Naar inhoud gaan

Neem acties om uw bedrijf te stimuleren

SAP helpt u een best-run business te worden

Er zijn diverse praktische stappen die u kunt zetten om uw organisatie veerkrachtiger en flexibeler te maken in de huidige uitdagende omstandigheden. SAP en haar partners bieden gebruiksvriendelijke oplossingen en services waarmee u snel aan de slag kunt. Zo wordt u binnen de kortste keren weer een best-run business.

Word weer een best-run business

Werknemers vormen het hart van een bedrijf - waar passie, uitmuntendheid en service elke dag weer voor optimale klantervaringen zorgen. Werknemers rekenen nu meer dan ooit op hun werkgevers.  

Lees meer over de SAP oplossingen die bedrijven van de tools voorzien om vol vertrouwen terug te keren naar kantoor of eenvoudig en efficiënt vanuit huis te werken.

 

 • Laat mensen veilig terugkeren naar kantoor en pak problemen direct aan
 • Zorg dat uw werknemers productief blijven
 • Stimuleer de ontwikkeling van werknemers met training en materiaal 

Goede en slechte herinneringen aan uw dienstverlening tijdens de pandemie blijven de klant lang bij. Bedrijven die investeren in het bieden van uitstekende ervaringen kunnen mogelijk sneller herstellen en meer klanten binden.

Ontdek hoe SAP u kan helpen te begrijpen wat klanten het belangrijkst vinden en hoe u de relaties met klanten kunt herstellen, opnieuw kunt uitvinden en nieuw leven kunt inblazen.

 

 • Maak indruk met gepersonaliseerde ervaringen op alle interactiepunten
 • Bouw snel aan mogelijkheden voor digital commerce
 • Krijg inzicht in feedback van klanten en zet die feedback om in actie

Bedrijven van elke omvang, in alle branches en alle landen hebben te maken gehad met uitdagingen om in te spelen op snelle veranderingen in vraag en aanbod.  Veerkracht, flexibiliteit en financiële stabiliteit zijn essentiële voorwaarden voor herstel en innovatie.

Ontdek hoe u met SAP inzicht krijgt in alles wat invloed kan hebben op uw organisatie, en hoe u uw financiën, inkoop en supply chain veerkrachtig kunt maken.

 

 • Reageer snel op verstoringen in de supply chain en pieken in de vraag om in te spelen op klantbehoeften
 • Maak processen en activiteiten eenvoudiger en efficiënter om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen
 • Optimaliseer de cashflow en vergroot de flexibiliteit om beslissingen te nemen

NBA en SAP: Maximaliseren van de technologie voor de huidige complexe omgeving

De National Basketball Association (NBA) werd uitgedaagd om zijn seizoen opnieuwte verbeelden in het licht van COVID-19 en is begonnen met een buitengewoon experiment in Orlando. De NBA werkt samen met SAP om technologie te gebruiken om prioriteit te geven aan de gezondheid, de ervaring van de fans en het beheer van mensen op een nieuwe en dynamische manier. 
 • Het verzamelen van fan sentimenten met betrekking tot digitale fan ervaringen: NBA-fans hebben de unieke mogelijkheid om deel te nemen aan live-games, terwijl ze veilig thuis blijven, en worden ondervraagd over hun ervaring
 • Het nemen van de polsslag van medewerkers en spelers: De NBA verzamelt data om zowel werknemers als spelers te verbeteren, en hierbij voornamelijk te kijken naar gezondheid, testen en meer
 • Veilig terug naar kantoor: De NBA volgt de veiligheidsprotocollen voor medewerkers in haar kantoren in New York en New Jersey en biedt waar nodig traceringsmogelijkheden

Ontdek hoe klanten van SAP onze community's helpen

Werknemers helpen om veilig te werken en klanten flexibel te houden

Severstal is een van de grootste, verticaal geïntegreerde bedrijven in staal en daaraan gerelateerde mijnbouw ter wereld. Bekijk hoe Severstal de productie, de vraag en de distributie opnieuw in evenwicht heeft gebracht tijdens een wereldwijde pandemie om de levering van staal en de omzet op peil te houden.

Levens redden met realtime monitoring van COVID-19

Beluister hoe Marokko live data over patiënten, tests en geneesmiddelen verzamelt en analyseert, en op die manier meer levens redt.

Veerkracht tonen tijdens COVID-19

SAP klanten over de hele wereld maken gebruik van SAP technologie om hun veerkracht tentoon te spreiden, om te innoveren en om succes te boeken.

Een 265 jaar oud bedrijf transformeren vanwege COVID-19

Kom te weten hoe de toonaangevende draadproducent Coats met SAP en Microsoft heeft samengewerkt en haar bedrijf volledig heeft omgevormd om aan de wereldwijde vraag naar persoonlijke beschermingsmiddelen te voldoen.

Perspectieven op de uitdagingen van vandaag - en toekomstige successen

Vivek Bapat
Senior Vice President, Purpose and Brand Experience
SAP

Honger: Een verborgen donkere kant van COVID-19

Tot 132 miljoen extra mensen zullen honger lijden als gevolg van COVID-19, en het zijn vaak degenen die al het meest kwetsbaar waren. Leer hoe technologie kan helpen.

DJ Paoni
President
SAP North America

De opkomst van veerkrachtig personeel

Ontdek hoe durvende leiders dit moment gebruiken om permanente revolutionaire veranderingen door te brengen op de werkplek.

Christina Arizpuro
Director, Industry Executive Advisor
SAP

Versterking van de noodhulp met real-time gegevens

Toen de stad Portland eerder dit jaar hun noodhulpteams probeerde te activeren, was het duidelijk dat het handmatige proces dat werkte voor noodgevallen op korte termijn niet ging werken voor de eisen van COVID-19 op de lange termijn.

Benjamin Blau
SVP and Head of SAP Transformation Office
SAP

Het creëren van zakelijke veerkracht en flexibiliteit in tijden van crisis

Soms betekent veerkrachtiger zijn dat men zich snel tot een eerdere toestand wendt, en het is ons doel bij SAP om samen verder te gaan om uw bedrijf weer op zijn best te laten draaien.

SAP nieuwsartikelen

Aanvullend materiaal

Doelgericht leiderschap

Bij SAP geloven we dat innovators opstaan in tijden van crisis. Nu we overal ter wereld samenkomen om onze waardering te uiten voor zorgverleners en andere medewerkers in essentiële beroepen, willen we ook graag respect betuigen voor het SAP Purpose Network, ons netwerk van klanten en partners die doelgericht doorgaan in deze uitdagende tijden.

Meerwaarde dankzij samenwerking met betrouwbare partners

Het product- en serviceaanbod van ons levendige ecosysteem van 21.000 partners zorgt ervoor dat u het maximale uit uw bedrijfs- en technologie-investeringen haalt. En onze partners staan klaar om organisaties te helpen op weg naar herstel. 

Risico's beheersen en continuïteit realiseren met services

Met de essentiële zakelijke services van SAP en het framework voor externe serviceverlening beheerst u risico's en bewerkstelligt u continuïteit tijdens onzekere tijden. Zo wordt uw onderneming snel weer een best-run business.

Terug naar boven