieve, veilige diensten.
Previous Next

SAP Omnichannel Banking

Vandaag de dag verwachten klanten van een bank een uitmuntende ervaring, 24 uur per dag. Kom te weten hoe u met SAP Omnichannel Banking een end-to-end digitale transformatie inzet om zo een langdurige relatie met de klant op te bouwen en succes te behalen in de digitale economie. 

SAP Performance Management voor financiële dienstverlening

Beheer en analyseer de winstgevendheid van een onderneming met slechts één applicatie. Wijs middelen toe, stel verrekeningsprijzen op en maak kostenmodellen. Gebruik een razendsnelle rekenmodule voor finance en risk, breng bedrijfsdata samen, simuleer en profiteer van scenario-opties.

Wat zeggen toonaangevende analisten over SAP?

IDC's kijk op transformatie bij banken

Previous Next

Intelligentie is de grootste troef van de mens, maar ook van uw onderneming. Laat opkomende technologieën voor uw financiële organisatie werken en transformeer naar een Intelligent Enterprise. Bied uw klanten ongeëvenaarde service, laat uw
werknemers focussen op wat er echt toe doet en zie als eerste in uw branche nieuwe businesskansen. 

De financiële en bancaire branche verandert sneller dan ooit tevoren. Klanten verwachten meer, regelgeving wordt steeds ingewikkelder en de competitie groeit. Hoe blijft u bij met deze ontwikkelingen? Omarm intelligente technologie. Ga voor die ultieme klantervaring en vergroot de effectiviteit van uw organisatie. Dit rapport geeft u inzicht en biedt houvast in uw digitale transformatie naar een Intelligent Enterprise.

Webinar: Digital Innovation for Business Transformation – A Framework For Success!

Transformeer uw bancaire organisatie naar een Intelligent Enterprise. Hoe? Met een digital roadmap die uw digitale reis precies in kaart brengt. SAP en IDC laten in deze webinar zien hoe u een gedegen strategische langetermijnvisie creëert en deze uitvoert. 

Blijf op de hoogte van de laatste trends

Community's en evenementen

Beheer uw gehele bankorganisatie

Van human resources tot finance en analytics, wij hebben de juiste oplossingen voor u om uw bank beter, sneller en eenvoudiger te runnen. Ons uitgebreide aanbod bevat gegarandeerd oplossingen die relevant zijn voor u bij het neerzetten van een 'connected' business en het realiseren van continue groei.
Previous Next

Human Resources

Betere resultaten, gemotiveerde medewerkers en duurzame talentontwikkeling. Dat bereikt u met vereenvoudigde HR-processen.

Finance

Rust uw financiële processen uit met geautomatiseerde, real-time analtyics. Dat geeft u de informatie en inzichten om in de hele organisatie vooruit te kijken.

Analytics

Verwerk complexe gegevens, voorspel, voer diepgaande analyses uit en breng data van diverse bronnen samen op één geïntegreerd platform.

Cloud- en dataplatform

Werk met zakelijke applicaties die gebruikmaken van moderne technologie, waaronder het SAP HANA platform, cloud en mobile.

Internet of Things (IoT)

Ontwikkel supersnelle, intelligente IoT-applicaties voor de business en IT.

Terug naar boven