Naar inhoud gaan
Chat met ons
Chat met mij Chat offline
Chat met een medewerker van SAP voor live hulp.
Contact
Commentaar, vragen of feedback? Stuur ons een e-mail.

Til uw organisatie naar een hoger niveau

SAP helpt u een best-run business te worden

 

Er zijn diverse praktische stappen die u kunt zetten om uw organisatie veerkrachtiger en flexibeler te maken in de huidige uitdagende omstandigheden. SAP en onze partners bieden oplossingen waarmee u snel aan de slag kunt en die gebruiksvriendelijk zijn. Zo wordt u binnen de kortste keren weer een best-run business.

Terug naar een veilige werkplek, zonder complexiteit

COVID-19: situatie bewaken, risico's beperken en maatregelen nemen

Monitor problemen die een veilige werkplek in gevaar brengen, beperk de impact en waarborg de bedrijfscontinuïteit. Met SAP Environment, Health, and Safety Management kunt u geïntegreerde operationele en HR-processen beheren.

Luchtkwaliteit bewaken

Zorg ervoor dat de belangrijkste indicatoren van luchtkwaliteit continu kunnen worden bewaakt via één wireless apparaat dat verbonden is met de cloud. Weet wanneer u moet handelen en voorkom dat problemen groter worden dankzij geavanceerde alerts via SMS of e-mail.

Word weer een best-run business

Werknemers vormen het hart van een bedrijf - waar passie, uitmuntendheid en service elke dag weer voor optimale klantervaringen zorgen. Werknemers rekenen nu meer dan ooit op hun werkgevers.  

Lees meer over de SAP oplossingen die bedrijven van de tools voorzien om vol vertrouwen terug te keren naar kantoor of eenvoudig en efficiënt vanuit huis te werken.

 

  • Laat mensen veilig terugkeren naar kantoor en pak problemen direct aan
  • Zorg dat uw werknemers productief blijven
  • Stimuleer de ontwikkeling van werknemers met training en materiaal 

 

 

 

Goede en slechte herinneringen aan uw dienstverlening tijdens de pandemie blijven de klant lang bij. Bedrijven die investeren in het bieden van uitstekende ervaringen kunnen mogelijk sneller herstellen en meer klanten binden.

Ontdek hoe SAP u kan helpen te begrijpen wat klanten het belangrijkst vinden en hoe u de relaties met klanten kunt herstellen, opnieuw kunt uitvinden en nieuw leven kunt inblazen.

 

  • Maak indruk met gepersonaliseerde ervaringen op alle interactiepunten
  • Bouw snel aan mogelijkheden voor digital commerce
  • Krijg inzicht in feedback van klanten en zet die feedback om in actie

Bedrijven van elke omvang, in alle branches en alle landen hebben te maken gehad met uitdagingen om in te spelen op snelle veranderingen in vraag en aanbod.  Veerkracht, flexibiliteit en financiële stabiliteit zijn essentiële voorwaarden voor herstel en innovatie.

Ontdek hoe u met SAP inzicht krijgt in alles wat invloed kan hebben op uw organisatie, en hoe u uw financiën, inkoop en supply chain veerkrachtig kunt maken.

 

  • Reageer snel op verstoringen in de supply chain en pieken in de vraag om in te spelen op klantbehoeften
  • Maak processen en activiteiten eenvoudiger en efficiënter om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen
  • Optimaliseer de cashflow en vergroot de flexibiliteit om beslissingen te nemen

Ontdek hoe klanten van SAP onze community's helpen

Veerkracht tonen tijdens COVID-19

SAP klanten over de hele wereld maken gebruik van SAP technologie om hun veerkracht tentoon te spreiden, om te innoveren en om succes te boeken.

Een veilige plek bieden voor werknemers die risico lopen

Ontdek hoe TGS SAP technologie koppelt met bestaande werknemersgegevens om inzichten met betrekking tot werknemers te volgen en te beheren, met als doel ze te beschermen tijdens de pandemie.

Veilig thuiskomen tijdens een wereldwijde gezondheidscrisis

Ontdek hoe de Duitse regering SAP inschakelde om een repatriëringsapp te bouwen waarmee duizenden Duitse burgers die op reis waren snel en veilig thuis konden komen tijdens de wereldwijde pandemie.

Compassievolle zorg bieden aan 240.000 patiënten op de spoedeisende hulp

Ontdek hoe Parkland in staat is het volume en de workflows van de spoedeisende hulp te voorspellen, zodat het ziekenhuispersoneel altijd goed voorbereid is, zelfs tijdens de drukste perioden.

Het laatste nieuws van SAP

SAP nieuwsartikelen

Aanvullend materiaal

Doelgericht leiderschap

Bij SAP geloven we dat innovators opstaan in tijden van crisis. Nu we overal ter wereld samenkomen om onze waardering te uiten voor zorgverleners en andere medewerkers in essentiële beroepen, willen we ook graag respect betuigen voor het SAP Purpose Network, ons netwerk van klanten en partners die doelgericht doorgaan in deze uitdagende tijden.

Meerwaarde dankzij samenwerking met betrouwbare partners

Het product- en serviceaanbod van ons levendige ecosysteem van 21.000 partners zorgt ervoor dat u het maximale uit uw bedrijfs- en technologie-investeringen haalt. En onze partners staan klaar om organisaties te helpen op weg naar herstel. 

Terug naar boven